Olsen Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 http://plrecmotocykle.riders.pl/kalendarz....hp?szczegoly=29 Wybiera się ktoś? Chyba nie jest( :?: ) to impreza zamknięta i można by podjechać, jeżeli pogoda nie byłaby jakoś wyjątkowo paskudna. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 termin koliduje z ognichem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 termin koliduje z ognichem ;) Niekoniecznie, jeżeli ognicho ma się zacząć wieczorem. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 słuszna uwaga... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasza Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 Wybiera się ktoś? Chyba nie jest( :?: ) to impreza zamkniętai można by podjechać' date=' jeżeli pogoda nie byłaby jakoś wyjątkowo paskudna.[/quote'] Ja się raczej wybieram. Nie sądzę, żeby była to impreza zamknięta - chociażpodejrzewam, że będą tam ludzie którzy się trochę znają. Ja do tej pory kilkarazy pojawiłem się w czwartki w 2oo i byłem na sylwestrze. Kojarzę więc kilkaosób, ale nie jest tak, że się świetnie znamy. Z drugiej strony nikt tam na pewnonikogo nie zje, moje skromne doświadczenia z tymi ludźmi są jak najbardziejpozytywne. ps. ponieważ jeżdżę bardzo krótko (ze 200 km po kursie), to pewnie będę szukałekipy, która porusza się raczej wolno. W czwartek byłem z kolegą na zx9r w Zegrzui narzekał, że się wlokę ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 WitamJa jadę napewno, może z młodszym galarem na dwa sprzęty.Ponadto jedzie Macbrus, Robson może Korba i jeszcze jeden kumpel.Impreza nie jest zamknięta. Trzeba zabrać ze sobą prowiant i coś do picia, chociaż w zeszłym roku był otwarty barek gdzie oprucz browaru można byłokupić herbatę i kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 27 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2005 O FUCK, widzę że Warszawa się wybiera a ja oczywiście pracuję :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 No impreza jest ciekawa i zawsze nowe twarze mozna spotkac. Ja tam topilem Marzanne jakies 4 lata temu i bylo bardzo fajnie, milo i przyjemnie.Mam pare ciekawych fotek!Wiec jesli nic nie stanie na przeszkodzie to pojade, moze spotkam troszke znajomych jeszcze z poprzedniej imprezy!Wybiera sie ktos z wawy i okolic? Moznaby razem podjechac. PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ja sie wybieram zdecydowanie!!! Tyle że pojadę pewnie ''jak pedał'' :lol: czyli samochodem, bo spszenta jeszcze nie poskładałem do kupy. Chyba że ktos sie zlituje i mnie weźmie na plecak, albo do kolaski. A po utopieniu Burej Suki ze znajomą wesołą kompaniją jedziemy na ciąg dalszy imprezki do jednego kumpla ;) Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 ps. ponieważ jeżdżę bardzo krótko (ze 200 km po kursie), to pewnie będę szukałekipy, która porusza się raczej wolno. W czwartek byłem z kolegą na zx9r w Zegrzui narzekał, że się wlokę :). Ja tez sie wybieram i tez jezdze raczej wolno, wiec mozemy sie zgadac i razem tam pojechac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Fajna impreza a ja sie akurat w tym terminie doksztalcam i nie moge Trudno Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Ozzy jadę dnieprem więc prędkość przelotowa 70/80 km/h nie pękaj.W piątek podam miejsce zbiórki.Drzewiej bywało CPN róg ul. Lazurowej i ul. Górczewskiej godz. 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Raz sie wybralem na Kampinos. Po tych dziurach nie mam zamiaru jechac szybciej niz 70-80 :) Wyjade z Zoliborza, mam blisko, wiec sie przylacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 witam... takze zglaszam swoj akces... a jako miejsce zbiorki to jak najbardziej stacja benzynowa na rogu gorczewskiej i lazurowej ps. bylem w granicy w poniedzialek i droga z warszawy rzeczywiscie mocno podziurawiona przez zime... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 No to nie za dobrze to wygląda! Jesli chodzi o droge,ale cóż trzeba bedzie mocno uważać! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi