SebaH43 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam. KUPIE osłone czarna z dyfuzora (na nogi) oryginał.KUPIE stacyjke z kluczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Daj mu spokój Damiano hehe, chłopak ma dopiero 15 lat:D skąd może wiedzieć że cyna jak przejdzie przez lutownicę to twardnieje :eek: :) (taki żarcik bez urazy proszę) A do tematu, to zrobiłbym tak jak mówi Soku, a tą śrubeczkę małą można jak pisał Nitro wziąć z jakiegoś przełącznika, lub cuś, dużo części ma takie śrubeczki. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego po świętach :buttrock:Ehhh..świąteczny czas to się nie będe wyżywał :cool: :clap: Z kwasowej-owszem wytrzyma..ale z elektrycznej nie ma h**!Jutro będe kombinował :icon_biggrin: Dzięi za pomoc panowie!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Testowałeś takie rozwiązanie, aby twierdzić że nie wytrzyma, w takim razie powiedz mi jakim cudem u mnie to trzyma w lince od sprzęgła, a lutowałem zwykłą lutownicą transformatorową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Testowałeś takie rozwiązanie, aby twierdzić że nie wytrzyma, w takim razie powiedz mi jakim cudem u mnie to trzyma w lince od sprzęgła, a lutowałem zwykłą lutownicą transformatorową.Sorry za 2 napisałem to samo ale net mi szwankuje. Prosze moderatora o usunięcie tego postu. Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Damiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 ja polecam www.sklepmotocyklowy.pl tam dostaniesz linke gazu sam kupowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniu Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 chłopaki jakie macie zębatki przód i tył i jakie obroty przy 80km/h?od razu mówie ze korzystałem z wyszukiwarki ale nic ciekawego nie byłowiec :cool: jakie przełożenie polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 chłopaki jakie macie zębatki przód i tył i jakie obroty przy 80km/h?od razu mówie ze korzystałem z wyszukiwarki ale nic ciekawego nie byłowiec :banghead: jakie przełożenie polecacie :cool: z tylu 53 a przy 80 obroty 7tys bo miałem zablokowany moduł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabiee Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chcialbym prosic o porade co sadzicie o tym moto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M337686.Dodatkowe info jakie wiem to ze silnik nigdy nie byl dotykany. Wszystko oryginalnie tak jak bylo. Wiec sadze ze tlok i pierscienie do wymiany. Pozdrawiam i prosze o rade bardziej obeznanych odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Chcialbym prosic o porade co sadzicie o tym moto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M337686.Dodatkowe info jakie wiem to ze silnik nigdy nie byl dotykany. Wszystko oryginalnie tak jak bylo. Wiec sadze ze tlok i pierscienie do wymiany. Pozdrawiam i prosze o rade bardziej obeznanych odemnieNie wiem, czy mi się to tylko wydaje.. tak jakby tył z letka leżał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nie wiem, czy mi się to tylko wydaje.. tak jakby tył z letka leżał ?Leżął czyli przysiadł? Czy można kupić taka metalową osłonke pod silnik czy lepiej jakoś samemu srobić, a jak zrobić to wystarczy jakas blacha czy powinno być sztywniejsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabiee Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Poprosilbym o wiecej wypowiedzi. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam!Jeśli się nie myle, to jest to motocykl ptasiorra z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 I już chyba sprzedany :) z tego co wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabiee Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 JEzu i dalej nikt nie pomogl. To nie jest motor ptasiora. Ptasioer sprzedal swoj 3 dni temu i to za bardzo ladna kwote 2.000 ale i tak nie o to chodzi tylko zeby ktos mi okreslil zalety, wady tego moto. Co nei grana co zwrucic uwage i okreslic cene. Z gory dziekuje i cozekuje wrescie na rozsadna wypowiedz a nie na nabijanie sobie postow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 teksty typu " zablokowany więc nie był katowany" mnie rozwalają...co ty czerwoną Yamahą chcesz jezdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi