kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 zielorz i micza, heh, no przecie ja znam ten bul, bo u mnie tez jezdze sam, ale wiem ze jest jakas ekipa co jezdzi , Biernacki, on jezdził w tym roku w klasie stocksport, on i jeszcze jacys jego znajomi, musze sie dowiedziec kiedy jezdza na tych crosach i moze bym sie z nimi zabral :o :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 komunikat od OEM Team Pilakolejny film z seri W POSZUKIWANIU BLOTA (podtytul REAKTYWACJA)zostanie wydany najwczesniej za 2 tygodnie poniewaz w sobote musimy dokrecic jeszcze sporo materialuza utrudnienia przepraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 juz po sobocie wiec materialu troche jestw tymgleba po skoku (w roli glownej wystepuje JA)wodowanie tym razem juz w wodzie (tu znow ja)gleba przy kreceniu koleczka (tu wystapil kumpel, przednio kolo mu ucieklo bo mial lysa kostke)a tak to mamy skoki, powerslidy, rynne, no i wyciagnie motora z wody,duzo kurzu i w ogole fajne akcjetu pare fotek dla zaostrzenia apetytu to po wodowaniu, motor sie prawie caly zanurzyl i stwierdzilismy ze go lepiej nie odpalac bez wysuszenia a tu Przemas jedzie ;) to i reszta JUZ WKROTCE W KINACH :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Wazzabii Ty zamiast wrzucac fotki na FM to montuj jak najszybciej film bo musze zobaczyc to wodowanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No właśnie! Sam nie moge jeździć to chociaż se popatrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No właśnie! Sam nie moge jeździć to chociaż se popatrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ja tez sie doczekac filmiku nie moge , narazie zostaje mi tylko ogladac ogladac i ogladac : :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 filmik zapowiada sie interesująco ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 chcialem zapodaj filmiki z gleb ale stwierdzilem iz nie pokaze bo filmik bedzie ciekawszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juncia Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Panowie Panowie litosci!! :P Kiedy wreszcie bedzie film, dajcie jakiegoś linka. W chwili obecnej rozważam kupno DT i chcial bym zobaczyć ją w akcji. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 w filmie sa :2xYamaha DT125 (Przemek i Marjan-nie znacie)1xSuzuki DR125 (Wazzabii - ja ;) )1xHonda MTX125 (Yosarian)1xHonda MTX80 (Julas-nie znacie)1xYamaszka DT80 (tylko przez chwilke)1x CAGIVA (Grzesiek - trajka66 pokaze wam co sie da robic na DRce bo przegladam opinie i mowia "TO NIE JEDZIE" , jak ktos nie umie sie poslugiwac biegami to niestety nie moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 pokaze wam co sie da robic na DRce bo przegladam opinie i mowia "TO NIE JEDZIE" ' date=' jak ktos nie umie sie poslugiwac biegami to niestety nie moja wina[/quote']Nie chcę Cie wkurzać ale to naprawde nie jedzie, co pokazałeś na pierwszym filmie. Ale i tak uważam że DR to fajny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 w filmie sa : 2xYamaha DT125 (Przemek i Marjan-nie znacie) 1xSuzuki DR125 (Wazzabii - ja ) 1xHonda MTX125 (Yosarian) 1xHonda MTX80 (Julas-nie znacie) 1xYamaszka DT80 (tylko przez chwilke) 1x CAGIVA (Grzesiek - trajka66 pokaze wam co sie da robic na DRce bo przegladam opinie i mowia "TO NIE JEDZIE" ' date=' jak ktos nie umie sie poslugiwac biegami to niestety nie moja wina[/quote']Ty nie gadaj tylko wrzuc ten film to ja powiem czy Dr jedzie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Panowie nie goraczkujcie sie . Film 'sie robi' material jest teraz Wazzabii obrabia to wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 po obejzeniu wielu filmów z dr w roli głównej musze powiedzieć że z dobrym kierowcą lata całkiem spoko a jak powiedzial strzałek wolałby dr 125 niż dt 80 bo dr jest w terenie poprostu lepsza. Czy w takim razie dt 80 też nie lata?? :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi