kudlaty_bytom Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Czesć! Rybnik to niedaleko, tylko info gdzie i się przyjedzie ;) 3mcie się, byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 spotkania jak za dawnych lat napewno pod radiostacja w gliwicach!to jest pewniak , w rachube wchodza dni:26-27 marca2-3kwiecien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 bronx - jak wcześniej pisała owca w terminie marcowym są święta jakoweś i nie każdemu pewnie by pasowało - ustalmy wstępnie 2-3 kwietniaW zeszłym roku Rybnik jakoś tak wyszedł w połowie kwietnia, co prawda w tym roku niby zapowiadają ciepłą wiosnę, ale może się pozmieniać. Tak więc ja jestem za terminem kwietniowym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Powiedzcie moze cos wiecej na temat tego spotkania? Bo moze ekipa Sevenek by sie zjawila, tylko cus wiecej przydaloby sie wiedziec :D Ja mam jakies 500 km, wiec nie wiem czy warto sie tluc tak daleko. Jakies noclegi przewidywane sa? No i czy jest blisko sklep z bro, bo kurcze, kufer mam tylko 45 litrowy ;) No i ostatnie pytanko, czy 3ba miec specjalne wejsciowki, tzn czy w ogole mozna sie podczepic pod ta impreze ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Było tak-deklarowalo sie ile osob,w zaleznosci od tego wykupowalo sie domki,kase na nie sie do Bronxa na konto wplacalo.Real jest niedaleko,w zeszlym roku kilka wozkow browca z niego wyjechalo. wiec nie wiem czy warto sie tluc tak daleko. A to już pod blużnierstwo zakrawa ;)Przecież jak Świat długi i szeroki to wiadomo,że takich imprez jak Czapter Południe nikt nie robi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Dobra deklarowac sie kto jedzie :sa dwa terminy , ostatnui weekend marca i pierwszy kwietnia( z wieksza doza prawdopodobienstwa kwiecien)Kwatera bedzie , lecz juz nie tak luksusowa jak rok temu.Za to parking do jarania gumy dla naszej dyspozycjii. Zajac ... poczytaj archiwum Te zloty to :1.ZEŹNIA2. ŻEŹNIA3. KAC |MORDERCA ;) Bedzie wygladalo tak :Zarezerwuje domki i wplata na konto do okreslonego terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Przepraszam South Czapter za moja niewiedze ;) Widze ze warto tam wpasc, jak tylko warunki pozwola to postaram sie tam wleciec , jak reala macie blisko-to w ogole jebajka-nie ma jak to tani i dobry bro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Jezeli poczatek kwietnia to jade na 99% - ktos musi holowac zajca - toz on jezdzic nie umie ;) :mrgreen: lewa w gorzedofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 to w ogole jebajkaHmmmm :roll: ...... o tym nic nie wiem, moze Ty mimo mógłbyś się wypowiedzieć ;) Bronx - co znaczy że kwatera nie będzie luksusowa ??? Tylko nie mów że nie będzie lodówki w domku :twisted: ??? Gdzie ja se piwerko (i nie tylko ;) ) schłodzę ??? Dla tych "co pierwszy raz" być może warto zrobić jakąś atrakcję, np. nocleg w domku z PGR-em :mrgreen: (bo chyba będzie) albo jeszcze co innego :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Tak sie dofo zastanawiam czy etka tam nie pojechac-przynajmniej bysmy z rowna predkosci jechali ;) a Ty krasnal o jebajce nie slyszales ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Ja sie pisze na kwiecien jesli skuterek 50ccm ma prawo wstepu?A co do noclegu to jak bedzie fajna impreza to nikt przeciez nie bedzie spac. Moge wpasc???? bronx odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Czolem! Kazdy moze, glupie pytanie ;)Wpadaj, wszyscy mile widziani!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Ja nie lubie "wpadac" - wole przyjezdzac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 to w ogole jebajkaHmmmm :roll: ...... o tym nic nie wiem' date=' moze Ty mimo mógłbyś się wypowiedzieć ;) :[/quote'] Ta brzęcząca klamra to była klamerka przy butach - to jet moja wesja i jej sie będę trzymał ;) 8) A drugi raz tak nie rób,bo mi sie Becia nerwicy nabawi :twisted: Krasnal- kielonów-izolatorów nie zapomnij 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 czołem ;) ja równiez pisze sie na to spotkanie ps. mozliwe ze pojedzie ze mna kumpel nie z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi