virus Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 hej to zajefajnie , mam nadzieje ze dozyje i ogarka kupie specjalnie na ta okazje.Bronx poza butami to jeszcze sobei kurte do majek przypnij zebys nie musial na budce u straznika znowu jej szukac :lol: :lol: :lol: ( zartuje)Krasnal i Broda zatrosszcza sie o magiczny napoj kotry dziure w lakierze robi ale o to chodzi !!!!!!!! ;) ;) Pytanie zasadnicze czy bedzie STARA EKIPA ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Będzie,Virus będzie, spokojnie Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 virus chyba Ci sie pomyliło ;)to ja szukałem mu tej kurtki Bronx wezme Ci na Rybol nity :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Pytanie zasadnicze czy bedzie STARA EKIPA ?????????? Spoko.Południe sie nie wykrusza.Virus-nie kupuj żadnego ogarka,bo w czym my browary przetransportujemy ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 jak to w czym ??;) Virus mi gadał ze do ogara gratis przyczepke dostaje ;)wiec problem mamy z głowy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Ja mam kufer pod siedzeniem plus jezcze moge kufer przykrecic na tyl + plecak. no z kilka 10 litrow by bylo jesli nie wiecej. Widzicie jak producenci mysla o przyszlych wlascicielach skuterow??? Mam nadzieje ze sie wkrece w wasz klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Dobra, to ile na głowe ;) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 ja z 10-15 i podziekuje:P no chyba ze większy hardcore i 20:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 paho dolicz jeszcze moją flaszke :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 13 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Bahama nity to se w dup... wsadz , i bedzie srutowka ;) Nie no jestem mu wdzieczny za ta kurtke bo zabijcie niewiedzialem gdzie bylem:P Ale zas musz brudy wyciagnac ....Browarny napisal:"Będzie,Virus będzie, spokojnie"Musza byc to juz tradycja , pacyfikacjii ale darek spokojnie to napewno niebedzie .... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Dobra' date=' to ile na głowe :D :?:[/quote']Przynajmniej jeden jakieś konkrety pisze :P U mnie sakwy pojemne więc coś się weźmie, nie widzę mniej niż parę zgrzewek.Z tego co wiem to zielonego jeszcze w Czechach nie zakazano, WIĘC..... :P PS. Pidżi - szykuj się na 25.02 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Krasnal powiem tyle WROCŁAW SPŁONIE :!: a 27go jest bazar we Wrocku więc bazar tez spłonie 8) :twisted: (sorki za off topic ) A co do Rybola to ja już zielonego nie pije, wystarczy mi złoty z pianą, bo potem ide się odlac nad jeziorko i budze sie za godzine na lawce... :? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Oj krasnalku trza sie spotkac tyle mam Ci do p... :D powiedzenia :twisted: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Ja pier.....;)Dowalili mi zjazd w pierwszy weekend kwietnia :DWyrażam cicha nadzieje,że pogoda bedzie paskudna i termin sie o jakis tydzień do przodu przesunie 8):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Wyrażam cicha nadzieje' date='że pogoda bedzie paskudna i termin sie o jakis tydzień do przodu przesunie 8):P[/quote']Sam jesteś paskud ;) Co Ci przeszkadza jakiś zjazd w takiej imprezce ??? Rybol jest raz do roku, zjazdy masz częsciej, WIĘC............ :P odpowiedz sobie sammmmNooo chyba że przyślesz samą Beatę 8) przecież wiesz że się Nią dobrze zaopiekujemy ;) ;) nie jesteśmy przecież jakimiś nieokrzesanymi ludźmi :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi