embe Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Chucham...najwięcej w kibelku. Z klimatem to fakt. W styczniu jeździłem dwa, trzy razy w tygodniu. W lutym dwukrotnie. Przyszedł marzec i zima. Kolega o pogodowych koneksjach powiedział mi dzisiaj, że mamy początek przedwiośnia. Nie oznacza to definitywnego końća zimy, ale konkretną poprawę ku lepszemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Ja to po zakupie nowego sprzeta kupilem 6 par torebek ocieplajacych (grzeja przez 5h), w sklepie alpinistycznym i kiedy mam chwile to smigam... ale lipa byla ostatnio jak przyszlo mi wracac do domciu z Sochaczewa i snieg zaczą padać ,wyklinalem zime jak szewc.Pzdr WIOSNO WRUĆ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Polecam www.wetteronline.de klikać Europa potem Mitte potem Polen potem poszczególne miasta i potem Trend. Na przyszły piątek zapowiadają - 10 i jak znam życie to się pewnie niestety spełni buuuu... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Wiecie Panowie i Panie, zawsze mozna posmigac na bojerach czy innych zimowych zamiennikach. skuter sniezny t tez fajan sprawa. tylko jest jeden mały problem - z dostępnościa. Ale spoko, jak dalo sie rade kilka miechów to pare tygodni tez sie przetrzyma. robcie tak jak ja. jak juz mnie szlag trafia to ide do garazu odpalam sprzeta i na chwile pomaga :) hahaha Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 od soboty ma byc ocieplenie :lol: i tak ma juz zostac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 której soboty ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 oby od tej co teraz bedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 na to chyba każdy czeka, ale wg mapki na którą ja patrzę to na to nie wygląda, chyba że ociepleniem nazywacie +4 to tak, to jest możliwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 trzeba miec nadzieje ze sie ociepli, zreszta kazda prognoza pogody dalej niz 1 dzien to nieudana wrózba z kart (w Chinach moze jakis motylek zamacha skrzydelkami i sie ociepli :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Niech macha i to szybciutko :) Zima jak dla mnie moze sie już spokojnie przenosic w inne rejony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Chyba wszyscy teraz tak myslą :)No z wyjątkiem górali w weekend :) Ja juz o tej pogodzie niemoge pisać bo aż mnie coś rozrywa od środka :) Aaaaa wszystkiego najlepszego z okazii dnia Kobiet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 dziękuję :) a co do pogody, to ja słyszałam, że do niedzieli ma byc jeszcze snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Wątpie aby coś się zmieniło do soboty, narazie jest tyle śniegu że jak przyjdą plusowe temperatury to dopiero bajoro się zrobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 mowia ze niby wiosna za 2 tyg. - ale kto tam im wierzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 no wydaje mi sie niestety (mam nadzieje ze sie myle) ze wiosna to bedzie tylko kalendazowa. Tak samo jak było z zimą. Mam nadzieje ze bede jeszcze narzekał ze upał jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi