Browarny Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wszystko wskazuje na to że nie wyrobię ani pod radiostację ani pod Real ino prosto na Kotwicowisko.Pamiętać o mnie i nie wypić wszystkiego :twisted: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Darek kij z Tobą 8) Ważne żebyś pogodę załatwił :););) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zbyhu, dzięki wielkie! Dzisiaj zostałem oprowadzony po terenie. Śmierdzi mi mocną rzeźnią :-). Miejsce super, ładny widok na kominy ER :lol:. Superos. Cieszę się na spotkanie i zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 no.......ja juz formalności dopełniłem z płatnosciami.Do soboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Siema!!! Kurde juz nie moge sie doczekać soboty!!! Mam tylko nadzieje ze pogoda nam psikusa nie wywinie!!! Pozdr. Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Siema!!! Kurde juz nie moge sie doczekać soboty!!! Mam tylko nadzieje ze pogoda nam psikusa nie wywinie!!! Pozdr. Pablo widze kolega Hornet mocno napalony :twisted: tak trzymac :) a co do pogody to słyszałem ze ma byc troszke deszczu troszke słonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Czolem! No i z naprawy za 60zl zrobila sie taka za 600zl...GS w klockach, nie wiem na jak dlugo :).Obawiam sie, ze mam zonka i na zlota przyjade rowerem ;( Pozdro PSNie wiem co bedzie w takim razie z grupa Zorska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jak to co będzie z grupą Żorską... będziesz musiał nieźle pedałować ;) A propos załatwienia pogody, ostatnie prognozy: słonko lekko zachmurzone, ZERO deszczu, 19-20 stopni. Wisicie mi flaszkę.:) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Czolem! No i z naprawy za 60zl zrobila sie taka za 600zl...GS w klockach, nie wiem na jak dlugo :). ty co jest z gs-em ??:| przeciez pisałes ze moto dobrze pracuje mam nadzieje ze to nic powaznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 A propos załatwienia pogody, ostatnie prognozy: słonko lekko zachmurzone, ZERO deszczu, 19-20 stopni. Darek ja słyszałem cos innego troszke moze popadac ale mam nadzieje ze te głąby w pogodzie sie mylą :lol: ps. obys miał racje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 U mnie się sprawy skomplikowały ;) zgubiłem tablicę na naszych pieknych drogach i muszę coś z tym fantem zrobić, jeśli miła pani z wydz. komunikacji wyda mi nowe tablice w tym tygodniu to jadem :) inaczej będzie krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Najnowsza prognoza: ZERO deszczu, ZERO chmurek. Temperatura bez zmian. Oby się sprawdziło.Wisicie mi dwie flaszki... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Wisicie mi dwie flaszki...a kto wątrobe??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Nika, Twojej nie chce bo pewnie w jeszcze gorszym stanie... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 U mnie się sprawy skomplikowały :) zgubiłem tablicę na naszych pieknych drogach i muszę coś z tym fantem zrobić, jeśli miła pani z wydz. komunikacji wyda mi nowe tablice w tym tygodniu to jadem :) inaczej będzie krucho Krasnal nie wyglupiaj sie nawet...zmaluj sobie atrape i jedz przed Broda...wystarczy :) ....kto nam zapewni skuteczne oproznienie wywolane nienaturalnie kolorowymi trunkami jezeli nie Ty? 8O ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi