Olsen Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A do wachy w razie czego się dorzucasz? ;) Zastanawiam się, czy tych wątków nie zakłada przypadkiem jakiś wąsacz, mający teraz z nas wszystkich niezłą polewkę. ;) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=23970-mam nadzieję, że problem ewentualnego "plecaczkowania" na moim motocyklu zostanie niebawem definitywnie rozwiązany. :roll: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 pewnie, że się dorzucam!!! nie, nie, nie, żaden wąsacz!!!! ;) heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 kupię nakładkę na siedzenie pasażera? hahahah ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 kupię nakładkę na siedzenie pasażera? hahahah ;) Chodzi o taką nakładkę, którą nakłada się na część kanapy przeznaczoną dla pasażer-a/-ki, co by wygodniej mu/jej się siedziało. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jeśli chodzi o prawko to i ja mając 15 lat bylem zmuszony jezdzic bez prawkadawno temu za glebokiej komuny, gdyz prawko bylo od 17 latek.A motocykl marki MZ juz stal w domku i czekał, kto by wytrzymał.Nie ma sprawy adu, bardzo miło jest sprawiać ludziom przyjemność,dlatego jak bedziesz miała ochotę i pogoda odpowiednia to moje dane znajdziesz w profilu i cos uzgodnimy.I tak naprawdę to różne plecaczki woziłem nawet wieksze ode mnie, więcsię tego nie boję tyle ze dobrze jeśli mają pojęcie o plecaczkowaniu.W szczególności zawsze boje sie o wsiadanie i zsiadanie, gdyż niektóredośc beztrosko to traktuja a wtedy łatwo o glebe parkingową.Mam juz pare zaliczonych w swojej karierze! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Co do zachowania plecaczka w trakcie jazdy to zupełni einaczej musi wygladac na motocyklach stricte sportowych jak GSXR , CBR czy moja R6 niz na turystykach czy choperach . W sportach najwygodniej wozi sie plecaczka filigranowej budowy bo inaczej niestety zabardzo rzuca tyłem i podnosi przednie kolo -zeby tego uniknac to musze dociąząc przód ps. a gdzie to zdjecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Wiem Olsen, że to o to chodzi ;) dlatego się uśmiałam ;)Dzięki wielkie Dual jeszcze raz! :P Na pewno się odezwę! A pogodę to chyba mamy już pewną!Zdjęcie???? ;) Cierpliwości!!!!! ;) heheheh pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Co do plecaczkow- to najbardziej wkurza mnie ja mi kask z tylu obijaja. Wtedy sie najbardziej denerwuje ;) A z wsiadaniem to tez jest calkiem milo jak sobie stanie na jednym podnozku i trzeba to wszystko trzymac ;) Ale skoro mowisz ze zaprawiona w bojach jestes- to jazda w takim towarzystwie moze byc calkiem sprawna. A jazda bez prawka to nie za bardzo. Nie lubie jezdzic majac cos nie w porzadku z papierami- po co sie denerwowac w czasie jazdy? Nie mowiac jakiejs kraksie ,kiedy to brak prawka moze narobic niezlego gnoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Co do plecaczkow- to najbardziej wkurza mnie ja mi kask z tylu obijaja.Albo sie przytulaja i kask stuka, albo siedza z tylu i nie stukaja. Chyba nie musze mowic co ja wybralem (podpowiem - juz nie stuka ;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Wiem Olsen, że to o to chodzi ;) dlatego się uśmiałam ;) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#299384 ;) :twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 dziwi mnie tylko jedna rzecz...dlaczego jeszcze nikt się nie przyczepił do "jeżdżenia na motorze"?czy to jakaś taryfa ulgowa dla kobiety czy może brak jakiejkolwiek nadziei na skuteczność działań? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 dziwi mnie tylko jedna rzecz...dlaczego jeszcze nikt się nie przyczepił do "jeżdżenia na motorze"?czy to jakaś taryfa ulgowa dla kobiety czy może brak jakiejkolwiek nadziei na skuteczność działań? :roll: Domyslam sie ze ta kwestia, jest dosyc plynna ... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 motory to są w pralkach :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 no i....coś ten avatar za ładny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wiedziałam, że ktoś go tak skwituje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi