Carlos_ Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 jak trajka to tylko prosze nie z silnikiem garbusaczy przy budowaniu nikt nie pomyslaz ze mozna tam wlozyc cos innego ??80-90 % trajek to bokser vwraz tylko widzialem z silnikiem audi okolo 130 kucy i to jest ok ale reszta to jak dla mnie badziewie sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Niewiem o co ci chodz z silnikiem garba i co masz do niego ?????A tak poza tym to powstają przecież sprzęty na silnikach zapka czy chociażby malucha. Na innych silnikach też powstają maszynki ja osobiscie widziałem traje na silniku VW golfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 kolo od wczoraj na forum i na wszystko ma jedno zdanie -wszystko jest bee -ciekawe czym sam jeźdźi - pewnie motobuty :lol: właśnie na garbach (i pokrewnych 2l od transporterów) wychodzą najlepsze trajeosiągi wystarczające no i ten charakterystyczny gang Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No właśnie o to mi chodziło. Boxer do trike to najlepsza sprawa, no chyba że sie pomęczymy i wyremontujemy silniczek zaporożca też piękny dzwięk no i wygląd ładniutki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Bokser vw jest o'k! Znajomy ma na automacie, z odrobina luksusu! A widzialem tez z silnikiem hd, bokserem alfa romeo, bokserem citroena i V8 z osobowej Tatry, chlodzonej powietrzem- to byl dopiero potwor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Traje mają swój urok. Warunek - muszą być naprawdę dopracowane anie skrzyżowanie kobuza z przyczepką na kapustę. ;) A silnik garbusa - ta muzyka jest jak najbardziej :P Po co 130 KM w traji? 8O Ani połowa z tego nie będzie wykorzystana no chyba, że komuś się spieszy do aniołków.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 no temat po czasie wkoncu ruszyl :evil: podzielam zdanie z wami ale mam terz kolege który tylko w trajce z malca (bardzo udana konstukcja) widzi jedyny srodek lokomocji z którego kozysta z pasja a nie uzytkowo .mieszka kolo granicy slowackiej a zaliczyl wyjazdy nad morze i inne wycieczki po calej polsce a jak ktos chce to mam okolo 350 fotek trajek zrobione z min.: vw ,maluchów , zaporozców , fordów i wiele wiele innch ciekawych konstrukcji jak ktoś chce to podesle na e-mailapozdrawaim :)Jeżeli możesz to podeślij na [email protected]( mam trajke na Garbie 1600) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 raz w poprzednim sezonie myślałem, ze padnę z wrażenia jak widziałem w trasie trajkę... ciągnącą przyczepę campingową. Jacyś turyści zza granicy. Imponujący i ciekawy widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obarzaneq Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Dzisiaj widzialem nieziemska trajeczke, ruszam spod swiatel patrze po drugiej stornie cos lsni, pelno chromu, piekny czerwony lakierek u uprzejmy koles bo odmachnal kolesiowi na simsonie :notworthy: Ale byla satysfakcja a jeden koles z tylu aucie wydywalo mi sie jakby mowil ''ty patrz oni sie wszyscy nawet znaja'':bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Myślałem, że padniemy z wrażeniem razem z kumplem, jak widzieliśmy trajkę z motoryny. Dwie ramy z motorynek zespawane jakimiś kształtownikami, pomiędzy nimi fotel z malucha. Przód od motoryny razem z bakiem, tylny most z malucha. Silnik motorynkowy siedzący w lewej ramie. Fotel też z malucha, tak samo jak tylne światła. Najbardziej rozbawiła mnie... plastikowa skrzynka po owocach za fotelem, w której leżał sobie samochodowy akumulator zasilający światła. No i to, jak kierowca zmieniał biegi ręką schylając się do silnika :lol: Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy.kolejorz Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zaprasza na stronę poświęconej Trike ! Znajdziecie tam bardzo wiele materiałów dotyczących budowy, rejestracji i innych przydatnych spraw. Mało tego stronka bogatą galerię z blisko 1000 zdjęć trajek (i cały czas się powiększa) oraz posiada forum wiec zachęcam do rejestracji !adres to www.trike.dl.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi