Stiff_Master Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam! Czytam to forum yamahy i hondy i dalej niewiem co kupic.Moze mi ktos doradzic,czy yamahe czy honde Jak będziesz miał na oku jakaś Yamaha i Honde to dasz linka i porównamy wszyscy i Ci doradzimy bo tak jak wybierać Yamaha czy Honde to sie nie da. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam! Czytam to forum yamahy i hondy i dalej niewiem co kupic.Moze mi ktos doradzic,czy yamahe czy honde Zalezy co chcesz konkretnie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Jezeli mowa np o dt a cr to nie ma sie co zastanaiwac, chyba ze chcesz tym latac po miescie Edytowane 20 Lipca 2008 przez Bergi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 on się zastanawia nad mtx i dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja bym bez wachania brał dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Pytanie - orientuje się ktoś z Was w jaki sposób po obszyciu siedzenia umieścić na nim oryginaly napis YAMAHA (w oryginale jest nadrukowywany na gorąco)??Ja bym proponował wydrukować takie literki na kartce, zakleić siedzenie taśmą i psiknąć sprayem :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ja bym proponował wydrukować takie literki na kartce, zakleić siedzenie taśmą i psiknąć sprayem :) Już to przerabiałem (robiłem szalon z kartonu)- po pewnym czasie farba schodzi niezależnie od tego jak była dobra. Wg. mnie są tylko dwa rozwiązania:- znakowanie odpowiednią farbą na gorąco (robią tak fabrycznie) - pytanie jak??- wyszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Racja, koniec. Stiff_Master dostał tydzień urlopu. Wszystkie informacje i wzmianki o rejestracji 125ccm na 50 będą minimum w ten sposób karane. Proszę się nie kłócić z takimi tylko raportować!Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubu$ Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam mam pytanie ile v/max wyciągnie Dt80 zablokowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 80km\h na luzaczku na prostej drodze, na 5, na 6 ja muli i nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie23 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ooo to akurat nawiazanie do tematu.Bo ja mam własnie z tym problem. Chciałbym zdjąc tą blokade, ktora przy 90 zamyka licznik i spada do 80 i tak w kółko. Tylko jest problem. Mam dt z 2003r i ona nie ma tego modułu pod bakiem tylko jest przykrecomna do zbiornika z olejem. Ktoś sie już czyms takim zajmował? Albo wystarczy odpowiedznie kabelki dac do uziemienia i obejdziemy jakoś tą blokade? Po 2:Chciałbym wypatroszyć wydech... Pytanie. Czy wypatroszyć i tak go zostawić? Czy wsadzić do niego rurkę z watą? Prosiłbym o wyrozumiałość bo na tej wyszukiwarce forum można usnąć. Trzeba czekać 30 sekund od wyszukiwania i jest strasznie niedokładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ooo to akurat nawiazanie do tematu.Bo ja mam własnie z tym problem. Chciałbym zdjąc tą blokade, ktora przy 90 zamyka licznik i spada do 80 i tak w kółko. Tylko jest problem. Mam dt z 2003r i ona nie ma tego modułu pod bakiem tylko jest przykrecomna do zbiornika z olejem. Ktoś sie już czyms takim zajmował? Albo wystarczy odpowiedznie kabelki dac do uziemienia i obejdziemy jakoś tą blokade? Po 2:Chciałbym wypatroszyć wydech... Pytanie. Czy wypatroszyć i tak go zostawić? Czy wsadzić do niego rurkę z watą? Prosiłbym o wyrozumiałość bo na tej wyszukiwarce forum można usnąć. Trzeba czekać 30 sekund od wyszukiwania i jest strasznie niedokładna.tak wate i rurke włóż bo motor sie bedzie niemiłosiernie darł i bedzie miał głos jak komar bez wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Macie jakies sposoby na zaladanie tloka? Dzisiaj połamałem pierscien przy zakladaniu ;/ Edytowane 25 Lipca 2008 przez Bergi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Ojj to się postarałeś.... Uściślijmy przy zakładaniu tłoka do cylindra czy tez pierścienia na tłok? jak to drugie to trzba delikatnie zakładać na tłok..aż się wsunie..kurde ciężko to wytłumaczyć :P Jeżeli pierwsza opcja to nic na silę :P musi się delikatnie wsunąć :D jeżeli nie wchodzi to albo cos na zamkach albo wsadziłeś odwrotnie pierścienie.....DT 80 ma dwa różne pierścienie o różnej szerokości...:P (DT80MX ma :P) Edytowane 25 Lipca 2008 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bienio Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam, mam pytanie nt. opon. Mianowicie, aktualnie z przodu mam Bridgestone Trail Wing 41 2.75-21 45P, ale już dosyć zjechaną i przydałoby się ją wymienić. Pytanie tylko, czy na te felgi które są, standardowe, da się nałożyć szerszą oponę? Precyzyjniej to chodzi mi o Mitas E02, która ma szerokość 3.00 a nie 2.75 http://www.netcar.pl/opony/motocyklowe/end...40862,5,i2.html I ogólnie co sądzicie o tej oponie? Może polecacie jakieś inne do jazdy mieszanej? Ok. 50:50 lekki teren/szosa. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi