wally Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Czesc dostałem jawe cz 350 czy mozna w niej zadoptować inny bak i siedzenie cos ala ścigacz :) :?: jesli tak to zczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 czy mozna w niej zadoptować inny bak i siedzenie No mozna. cos ala ścigacz Uuuuuuuuuu tu juz gorzej bo Ceśka ze scigiem to moze jedynie wspolne ma.... no w sumie nic mi do glowy nie przychodzi :lol: "Panie, samoluta z tego nie zrobisz :) " Jesli juz koniecznie to bak bym kombinowal od starej GPZty a siedzenie robil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Nie psuj Czesi, zwalisz wygląd a ściga z niej i tak nie zrobisz.To jest piękny klasyk tylko trzeba umieć ją extra wypicować. Pogrzebaj w starych tematach zamiast kupować baki z gpzety. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Browarny a moze zapodasz nam foty Twojej CZ ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a co sadzicie o tym da rade to zadoptowac chodzi mi o bak i siedzenie :) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=47864268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Sądzę że jak to założysz to zjeb...sz sprzęta.Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Powodzenia Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a żebym ja ci kopa nie zaadoptował, chłopie przeróbka ci sie znudzi, marne efekty bedą, i w koncu czesia na złom pójdzie, zostaw tak jak jest, zadbaj, a jak cie lapy swedza to walnij sie w nie a nie motór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Błagam nie ród kolejnego wieś tuningu!! Takich strasznych motocykli jeździ wiele po naszych dziurawych drogach.Jak chcesz w jakiś sposób tuningować jawe to ja bym ci radził zrobić ją na oryginał(żeby był prawi w 100% taka jak prosto z fabryki)Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Browarny a moze zapodasz nam foty Twojej CZ ? :buttrock: m16 Browarny ma naprawde piękną CZ sam bym taką chciał może następną kózke zrobie na takie bósto jak stoi u Browarnego w garażu a co do przeróbki to powiem tak. Większosc takich tuningów kończy sie tak :http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48133541 albo: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=48840969 także wypoleruj co sie da wymaluj wypicuj i ciesz se super klasykiem, przy którym przekręcisz kluczyk zapodasz kopa i pojedziesz, a nie kupą plastikowych dupereli którą bedziesz pchał w te i tamte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 m16 Browarny ma naprawde piękną CZ sam bym taką chciał może następną kózke zrobie na takie bósto jak stoi u Browarnego w garażu No wiec jak chcem fotki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 browarny jest za skromny nie pochwali sie :buttrock: żarcik browarny a tak P.S miałeś zrobić nowe fotki kozy i to nie tylko na postoju a i w locie :flesje: podrówy i czekam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Fotki są na 4um w albumie ale CHGW gdzie trza poszukać. Lucas nie ma mi kto fotek zrobić na Kozie a w locie to już w ogóle :buttrock: Sorry z tego 4um fotki wsysło ale tu je namierzyłem: http://motocykle.slask.pl/forum/album_pers....php?user_id=21 Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_albert Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 sorki ale moim zdaniem pomysł tragiczny nie wnikałemi nawet nie czytałem jakie macie na to pomysły , ale o gustach sie nie dyskutuje takiejest moje zdanie i tyle szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Sorry z tego 4um fotki wsysło ale tu je namierzyłem: http://motocykle.slask.pl/forum/album_personal.php?user_id=21Widac, ze zadbana ;)Ale mnie bardziej zaciekawilo co innego, co to za magiczny wskazniczek sie znajduje pomiedzy zegarami w tej TSce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi