Gość Arakon Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Pewnie dziś albo jutro się tam zgłosze. A numer telefonu już znalazłem ;)Dzięki ;). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 spoko ;) do usług - jak coś to śmiało wal ;) zapisuj się na praweczko, ja zarejestruję sprzęta i będziemy śmigać ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arakon Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Zadzwoniłem i od przyszłego tygodnia rozpoczynam kurs 8) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 no widzisz! słuchaj Cebika - dobrze na tym wyjdziesz :( :banghead: Cieszę się że tak szybki się udało :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Jako ze inne miasta maja swoje umawialnie na tym forum to dla czego nasze male miasteczko ma nie miec ?? ;) Pewnie nas tu troche na tym forum pisze a z zebraniem paru osob na jakas jazde popoludniem czy w weekendy nie jest latwo mysle ze ten temat jest wskazany :icon_twisted: Tak wiec zapraszam. Moze zgadamy sie jakos ktoryms popoludniem zeby zrobic pare rundek po obwodnicach naszej metropolji :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand_Storm Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Popieram ;)Jak tylko mam czas to śmigam na moto :biggrin: Można by sie wybrac gdzies na weekend albo w tyg pozwiedzac okolice :DPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 pojeździłbym z wami chłopaki ale niestety nie moge ze względu na motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No nareszcie ktoś z mich okolic się znalazł. Też bym z wami mógł pośmigać ale mam DR600 no i mieszkam w Lublińcu, także mam 30km do Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibibyk Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witamjestem świeży i szukam ludzi z okolicy chętnych na cotygodniowe, kilkugodzinne wypady po okolicy, dalsze wypady mile widziane, spotkania cotygodniowe spotkanie na kawie również, Koleżanki i koledzy - ŁĄCZMY SIĘ :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabi Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jakoś się nikt nie kwapi, szkoda w każdym bądź razie ja się zglaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grześko Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Mam prośbę do wszystkich z Częstochowy i okolic od kilku dni jestem właścicielem moto i nie bardzo mam rozenanie o zlotach, wspólnych wypadach jężeli ktos może cos doradzic to bedzie superek Pozdro :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Mam prośbę do wszystkich z Częstochowy i okolic od kilku dni jestem właścicielem moto i nie bardzo mam rozenanie o zlotach, wspólnych wypadach jężeli ktos może cos doradzic to bedzie superek Pozdro :icon_mrgreen: :icon_razz:A luknij sobie np. tu:http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56021,2879518.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nie dalo by sie zrobic subforum dla czestochowy chyba znalazlo by sie troche osob i jakis moderator czy ktos prowadzacy? Ja cie krece ten temat jest z 2005 roku!!!!!!.Czy jest ktos z okolic Czestochowy co ma cbf-ke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Masz u nas takie cóś: http://www.motoczewa.pl Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi