bahama Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 no niestety Krasnal z tego co wiem to Red sie nie pokaże na Rybniku :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Faktycznie wiary jest sporo i chyba okaze sie ze polowa to spoza forum przybedzieNie zebym sie czepial ale to jest zlot forumowy czy ogolny sped :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Ech, no właśnie PGR, czy zostanie zachowany klimat Rybnika przy takiej masie nowych ludzi? Proponuję jednak zrobić selekcję. Aha, zapiszcie wstępnie Delfiego, puszczę mu smsa to może się przykula katamaranem.Bronx ludzie z 4um śląskiego też czekają na rybnickie konkrety. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Czolem! No ja nie mam pojecia co sie dzieje. Przekazalem Wam czego sie dowiedzialem na Kotwicy, Bronxowi tez dokladnie wszystko powiedzialem, a co sie dzieje, to juz nikt mnie nie informuje.Nie wiem co bedzie jesli zaliczka nie wplynie, a Bronx konta nie zapodal. Do piatku ma byc zaplacona zaliczka 160zl... Bronx! Co sie dzieje? Dal bys znac! Bo sie wiara niekpokoi! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Mała poprawka.Najprawdopodobniej przyjadę sam.Beacie jakaś obrona w szkole wypadła.Jakby coś sie zmieniło,w co szczerze wątpię,to sie na jednym łóżku zmieścimy ;-) A co do w/w wypowiedz Pidżiego i darka odnośnie ludzie pozaforumowych to popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Tu nie hcodzi o to ze tam jakies buroki czy cos bo moga to byc spoko goscie ale jednak jesli impreza ma zostac forumowa to trzeba sie ograniczyc do forumowiczow i osob blisko zwiaqzanych z naszymi imprezami i bedacymi od poczatku z nami choc nie maja neta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Oto lista osob ktora zglosila sie na Pw: (tzw pewniacy)1.Browarny2.Bodżyn3.Pipcyk4.mimo_ck5.Astarte6.AdamS7.Bronx8.Tuba9.Zbyhu+ (zaczerpniete z postow:) i doswiadczenia)10.Bahama11.Krasnal12Mishel13.Pgr14.gruchcio15.neomaster16.pach ( dodajemy o i mamy pacho , sorki za pomylke)+ ew kilka osob z forum slaskiego (no szramer - jak przyjedzie )daje to mniej wiecej liczbe ok 20-kilku.Wiec tak , postanowilismy postawisz szlabant i ZLOT JEST TYLKO I WYLACZNIE DLA OSOB Z FORUM !!!!![/size]Teraz kwestia finansowa:Wychodzi po ok 36zl na lebka - jesli okaze sie ze cos zostalo sostanie przeznaczone na zakup napoi niealkocholowych :P ;)przy wplacie prosze podac:Ksywa + liczba osobprosze ew o szybka wplate aby wlascicielom dac jakas zaliczke.Miejsce i godzina spotkania zostanie podana w terminie puzniejszym jak bedzie wiadomo ile osob,skad i jak ;)Dodam ze termin zlotu to 16 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Krasnal dziwko bez szkoły co z Broa Quadmanem(dresem) i Robertem 69 :?: Wez tam szybko organizuj sprawe bo trza liste konkretna zlozyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Krasnal dziwko bez szkoły co z Broa Quadmanem(dresem) i Robertem 69 :?: Wez tam szybko organizuj sprawe bo trza liste konkretna zlozyc....Sam jesteś bez szkoły ćwierćinteligencie ;) robcio jest 96robertem a o czym ty myślałeś zboczuchu ????? :P brox: dziś wpłaciłem za dwie osoby (ja i broda), postaram się dowiedzieć co z 96robertem i Quadem, jak na dzień dziesiejszy to wstępnie jedzie z nami jeszcze Ala "Sigma", ale nie wiadomo czy w ostatniej chwili jej coś nie wyskoczy (znaczy się praca) :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Krasnal tys jeden pozadny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 69 czy 96 co za różnica :P (No dobra z samego układu już widać 8) ) Wybadaj i daj szybko znać co tam z dresiarzem i robim williamsem... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 A więc tak: wykonałem parę telefonów i co następuje:- Quad ma dzis zajrzeć na 4UM i z tego co mówił to wpłaci bronxowi kasę, choć na 100% nie jest pewien czy pojedzie (ale nie mówił nie 8) )- 96robert hmmm :? jak na dzień dzisiejszy to niestety, ale raczej nie wchodzi w rachubę, choć do 16 nie wiadomo, nie wiadomo ale szanse racej marne :P- broda (pała) jedzie, a z ostatnich informacji to wczoraj dostał papier o ukończeniu kursu na "A" :mrgreen: przynajmniej tym się będzie mógł wylegitymować w razie czego 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 No to juz jakis postep, mam nadzieje ze quadman dotrze bo juz dawno jego ryja nie oglądałem i żem się stęsknił 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 no to qrwa zdecydujcie sie wkońcu :? mam teraz dwóm spoko gosciom powiedziec ze nie mogą jechac ze mną bo to tylko spotkanie forumowe ?:|ręcze za nich ps. nie bójcie sie junakowca nie biore :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Bronx a napisz czyje jest to konto :roll:Chodzi o imie i nazwisko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi