Soku11 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 U mnie czujnik sie znajduje na glowicy. Jak siedzisz na moto to w jej prawej przedniej stronie. Takie wkrecane cos <lol> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam, Zaliczyłem mega awarie. tzn. nie wiem co się stało alr to chyba coś powaznego. zniknął mi płyn z chłodnicy i jak odpaliłem moto wyleciał przez rurę wydechową.... motor jush czeka na samochód z serwisu... ciekawe jak sprawy dalej się potoczą......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Poszła Ci uszczelka pod głowicą - nic poważnego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Mam pytanie :Kiedy puszczam sprzęgło odczuwam opoznienie .. puszczam i jeszcze slyszeze dobija (nie chodzi o manetke)Ktos wczesniej mowil juz o tym wiec pytam jak zrobic zeby sprzeglo normalnie i szybko dociskało 2:PYTANIE DO JACKUZEGOMasz wybebeszony dyfuzor czy nie ? Jesli tak to czy dalo to chociaz troche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Załóż twardsze sprężyny - powinno pomóc :D ew. może jest zly olej.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam Czy ktos wie jaki moze byc powod nie dzialania wskaznika temperatury w dt 80 ??Wydaje mi sie ze to czujnik zepsuty albo gdzies kabelek przerwany, ale gdzie sie znajduje ten czujnik??czujnik masz przy swiecy taki zlotawy. mi tez ne dziala to go wyjalem i wyczyscilem i podzialal 2 tyg po czym podnosi sie wskaznik ze 2 mm.. i nie wiem co sie dzieje ale w plynie chlodniczym bylo sporo syfu... ale uszczelki trzymaja.. i kable ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CerBeR Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam!Wlasnie kupilem ymahe tdr 125 z 2000r.Nie widzialem jej jeszcze(jade po nia w sobote) , ale gosciu mowil ze jest zablokowana czyli jedzie 90km/h i nic wiecej.Jezeli to prawda a wszystkie znaki na to wskazuja to czy zeby ja odblokowac wystarczy wybebeszyc dyfuzor ,zamontowac przelotowa koncowke i odblokowac cdi?? Czy w tych rocznikach blokowano tdrki juz inaczej??i ostatnie pytanie odnoscie CDI czy ktos moglby przeslac jakiegos manuala odnosnie jego odblokowywania?? Z gory dzieki!pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Mam pytanie :Kiedy puszczam sprzęgło odczuwam opoznienie .. puszczam i jeszcze slyszeze dobija (nie chodzi o manetke)Ktos wczesniej mowil juz o tym wiec pytam jak zrobic zeby sprzeglo normalnie i szybko dociskało 2:PYTANIE DO JACKUZEGOMasz wybebeszony dyfuzor czy nie ? Jesli tak to czy dalo to chociaz troche ?Mój dyfuzor wyglada na nieruszany a jak go nie rozcinałem więc chyba nie był wybebeszany....tak czy siak chce to zrobić przy okazji przerabania końcowki dyfuzora na stożek (bo jest plasko zakończony).....ale to jeszcze daleka droga....poniewaz okazalo sie ze w zeszly czwartek była nie wina glowicy jak mi sie wydawało (zerwany gwint tuleji swiecy i brak kompresji) że motorek padł ale mam mocno przytarte i przytrzymujące lozysko na korbowodzie od strony walu ;] i do cholery jasnej musze to teraz rozbierać FUCK ja wiem że mam pecha ale to już mnie załamało poprostu ;]......sam chyba nie bede rozpoławial silnika sam... dam to do znajomego mechanika bo sam sie boje że tego nie zloże :icon_question: a tu taka sliczna pogoda FUCK Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruliczek90 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 A czy z tego czujnika tempertaury powinny wychodzic jakies przewody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 tak, wychodzi z niego 1 zielony kabelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebass Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Chłopaki mam prosbe pomoze mi ktos poszukac tej kostki podwyzszającej tył???A jesli juz by dało rade to i kielichy do przodu bym z checią zakupil!!!Bylbym wam bardzo wdzieczny za jakiekolwiek info!!!Moze ktos by mi zrobil taką kostke sam?Bo cos kiedys czytalem ze chyba Tomy M. chcial sie takich spraw podjąc!?! A tak przy okazji to czy amortyzator tylni da sie jakos podkrecic zeby byla wyzsza dt czy cos takiego??? i jak tam jest z tym przodem???tez cos mozna tam pokombinowac?czy moze wlac oleju to będzie wyzsza...?a moze sprezyny mam juz takie wybite???Co o tym wszystkim sądzicie!!!!!????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 WitamCo do kostki to znajomy takowe dorabia w cenie okolo 70zl za sztuke a tak w ogole to mam na sprzedaz cylindry do dt80 razem z nowymi tlokami, gaznik, membrane, kola zebate skrzyni biegow, chlodnice, zbiorniczki na olej i plyn chlodniczy, glowice. W razie czego pytac: [email protected]pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Czy yamaha dt 50 i 80 mają tą samą rame bo jak patrze na zdjecia to dt80 bardziej mi sie podoba chodzi mi o roczniki do 98 roku. Jak jest ta sama rama to czym sie różnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratIjUK Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 DT 80 jest większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornel YAMAHA DT 80 LC2 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam mam pytanie ile powinno być zębów na tylnej zębatce (z przodu mam 15)i czy jak się zdejmuje dozownik to trzeba coć w silniku odkręcić czy tylko szlałfiki czymś pozatykać :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi