Naspin Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ma sie blokowac, wiem o co w tym chodzi bo rozbieralem:) ta gumka ma blokoac dzwigienke jak nie blokuje to ja wypuklij (rozbierz i zloz ponownie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) ma sie blokowac, wiem o co w tym chodzi bo rozbieralem:) ta gumka ma blokoac dzwigienke jak nie blokuje to ja wypuklij (rozbierz i zloz ponownie) a zatem informuję ze mam dwie wersje... jak zablokuje to mi moto zaraz po zapaleniu zgaśnie.... obie są prawie identyczne jednak jedna się blokuje a druga nie w starym gaźniku do DT MX tez jest ssanie które się NIE blokuje. i już :) ten typ (mój) tak ma ;) hehe no to już wiem o co biega :flesje: (z ciekaowsci zajzałem w ten gaźnik jak to działa :buttrock: ) otóż pod ową gumką jest malutka szparka a w niej siedzi sobie malutki sprężysty drucik.... jak ten drucik jest na miejscu to się ssanie blokuje jak tego drucika nie ma to sie ssanie nie blokuje... proste :flesje: niemniej nie ma to znaczenia raczej... a przynajmniej ja tak uważam :) :clap: pozdrówka Edytowane 28 Września 2007 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Mam mały problem z RD, brakuje mi jednego zatrzasku od siedzenia, czy w DT jest takie coś i czy ewentualnie mogłoby pasować do mojego sprzęta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Może sie powtarzam ale nie przeczytałem wszystkich postow sry :icon_razz: Ile kucków ma DT 125 r z kazdego roczniku od 1995+ do 2003 ?? Chodzi o moc przed odblokowaniem i po odblokowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Może sie powtarzam ale nie przeczytałem wszystkich postow sry :D Ile kucków ma DT 125 r z kazdego roczniku od 1995+ do 2003 ?? Chodzi o moc przed odblokowaniem i po odblokowaniu Głowy nie dam ale ma 15KM przed odblokowaniem i 25-28KM po odblokowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Głowy nie dam ale ma 15KM przed odblokowaniem i 25-28KM po odblokowaniuPrzed odblokowanie to zależy od tego na jaki rynek jest sprzedawana bo może miec od 12 do 17 KM.Przy zdjęciu wszystkich blokad silniczek ma 27KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ok, dzieki. Ejj forum sie zj**alo czy to u mnie jest problem?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojof16 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Jeżeli o blokadach mowa to ja mam pytanie. W niemieckiej dokumentacji mojej DT 125 pisze właśnie że ma ona 15 KM i na razie mi to wystarcza ale na przyszłość się pytam gdzie są te blokady i jak je zdjąć aby nic nie zepsuc ? :D Czy jak zawiozę moto do serwisu (np. w Radomiu bo mam tam blisko) to oni zdejmą mi te blokady ? I juz jestem po wymianie olejów ;) Moto działa bez zarzutu więc chyba nic nie popsułem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Siema! Od niedawna mam yamaszke DT 80 (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=245584219&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.) Mam z nia problem, poniewaz, gdy wylacze ssanie to na niskich obrotach ona zgasnie, moze sie cos stac jezeli ciagle bbede jezdzil na ssania oprocz wrzerania wachy? i jeszcze jedno zawze rano keidy chce ja odpalic to mam duzy problem musze palic na pych a juz jak sie nagrzeje to od kopa, czy moze to byc spowodowane padnietym akumulatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wydaje mi się, że akumulator nie ma tutaj nic do rzeczy, a spowodowane jest to końcem pierścieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nero13 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Siema.Ma ktoś może foty jak krok po kroku odblokować moduł w DT 80 lc2?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu8463 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 www.yamahadt.info :DTam masz poradniki z fotkami ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racing007 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wydaje mi się, że akumulator nie ma tutaj nic do rzeczy, a spowodowane jest to końcem pierścieni. Wymien swiece na noweczke i powinno byc dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Powiedzcie mi gdzie można kupić naprawde dobre klocki na przód do Yamahy Dt 80 LC2, bo ostatnie, które kupiłem (marki FERODO- dałem 80 zeta) wytrzymały mi 1500 km. :crossy: Nie wiem co jest tego przyczyną, ale potrzebuje wytrzymalszych klocków. Da sie takie kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xlukasz6 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 witam szukam gum na teleskopy do dt 80 lc2. i niewiem jak to wyglada cenowo wiec moze pomozecie mi troche. wiec znalazlem takie cos: http://moto.allegro.pl/item247022389_oslon...rt_komplet.html czy to bedzie pasowalo i jak zta cena moze ktos taniej widzial lub ma??? z gory dzieki za odpowiedz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi