kruliczek90 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Mnie tez wlasnie interesuja te tloki meteora. Ale nie wiem po ile one chodza. bo na remont zbyt duzo nie chce wydawac tez taniego badziewia nie warto kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 A jaki tłok polecacie do dt 125? Gzie można go dostać? Jakie są ceny? I jaki jest wymiar tłoka na pierwszy szlif do dt 125 1999r.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) szczerze Karol poleciłbym Ci jakiegoś wossnera, vertexa czy coś w tym stylu. Tłok wyjdzie około 350zł ale za to będzie b. porządny!zadzwoń do Martin Motocykle. Edytowane 26 Listopada 2006 przez EnduroMax Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpak Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam, zastanawiam sie nad tym motycklem, zakladajac ze wlasciciel zejdzie jescze z ceny.... http://www.allegro.pl/item143123427_yamaha_dt_125.html A teraz moje pytanko, zakladam, ze dobry tlok dostane za 300zl, tulejowanie 150 no i glowica... jest mozliwosc kupienia tego gdzies taniej? Albo po ile to wogole stoi czy sa zamienniki, bo na allegro nic nie znalazlem a w czesciach jestem swiezy choc kapitalke zrobie bez problemu sam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam, zastanawiam sie nad tym motycklem, zakladajac ze wlasciciel zejdzie jescze z ceny.... http://www.allegro.pl/item143123427_yamaha_dt_125.html A teraz moje pytanko, zakladam, ze dobry tlok dostane za 300zl, tulejowanie 150 no i glowica... jest mozliwosc kupienia tego gdzies taniej? Albo po ile to wogole stoi czy sa zamienniki, bo na allegro nic nie znalazlem a w czesciach jestem swiezy choc kapitalke zrobie bez problemu sam :] ile tulejowanie 150 zl??!! to jest nie mozliwe conajmniej 300-400zl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpak Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ile tulejowanie 150 zl??!! to jest nie mozliwe conajmniej 300-400zl..... Tyle mi powiedzial koles, ktory zajmuje sie tym od 15 lat i robi to na materialach mahle krotoszyn [z tego samego co bebechy kazdego mercedesa] Raczej zaufana firma, choc nie korzystalem jescze z ich uslug. Moze 300-400 z robocizna [wyjmowaniem silnika itd] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VASQUEZ Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam ! Czy możecie mi pomóc? Otóż , gdy dam łopatkę od ssania do góry (załączone ssania) mam wolne obroty w granicach 1000-1500, ale podczas jazdy dochodzi tylko do 3,5- 4 tyś obrotów i się dusi !Jak dam łopatkę na dół ( wyłączone ssanie),wolne obroty mam w granicach 3000-3500 ,ale podczas jazdy ciągnie mi super do 7000-7500! Już zgłupiałem ! Co to może być ? Gdzie jest problem ? Dziękuję i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Tyle mi powiedzial koles, ktory zajmuje sie tym od 15 lat i robi to na materialach mahle krotoszyn [z tego samego co bebechy kazdego mercedesa] Raczej zaufana firma, choc nie korzystalem jescze z ich uslug. Moze 300-400 z robocizna [wyjmowaniem silnika itd] ja bylem w zakladzie specjalizujacym sie tego typi uslugami i powiedzieli mi 400zl i jeszcze musialem im cylinder zawiesc, a kiedy znalazlem takie ogloszenie na necie to gosciu pisal ze 300zl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam ! Czy możecie mi pomóc? Otóż , gdy dam łopatkę od ssania do góry (załączone ssania) mam wolne obroty w granicach 1000-1500, ale podczas jazdy dochodzi tylko do 3,5- 4 tyś obrotów i się dusi !Jak dam łopatkę na dół ( wyłączone ssanie),wolne obroty mam w granicach 3000-3500 ,ale podczas jazdy ciągnie mi super do 7000-7500! Już zgłupiałem ! Co to może być ? Gdzie jest problem ?Dziękuję i pozdrawiam ! SSanie włącza się tylko na 4-5 minut podczas rozruchu silnika. NIE JEŹDZI SIĘ NA SSANIUssania używa się przy włączonym zerowym biegu (LUZ).Obroty silnika ustawia się na rozgrzanym silniku i BEZ SSANIA.Przy uruchamianiu ciepłego silnika NIE UŻYWAMY SSANIA.Twój gaźnik wymaga regulacji składu mieszanki i położenia przepustnicydla wolnych obrotów. Poczytaj jak się przeprowadza taką regulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter74 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam młodszych kolegow . Poniewaz nosze sie z zamiarem kupna Dt 80 i poczytalem Wasze posty to juz wiem na co zwaracac uwage przy kupnie . Zalezy mi na opini czy ktos z was zna to DT zalaczam klink do ogloszenia. Prosze o opinie czy moto jest warte drogi. Krotko, zna ktos to DT? Dobry moto, bez miny?Czekam na sugestie bo mam zamiar jechac w sobote. Dzieki za uwage. Link:YAMAHA DT 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Wyglada na w pelni oryginalna, jesli owiewki i cala reszta nie byla po zabiegach kosmetycznych i jest to jej fabryczny wyglad, to naprawde warto to zobaczyc, tymbardziej, ze cena nie jest wysoka a moto juz zarejstrowane na motorower. Jesli chodzi tak samo jak wyglada, to polecam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 hmm dt naprawde zadbana ale nie dal bym tyle wogle za dt ja kupilem na motorower za 2200zl tylko ze bylo z tylu kolo krzywo ustawione i gadalismy ze krzywa rama jest tylko tloczek wymienilem i latam bez awarji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny punkt Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Siemanko! Moge miec nowy tłoczek za 100zl co byscie na taki powiedzieli?? Juz raczej lepszy jakis chyba.Jeszcze tylko uszczelki i szlif i 200zł niema :/ Jeszcze w tym roku bedzie chyba dotarta :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Sadzac po twoim poscie to ten tloczek jest nie za specjalny :/ Napisz najlepiej jakiej jest on fimry to moze ci doradzimy czy warto sie w takie cos pakowac... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaszek80 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja kupiłem tłok za 85 zł. orginalny a nie jakiś tam zamiennik!!! :P :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi