Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Też będę autem bo mam koła pozdejmowane i doi tego czasu nie kupię raczej nowych oponek.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 My tez katamaranem/ami ,20 marca nie zapowiada sie zbyt wiosenna aura a mielibysmy do pokonania 100km... Ja bym z checia pojechal nawet jakby bylo z 2 st C ale jest problem - rodzice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 11 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 No panowie jeszcze tydzień i bajzel rozpoczęty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 W tym tygodniu od poniedziałku ma juś sie ocieplać po woli. Dobrze by było jak we wtorek nie byłoby już śniegu byłoby 5 stopni Celcjusza na plusie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 No to albo samochod albo pociag juz na 100 % wiem ze nie zdaze sprzeta poskladac do tego czasu :? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Proponuje jakies małe spotkanko forumowe na bazarze - ja bede na 100 % mam zamiar zabrac ze soba pare motocykli może cos sie sprzeda .Co prawda w sobote bede na ostrym kacu bo w piatek mam ostatni mecz i zakonczenie sezonu piłkarskiego - ale pare piwek n abajzlu postawi mnie na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Ja będę gdzieś tak koło 12 w sobotę. Będę ubrany na brązowo-fioletowo czyli podobny zupełnie do nikogo ;) Wyjade około 10 czyli będę przed 13. Podejdę do budki z kiełbaskami i bedę mówił troszke głośniej: a może ktoś tu z forumowiczów jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 o prosze ja tez bede chetnie bym z kolegami piwko wypił może sie jakoś umówimy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 CZESC.CHETNIE BYM SIE Z WAMI SPOTKAL...chociarz ze mam bude to urwe sie z jednego wykladu i podejzewam ze bede tam od ok 11 tak do 15 spoko jak pogoda dopisze...moze bede nawet moto...ale to sie jeszcze zobaczy...piszcie co z wami...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Mnie poznacie po oczojebnej czerwonej kurtalce . Bede otoczony grupa niewyrostkow. :lol: :lol: Piwa raczej nie wypijemy ze wzgledu na nasza niepelnoletnosc i to ze bede z Tata ;) Ale spotkanko jak najbardziej uskutecznimy 8) . Wiec do ktorejs tam pod budkami z kielbasami ( i grochowka :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Na sobote zapowiadaja poprawe pogody, ale zimno - w dzien do 2 stopni czyli rano bedzie mroz juz sobie wyobrazam jakie tam bedzie bloto. Pawel z Wrzesni bedzie stal niedaleko wejscia z 2 motocyklami, wiec tam mozemy sie spotkac, przynajmniej z niektorymi i poznac.Poniewaz nie ma konkretnych propozycji moze byc godz. 13:00 z tolerancja 15 sek przy centrum gastronomii.Mnie poznacie po gebie zalaczonej obok... mam 191 cm, znak rozpoznawczy - bez piwa,Do zobaczenia, a kto sie do mnie nie bedzie chcial przyznac to swinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 O wreszcie ktoś z Bydgoszczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Cos mi sie wydaje ze z takim umówieniem sie to nic nie wyjdzie - biorac pod uwage ilisc ludzi na bazarze - wiec albo konkretnie gdzi ei kiedy albo wcale bo bedziemy sie szukac bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 No to wstępnie ustalamy że o godzinie 13+-5min przy budce z kiełbaskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 ma ktoś już jakieś doświadczenia z dwudniowymi imprezami w poznaniu?ja w sobote raczej nie dam rady a coś mi się zdaje że w niedziele to już będzie lipa nie bazar Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi