Olsen Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A do wachy w razie czego się dorzucasz? ;) Zastanawiam się, czy tych wątków nie zakłada przypadkiem jakiś wąsacz, mający teraz z nas wszystkich niezłą polewkę. ;) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=23970-mam nadzieję, że problem ewentualnego "plecaczkowania" na moim motocyklu zostanie niebawem definitywnie rozwiązany. :roll: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 pewnie, że się dorzucam!!! nie, nie, nie, żaden wąsacz!!!! ;) heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 kupię nakładkę na siedzenie pasażera? hahahah ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Cytat kupię nakładkę na siedzenie pasażera? hahahah ;) Chodzi o taką nakładkę, którą nakłada się na część kanapy przeznaczoną dla pasażer-a/-ki, co by wygodniej mu/jej się siedziało. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jeśli chodzi o prawko to i ja mając 15 lat bylem zmuszony jezdzic bez prawkadawno temu za glebokiej komuny, gdyz prawko bylo od 17 latek.A motocykl marki MZ juz stal w domku i czekał, kto by wytrzymał.Nie ma sprawy adu, bardzo miło jest sprawiać ludziom przyjemność,dlatego jak bedziesz miała ochotę i pogoda odpowiednia to moje dane znajdziesz w profilu i cos uzgodnimy.I tak naprawdę to różne plecaczki woziłem nawet wieksze ode mnie, więcsię tego nie boję tyle ze dobrze jeśli mają pojęcie o plecaczkowaniu.W szczególności zawsze boje sie o wsiadanie i zsiadanie, gdyż niektóredośc beztrosko to traktuja a wtedy łatwo o glebe parkingową.Mam juz pare zaliczonych w swojej karierze! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Co do zachowania plecaczka w trakcie jazdy to zupełni einaczej musi wygladac na motocyklach stricte sportowych jak GSXR , CBR czy moja R6 niz na turystykach czy choperach . W sportach najwygodniej wozi sie plecaczka filigranowej budowy bo inaczej niestety zabardzo rzuca tyłem i podnosi przednie kolo -zeby tego uniknac to musze dociąząc przód ps. a gdzie to zdjecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Wiem Olsen, że to o to chodzi ;) dlatego się uśmiałam ;)Dzięki wielkie Dual jeszcze raz! :P Na pewno się odezwę! A pogodę to chyba mamy już pewną!Zdjęcie???? ;) Cierpliwości!!!!! ;) heheheh pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Co do plecaczkow- to najbardziej wkurza mnie ja mi kask z tylu obijaja. Wtedy sie najbardziej denerwuje ;) A z wsiadaniem to tez jest calkiem milo jak sobie stanie na jednym podnozku i trzeba to wszystko trzymac ;) Ale skoro mowisz ze zaprawiona w bojach jestes- to jazda w takim towarzystwie moze byc calkiem sprawna. A jazda bez prawka to nie za bardzo. Nie lubie jezdzic majac cos nie w porzadku z papierami- po co sie denerwowac w czasie jazdy? Nie mowiac jakiejs kraksie ,kiedy to brak prawka moze narobic niezlego gnoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 zajc napisał: Co do plecaczkow- to najbardziej wkurza mnie ja mi kask z tylu obijaja.Albo sie przytulaja i kask stuka, albo siedza z tylu i nie stukaja. Chyba nie musze mowic co ja wybralem (podpowiem - juz nie stuka ;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 adu napisał: Wiem Olsen, że to o to chodzi ;) dlatego się uśmiałam ;) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#299384 ;) :twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 dziwi mnie tylko jedna rzecz...dlaczego jeszcze nikt się nie przyczepił do "jeżdżenia na motorze"?czy to jakaś taryfa ulgowa dla kobiety czy może brak jakiejkolwiek nadziei na skuteczność działań? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Cytat dziwi mnie tylko jedna rzecz...dlaczego jeszcze nikt się nie przyczepił do "jeżdżenia na motorze"?czy to jakaś taryfa ulgowa dla kobiety czy może brak jakiejkolwiek nadziei na skuteczność działań? :roll: Domyslam sie ze ta kwestia, jest dosyc plynna ... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 motory to są w pralkach :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 no i....coś ten avatar za ładny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wiedziałam, że ktoś go tak skwituje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi