SajGoN Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja w planie mialem pojechac na Bemowo a pozniej i tak jade do dziewczyny do Płocka. O ktorej w zasadzie konczy sie taka impreza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 To może zapodam linka to może rozwieje pare watpliwości i pytań http://www.otwarciesezonu.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Oukej moi drodzy, czy spotkamy się gdzieś forumowo, czy raczej damy sobie spokój i każdy na właśną rękę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Bemowo (info od organizatora)wjazd 18zł od osoby, 12zł koszulka + znaczek (dla chętnych) Parada formowanie 14.30 start 15.00 W zeszłym roku wjazd kosztował 15 PLN. Z koszulką i znaczkiem 25 PLN.Jak widać w tym roku jest trochę inaczej :roll: ... pie**olę nie robię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja jade sam raczej, chyba ze koledzy z Golkowa i Piaseczna sie przyłączą !Pewnie znow sie spotkamy na jakiesj stacji, moze znow na Shellu w Piasecznie!Na dzien dzisiejszy jednak nic nie wiadomo.Tak czy siak celuje byc przed 10 na Bemowie! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Suajcie mam propozycję.Obok mnie ' date=' przy torze łyżwiarskim na Stegnach jest spoko duży parking. kiedyś na tym parkingu było organizowane otwarcie sezonu.Może spotkajmy sie tam o 12.00Pogadamy i kto będzie chciał to pojedzie na parade na BemowoAlbo możemy się do parady podłączyć w jej trakcie.[/quote'] Syegny sa ok... i otwarcia sezonu jeszce jak tam byly tez byly fajniejsze ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Czyli z Panem Sałatą jedziemy na Stegny, gdzie spotykamy się z ogierem Ryżym Koniem :P Hu els? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Suajcie mam propozycję. Obok mnie ' date=' przy torze łyżwiarskim na Stegnach jest spoko duży parking. kiedyś na tym parkingu było organizowane otwarcie sezonu. Może spotkajmy sie tam o 12.00 Pogadamy i kto będzie chciał to pojedzie na parade na Bemowo Albo możemy się do parady podłączyć w jej trakcie.[/quote'] Jeśli się pojawię na rozpoczęciu na moto (zależy od pogody...) to jestem jak najbardziej za ... Możesz podać jakiś konkretniejszy namiar / adres na ten parking ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zapraszam do siebie na imprezę. Około 50 km z Warszawy. Info w podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Czyli z Panem Sałatą jedziemy na Stegny' date=' gdzie spotykamy się z ogierem Ryżym Koniem :P Hu els?[/quote'] ja els! :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Czy grupa warszaqwska zamierza spozywac jakis alkohol po paraDZIE ???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No mysle ze alkohol to podstawa, zwlaszcza ze jest co oblewac :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No wlasnie jak tam maszyna - miales przyjechac an przeglad al esi enie odzywales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A ja mam pytanie dotyczace forumowiczow posiadajacych kamizelki czy je zakladaja aby latwiej ich mozna odnalesc w tlumie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No wlasnie jak tam maszyna - miales przyjechac an przeglad al esi enie odzywalesMaszyna super!! Nie odezwalem sie bo serwis u Dominika skonczylem kolo 17tej (a i tak to bylo we wtorek) i juz bym sie nie wyrobil na jakas rozsadna godzine do Ciebie. Bez problemu smignalem te 330 km do wawy. Do zobaczenia na otwarciu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi