YARECK Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Czy ktoĹ juz zna datę rozpoczęcia sezonu w Warszawie?Czy będzie to tradycyjnie Bemowo czy może w innym miejscu?Piszcie co wiecie na ten temat.Może ktoĹ z Łodzi będzie jechać i chciałby mieć towarzystwo na dwóch kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 22-24.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Czy kto� juz zna datę rozpoczęcia sezonu w Warszawie?Czy będzie to tradycyjnie Bemowo czy może w innym miejscu?Raczej bemowo, bo otwarcie sezonu jest tam "od zawsze" i nie widzę sensu zmiany miejsca. A trzeba przyznać, że jest idealne. W tym roku trochę późno w porównaniu z poprzednim, ale i tak warto tam być. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 ]Raczej bemowo, bo otwarcie sezonu jest tam "od zawsze" Pozdrawiam Konkretniej od 2000r. Szkoda, że Kardan nie organizuje już otwarć na Stegnach czy SGGW, 100% lepsza organizacja i pożądna parada. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Szkoda, że Kardan nie organizuje już otwarć na Stegnach czy SGGW, 100% lepsza organizacja i pożądna parada. Ano szkoda. Ze wszystkich otwarć, w których dane mi było uczestniczyć, z największym rozrzewnieniem wspominam kardanowską imprezę na Stegnach 8.04.2000, ze względu na którą to przesuwałem datę odlotu do Pewnego Odległego Kraju. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Więc już pewne , że "otwarcie" jest 22-24 kwiecień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 dobrze by było - może jak zaczne jazdy od marca-10h- to zdąże miec do tego okresu prawko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood_ Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Myślałem że sezon w Wawie otwierają targi motocyklowe coś w okolicach połowy marca, ale co ja tam wiem, krakus jestem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 http://www.motocykle.pl/imprezy/impreza.php?id=403To powinno rozwiac wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Myślę, że dobrym pomysłem, który powstał z okazji "akcji oczojebek" było spotkanie forumowiczów pod kolumną jeszcze przed otwarciem. Puźniej w tym tłumie na bemowie wszyscy się rozsypują... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Widzę, że termin rozpoczęcia sezonu w Warszawie jest taki sam jak w Poznaniu. Ciężko będzie się zdecydować gdzie jechać :/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Kurcze - twardy orzeszek do schrupania. Jako, ze to bedzie moj pierwszy zlot w zyciu to bede jechal na ten duzy "oficjalny". Kurka blaszka i skrzypeczki - to sie teraz zmartwilem. Bo do Poznania mam duzo blizej niz do Warszawy. Ech... ciezkie zycie dofiaczka jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Dawidku, przyjedź do Zabrza na Motor Bike Show8) A co do Bemowa, to chyba się zjawię, bo termin mi pasuje, bo MBS w Zabrzu jest wczesniej:P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Juz my wiemy "zly wujku" w jakim ty celu do Warszawy chcesz przyjechac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Widzę' date=' że termin rozpoczęcia sezonu w Warszawie jest taki sam jak w Poznaniu. Ciężko będzie się zdecydować gdzie jechać :/[/quote'] mam taki sam dylemat :) :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi