Bartosz Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 w zwiazku z tym ze mam moje urodziny 8 kwietnia a warszawski bajzel jest 9-10 kwietnia mysle sobie ze przy tej okazji mozna by wypic jakies piwko na terenie bajzla za pomyslna sprzedaz motocykla jak rowniez moje urodziny :twisted: jesli bedzie taka opcja to ja tam bede nocowal wiec wieczorem jakis grill wodeczka czy cos ten desen :twisted: a wy jesli zapomnicie o prezencie zawsze mozna cos znalezc na bajzlu 8) (hihi) pozdrawiam i serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 odzew niesmowity.. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 no wiesz co kuba :? lipa a mialem nadzieje ze mi sprezentujecie jakiegos pazdzierza na 19 urodziny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
220V Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Chcesz to bierz mój. Na prezent dobry no i przynajmniej jeździ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Na moją obecność możesz liczyć, Bartoszu, chętnie napiję się z Tobą, ale tymbarka, jako że od paru tygodni walczę z nałogiem. :( Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja też się wybieram w sobotę rano, będzie ze mną Data7 i może Mario.Napewno wypijemy tymbarka za twoje zdrowie, niestety o procentach mogę zapomnieć bo na 14:00 muszę się stawić do roboty :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 no nic no to tego litra co zakupilem wczoraj wypije sam 8) do zobaczenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Hah, Bartosza spotkałem, życzenia złożone a za zdrowie wypiłem 0,5l (coli) :D bo tymbarków nie widziałem :D Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Troche mie suszy, ale nie ma to jak jazda motorynką z silnikiem WSK w deszczu i w nocy :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Troche mie suszy, ale nie ma to jak jazda motorynką z silnikiem WSK w deszczu i w nocy :Dnie nie.nie ma to jak jazda motorynką z silnikiem WSK w deszczu i w nocy i w 2 osoby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 witam,ja wlasnie sie jako tako ogarnalem ze wszystkim dzieki za zyczenia i posiedzenie przy "dwu kolowych" lawach i łasicowych swieczkach :lol: no nie powiem dragsterynka wymiata w 1, czy 2 osoby bylo klimatyczniechociaz poranek i caly dzionek byl MOCNO PRZERABANY brawa dla twardziela "suchego" ktory spal w namiocie w mokrym spiworze hmmm i do tego bez karimaty 8O do zobaczenia niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ee Bartosz... widzialem Cie (dziś :D ) jak uciekales przedemna z jakims kocenm pod pacha... wiem ze specialnie uciekales!! :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Wielkie podziękowania dla Griszy za ławeczkę i stolik!!!Imprezka dość osobliwa, klimat niesamowity, bełt w przyczepie - znaczy trzeba kiedyś to powtórzyć!!! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 oj trzeba :twisted: byle by cieplej bylo :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Byłem w sobote ok 8,30 i widziełem Bartosza w kamizelce "oczojebce"łaziłem do godziny 13,30 ale innech kamizelkowców nie widziałem. Nie spotkałem tez żadnego ze znajomych a ludzi była kupa. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi