rider123 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam, mam problem ;/Ma ktoś na sprzedaż gumę co łączy dyfuzor z końcówka wydechu ? Wiecie ta co jest mniej więcej na wysokości filtra powietrza. Lub jak znacie jakiś patent zastąpienia tego czymś innym to proszę napiszcie :] Ja mam kawałek blaszki obietej 2 cybantami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 niewiem czy moja jest fabrycznaAle trezyma sie dobrze, nie ma zadnych problemow... twarda, dosyc gruba guma, szczelnie zlacza ze soba dyfuzor i koncowke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniu Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja tez mam na stałe zespawane. Było tak jak kupiłem, ale w rurce jest jakby kolanko zrobione pod kątem ok 90 stopni i na pewno traci na mocy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsmok Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 cos niemoge sie dokopac do infoile realnie pali DT 125 ? TXHPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 cos niemoge sie dokopac do infoile realnie pali DT 125 ? TXHPozdro to zalezy jak w przypadku innych motorków ale 125 to tak średnio to łyka z 5-6l no ale moze byc i wiecej albo mniej(zależnie od tego jak jesto eksploatowana) :( pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Moja pali 7,5 l. przy dosc dynamicznej jezdzie, 50% lekki teren, 50% asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terenowy wymiatacz Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ja swoją dt 80 pojechałem do Brennej w góry z kumplem. 4 godz katowania na 1, 2, 3 biegu zrobiliśmy 60 km i spaliłem 6 litrów :biggrin: :) macie jakieś fajne filmy z dt 80?? ale jakieś fajne, a nie takie ze ktoś zapina 5 bieg na śniegu stojąc w miejscu :banghead: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_tomek Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Szperałem w temacie i pytałem już, ale poszło w zapomnienie ... Ma ktoś schemat kostki podwyższającej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Szperałem w temacie i pytałem już, ale poszło w zapomnienie ... Ma ktoś schemat kostki podwyższającej?Też bym był ciekawy, i w innym temacie przeczytałem że jak założy sie taką kostke to łańcuch trze o wahacz, czy to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Kostka podwyższająca - http://www.tomy.webd.pl/yamaha_enduro/DT125.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkarczu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 mam pytanie mam yamahe dt80 95r wszystko jest ok tylko powiedzcie bo u mnie na cylindrze pisze 72cm3 a u was ile jest mi sie wydaje ze powinno być 79 albo cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornel YAMAHA DT 80 LC2 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ja mam dt80 lc2 '93 i pisze 79cm3 może masz napisane niewyraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkarczu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 no właśnie o to chodzi ze go wyciągnełem i umyłem i dopiero zobaczyłem pisze 72cm3 dziwne ale ja mam tą wersję hiszpańską cechuje się ładnymi osłonami na bak na allegro takiej nie ma ale zamówiłem sobie tłok z larssona i przysłali i był o wiele za duży no o wile o 2mm ale dałem do szlifu cylinder teraz jak mi przeszlifuja to dopiero poczuje moc aha chciałem dodać ze ten cylinder jest napewno oryginalny bo pisze na njim yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 KUPIE CEWKE DO DT 80 LC / LC 2 GG : 7141227mail :[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 elo czy były produkowane dt na brasil rynek bo na mojej tabliczce znamieniowej jest napisane "guardian brasil" czy cos takiego jutro sprawdze dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi