Piotr Dudek Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Wiosna nadchodzi nieuchronnie dużymi krokami a spora część motocykli ma akumulatory w opłakanym stanie.Nie wszyscy wiedzą ile szkody potrafi narobić taki akumulator w japońskim motocyklu.Dzisiaj dostałem ofertę cenową na akumulatory tej firmy i muszę przyznać , że tak tanich od kilku lat nie było na naszym rynku.Co sądzicie o tej firmie, bo osobiście nie miałem z nią do czynienia a nie chciałbym montować czegoś do czego nie mam przekonania.Najważniejsze jest jednak to, że motocykle moich klientów nie mogą być maszynami testowymi dla nieznanych akumulatorów.Czekam na Wasze opinie.Dzięki Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 FIAMM jest raczej dobrą firmą. W samochodzikach raczej sprawdzone - na własnej skórze. Może jakieś ceny? 8O Chętnie bym wypróbował (za rozsądną cenę) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 Motocyklowych nie znam ale samochodowe są naprawdę porządne. W końcu gwarancja 3-5 lat o czyms świadczy.Sądzę że motocyklowy Fiamm jest godnym zaufania towarem. (chociaż ja wybrałem aku Exide) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 zapodałbyś konkretnymi cenaminp 12V ok 12-14Ah :) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 ja mam Fiamma w cb450. Napoczatku go kupiłem jak miałem zepsute sprzęgiełko jednokierunkowe od rozrusznika a mimo to sie nie rozładował i jak raz był naładowany tak cały sezon palił ... nie wiem jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Detal :F50-N18L-A za 144Zł.FB14L-B2 114złFTX7L-BS 136zł. -bezobsługowytaki przykład u nas ale nie wiem jak u konkurencji ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Czasem warto poszukać u improtera :D i tak w firmie Akuma-Pol w Sosnowcu na zagórzu (droga w kierunku centrum Dąbrowy Górniczej, na przeciw Shella, obok Silmy) po prawej stronie jest hurtownia aku (są filie w innych miejscach w polsce) Jak pytałem na wiosnę rok temu to w suzuki mysłowice mówili mi 170-180 zł za aku fiamma do mojego moto. A u nich kupiłem za 105 zł :) FB12A-B Jak ktoś by chciał to moge dac dokłądniejszy adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 czy pierwsze dwa modele podane przez Ciebie to zwykłe akumulatory?bo jeśli tak to znacznie tańsze są akumulatory Exide -co prawda polskie ale myślę że nie są najgorsze -mój ma ok. roku i na razie jest OK a kupiłem go za niecałe 80zł (teraz nie pamiętam czy to jest 14 czy 12Ah) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 tak to zwykłe ołowioweróżne ceny bo różne marki dlatego pytałem o opinię użytkowników bo nie chciałbym moją gębą firmować jakiegoś chłamu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi