siwyex Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Chciałem wam przypomnieć że 16 kwietnia jest MBS i może to nie wypalić. Więc proszę abyście się zastanowili nad ta datą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Czolem! Qrna, jak bedziemy tak przekladac, to w koncu wypadnie w listopadzie :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Srac na MBS :!: najlepsze sprzęty i tak będą na zlocie tam gdzie my pi... spotykamy się:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Cześc Ludziska !Mi pasi- byle nie było tak jak mówi Zbyhu że dociagniemy do listopada, ale z drugiej strony impreza południa bez Brodatych Krasnali nie ma prawa sie odbyć, czekamy na zejście śniegów !!! :D Pozdrófka - AdamS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 AdamS dobrze prawi (chyba coś golnął :D ) Bez trzonu nima mowy o zlocie zjebanych ryjów z południa, krasnal teraz nie pisze bo siedzi pod pierzyną z termometrem pod pachą, (chyba, ze ma amerykański termometr to w innym miejsu go macza :twisted: ) i nawet biedak nie może napic się nekatru bogów bo antybiotyki wcina aż grzmi.... :x Ale wesprzemy go w boju i wychylimy jego zdrowie :D co nie chłopaki :?: coby mógł do nas szybko dołączyc. Jest tak zmarnowany przez ten brak piwa, że pies mu musi biegac po zakupy i basen przynosic... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 PGR, Ty chyba też coś golnałeś :lol::lol::lol: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Ja :?: Panie Ojciec Rydzyk Cię dorwie za te bezeceństwa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Nic PGR nie golnął, on tak zawsze ma... na trzeźwo sie go czytać nie do :DAdamS aleś se avatara walnął aż mój pies wzwodu dostał :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Darek mówisz o tym psie co go na szlaufie gumowym do budy przybitego trzymasz :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Adam taki Avatar... a mowileś że jesteś przykładnym ojcem... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Nie mówi się na szlaufie tylko na szlauchu jak już :DA przybity jest do drzewa a nie do budy trza było blisko podejść to byś zauważył :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Czolem! To jak on ten avatarek zobaczyl?Masz laptopa pod drzewem :D? Pozdrawiam DOPISANE:Mozecie sobie powspominac :Dhttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...=rybnik&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Czolem! Sry, ze post za postem... To jak ekipa. Zostal niecaly miesiac do zlotu.Moze jakies konkrety :(?Jest juz jakis osrodek? A z innej beczki - wlasnie skonczylem pisac relacje z Rybnik Party First Edition 2004 :(.http://republika.pl/zbyhu1/moto/rybnik.htmMoze i malo ciekawie napisane, ale duzo mi juz ucieklo faktow z pamieci - w koncu to bylo rok temu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 yo :( nie wiem jak u Was ale do mnie chyba wiosna przyszła sniegi topnieją temp. jest dodatnia moze jednak obejdzie sie bez przesuwania terminu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 slyszalem ze w tym roku ma nie byc wiosny i juz w kwietniu przywali słońcem po dyniach 8):twisted: A Broawrany dalej dalej ciała zamiast sie wziac za przepowiednie pogody :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi