Schpakoo! Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Piszcie kto chce ( komu na reke ) podjechac pod radiostacje a kto pod Szpile? Ja podjadę zapewnie trochę później, bezpośrednio nad zalew. Bronx - plizz nie wyłączaj telefonu przynajmniej do 19, ew. daj go komuś, kto dotrzyma do tej pory w miarę kumato, co by poprowadził - chociaż mapka jest dość dokładna i powinienem trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 spoko glowa dotrzymam ;)oto lisat (wg kolejnosc wplacania)Bronx Tuba KrasnalBrodaQuadManBrowarnyBodzynSchpakoo X 2AmazonkaAdamSPGRPipcykPietrekMimo_ck(stan aktualny na 04.04.2005) p.skazdy wplacajacy zgadza sie na ew zakup browcow i kielbaski jakby zostala jakas kasa dla calej ekipy !!Takze bedzie potrzebne autko na keste z piwkiem , i nierubcie zakupow przed spotkaniem bo dopiero w sobote bede widziec czy cos oraz ile zostalo ;)A wtedy podskoczy sie do reala w Rybniku :twisted: Tak wstepnie policzylem wplacilo 15 ludu co daje 540zlZa domek pujdzie 150(wynajem)+100(kaucja ale idzie to na prad i zniszczenia , sprzatanie cholera wie , trza wliczyc) + 50 za drewno na grila(ognisko) (w rezerwi mysle jeszcze 50 zl jakby cos zeczywiscie poszlo , szyba czy cos takiego , ale watpie w to) wiec na wynajem domku idzie 350zl i zostaje 240zl , z tego co sie orientuje to skrzynka piwska (razem z kontenerem , jak ktos bedzie chcial to moze se go potem wzias to cos ok 70zl , (20 piw) wiec ze 4 skrzynie trza co daje 280zl + kilka kg kielbasy mysle ze 300-350 zl powinno starczyc.Wiec niekupjcie specjalnie piwska ;) Chyba ze kazdy chce zabrac swoj prowiant i rozliczyc sie na miejscu.To piszcie juz !!! Bo potem beda cyrki.Pisze ze piwo lecha ale moze byc i haineken a i tyskie jakie kto lubi , a 4 kontenry bo to bedzie po ok 5-6 piwek na glowe :P JEzeli ktos z osob co wplacilo kase na to sie niegodzi niech teraz da znac , zeby potem niebylo jajek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Takze bedzie potrzebne autko na keste z piwkiem Pewnie i tak tylko jak ja mam was gonic w zakorkowanym Rybniku to mnie sie troche odechciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 A dlaczego nie będzie Żywcaaaaa :? ???? Poza tym spox - mi pasuje. Tylko kto pojedzie autem żeby wszystko zabrać? A na te długie chwile oczekiwania na spotkanie dla ukojenia skołatanych nerwów coś czyli tzw.zestaw obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ... to bedzie po ok 5-6 piwek na glowe ;) e tam , tak malo to nawet sie niewybieram ;) , szkoda żoładka drażnic :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 To ci bimber damy ....:twisted: Krasnal jak to kto?? VIRUS ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Chyba ze kazdy chce zabrac swoj prowiant i rozliczyc sie na miejscu.To piszcie juz !!! Bo potem beda cyrki.Pisze ze piwo lecha ale moze byc i haineken a i tyskie jakie kto lubi , a 4 kontenry bo to bedzie po ok 5-6 piwek na glowe ;) JEzeli ktos z osob co wplacilo kase na to sie niegodzi niech teraz da znac , zeby potem niebylo jajek!!!! Ja się nie godzę! Tylko, curwa, nie lech - to się przecież nie da pić. Reszta może być. Mogę się nawet zgodzić na Krasnalowego żywca, choć od 5 lat go nie piję. Protestuję zawczasu, ponieważ mnie nie będzie na początku imprezy, a potem będzie pozamiatane. Oczywiście, jest to niesmiała sugestia :oops: . Nie jestem konfliktowy - dostosuje sie do ogółu, ale jakby mozna było prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 A na te długie chwile oczekiwania na spotkanie dla ukojenia skołatanych nerwów coś czyli tzw.zestaw obowiązkowy Miodzioooo :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 no zj....ebki witam wszystkich po dłuuuugiej nie bytności :oops: ale niestety nie miałem compa z tego co widzę na rybniku szykuje się niezła rzeżnia a wszystko zacznie się od browara pod radiostacją :twisted: :( i nawet "bzy nie pomogą!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ooooo kogo tu przywiało :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Czolem! Broda, a co to za mikolaja masz w avatarze? :(:lol:Tylko renifera nie widac... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 hej...ja ma do Rybnika rzut beretem więc poweidzcie tylko kiedy a chetnie sie zjawie z dwoma jeszcze kolesiami...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Hmm... pięć-sześć piwek na głowę... No dobra to do 17.00 a co potem??? :cry::roll: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ludu pamietajcie ze impra zamknieta jest dla ludu spoza forum.Ostateczny termin wplaty mija w pon tj.11 !!!!Potem jak ktos bedzie sie chial wbic to pozostaje proscic starszyzne zlotowa i kazdemu na browka do kasu cos wrzucic :( Spoko darek nic niebraknie 8)chyba....:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Cześć Wszystkim !Bronx - mnie Twój plan pasi. Jest O.K. Nie ma się co bawić w szczególarstwo, bo i tak wszystkim nie dogodzisz!! Rób jak myślisz i myśl jak robisz a reszta będzie git. Pozdrawiam - AdamS :( :puchar: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi