kubu$ Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 mam takie same i są w miare wygodne tyle że rzepy sie odpruwają... ochronia oczywiscie przed przewianiem stawow ale przed przeciązeniami nic cię nie uchroni Czyli czy będę miał te ochraniacze czy nie to i tak na starość kolana mi siądą ? (oczywiście nie mówie o jakimś poważnym dzwonie i o kontuzji tylko o "normalnej" jeździe w terenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Czyli czy będę miał te ochraniacze czy nie to i tak na starość kolana mi siądą ? (oczywiście nie mówie o jakimś poważnym dzwonie i o kontuzji tylko o "normalnej" jeździe w terenie)raczej nie powinny he he zalezy komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Wie ktoś może ile jest warta używana końcówka wydechowa Giannelli ??(Do DT 125) Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Stiff_Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Wie ktoś może ile jest warta używana końcówka wydechowa Giannelli ??(Do DT 125) Zależy w jakim stanie - jeżeli nieuszkodzona to koło 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ma ktoś może do sprzedania zbiorniczek wyrównawczy od płynu chłodniczego do Yamaha DT 125 ??Jak coś piszcie na gg albo posta dajcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.P Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam.Mam 13 lat zdałem ketrę motorowerową i chciałbym kupić motor. Myślę nad Yamahą DT 50 R 2006, lub Yamahą DT 50 SM (super moto) 2005 .Czy polecali byście te dwie sztuki jak dla mnie.????? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Mam 13 lat zdałem ketrę motorowerową i chciałbym kupić motor. Myślę nad Yamahą DT 50 R 2006, lub Yamahą DT 50 SM (super moto) 2005 . To ten sam sprzęt, tylko:- DT R - to enduro do latania gównie po terenie- DT SM - do latania po asfalcie, od biedy da radę przejechać się po leśnych drogachWybieraj to co Cię bardziej kręci :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Mysle ze lepeij kupic enduro. Wszedzie wjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Bierz ENDURO :icon_eek: ;) PS:Ma ktoś może do sprzedania zbiorniczek wyrównawczy od płynu chłodniczego do Yamaha DT 125 ??Jak coś piszcie na gg albo posta dajcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.P Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tylko ja bym chciał jeżdzić po lesie i po asfalcie. Nie wiecie czy są jakieś pośrednie opony do tego typu jazdy. Jak są to dajcie posta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Kupujesz enduro i masz dwa rodzaje opon kostki i szosowe. Na kostkach latasz w terenie a na szosowych proste na asfalcie. Nie ma pośrednich :icon_eek: hehe Pzdr. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Stiff_Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Kupujesz enduro i masz dwa rodzaje opon kostki i szosowe. Na kostkach latasz w terenie a na szosowych proste na asfalcie. Nie ma pośrednich :biggrin: hehe Pzdr.sa opony enduro przeciez ale to do h*ja nie podobne taki badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jak chcesz latać w terenie i na ulicy kup sobie z przodu na asfalt a z tyłu kostkę. Bo jak będziesz mieć z przodu kostkę to będzie Ci skakać. Ja tak miałem kiedyś i latałem na ulicy i na asfalcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.P Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dzieki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Kostek sie nie opłaca, nikną w oczach. Sam mialem nowe, to w 2 miechy ich juz nie bylo. Osobiscie jezdziłem (bo sprzedałem dt) na oponach enduro heidenau, za 30zł stoi jedna na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi