Groszek Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 A ja juz wiem na 100% że ukrainki sa najlepsze na swiecie!!!! :lapagora: :lapagora: :lapagora: ;) Wierzcie mi, właśnie z jedną spędzam weekend! i nie ma bata, trzeba tam pojechać, jak tylko odbuduje moto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 ukrainki spox, ale kazaszki to dopiero hm... :twisted: temat 1 zlotu do ogarnięcie, ale tylko ekipą, 700km to już słuszna odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Zaczynam sie powaznie zastanawiac nad takim wyjazdem, chociaz mam juz zaplanowane bieszczady. Moze ktos z moich okolic tez bylby chetny? Wiadomo jak jechac to juz jakas solidna grupa :) Bedzie duzo razniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Tak kontrolne pytanko - czy oprócz chęci podziwiania wdzięków ukraińskich krasawic (co samo w sobie złym niczym nie jest :) ) ktoś poważnie myśli o wyjeździe? Mam na myśli ten pierwszy zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 No dziewczyny z pierwszej ligi 8) Ale zostały dwa miesiące do terminu zlotu.... Jeśli o mnie chodzi to jak tylko finanse pozwolą to jade :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Przez p...ą zimę i "rewolucję" w pracy będę musiał ostro finiszować, żeby wszystko styknęło na koniec kwietnia, ale... :) Wolne trzeba sobie rezerwować profilaktycznie już teraz, a na jakieś dwa tygodnie przed wszystko już będzie jasne :idea: ;) i będzie można się dogadywać.Do tego czasu poprosimy Andriva o więcej szczegółów, z tego, co pogadaliśmy na pw wygląda zachęcająco 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Tak kontrolne pytanko - czy oprócz chęci podziwiania wdzięków ukraińskich krasawic (co samo w sobie złym niczym nie jest :) ) ktoś poważnie myśli o wyjeździe? Mam na myśli ten pierwszy zlot. To po co Ty chcesz tam jechać? :lol: A poważnie to ja myslę. Ale na 100% to bede wiedział czy jadę dzień przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 To po co Ty chcesz tam jechać? Chronić wasze ułomne dusze przed zakusami szatana :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Ojciec Dyrektor :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Gorzej... Tylko ojciec.. :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Odrazu zakusy szatana.... Może poznam jakąs urocza Ukrainkę i się ustatkuję? :) Mój dziadek mieszkał pod Lwowem (aż do 17.09.1939) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 A ja jestem w 1/16 Ukraińcem 8) (od strony Ojca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Czy ktos sie wybira na zlot w majowy łikend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A ja jestem w 1/16 Ukraińcem 8) (od strony Ojca) PGR, no zobacz, coś narobił tym wyznaniem, przez ponad miesiąc nikt się nie odzywał, onieśmielony chyba .. :mrgreen: :) My tu gadu, gadu, a połowa kwietnia jest. Mnie sie wyjaśniło tyle, że po wiosennym przeglądzie maszyny, gdy wreszcie uświadomiłem sobie, że młodsza już nie będzie :cry: wyprawa tego kalibru może być dla niej przyczyną wielu groźnych chorób :mrgreen: Ale to jeszcze niczego nie przekreśla. Tylko może Andriy tak bysię jeszcze odezwał, na wszelki wypadek :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jak zbierze się kilka maszyn to ja jadę na bank (mówię o majowym zlocie we Lwowie ) - samemu to jakoś głupio :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi