KACZOR Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Do wdzianka doszly byty DAYTONy model "flesh" w promocji za 95 euro:D Pzdr Kaczor KAWASAKI ZRX1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Kurtka Codura Dupont + Gorotex 500złSpodnie Codury Dupont + airtex - 50zł - w sklepie 150zl :)Rekawice, pas - 150złkominiarku i rozne ochraniacze na twarz - 100zlnakelenniki - 50zlgogle [balistyczne] - 70zlbuty - desanty - nie licze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Witam, to i ja sie dopisze, bo juz prawie wszystko mam na miejscu : Kask Lazer (caly czarny) - 450 zl.Kurtka Roleff'a - 610 zl (dalem 550 zl)Spodnie Roleff'a - 410 zl (dalem 390 zl)Rekawice Carbon-Racing - 130 zlKominiarka bawelniana 16 zl (dostalem gratis :D)Buty Probiker'a - 400 zl W sumie wychodzi rowne 2 tys. zl. ale kask kupilem tuz po kupnie moto i jezdzilem bez ubran (i bez prawka :D) przez caly sezon (ponad 5 tys km.) W ta zime zbieralem i uzbieralem ta magiczna kwote 1,5 tys i ciesze sie jak gwizdek. Ubranie mi ladnie lezy i juz nie moge sie wiosny doczekac ,zeby w tym jezdzic... uff. Zaluje ,ze nie mialem kasy przedtem. Jazda w deszczu w jeansach i jakies dmuchanej kurtce, boze! Jezeli ktos sie zastanawia czy kupic ciuchy, to niech sie skonczy zastanawiac.Zreszta tak mowi kazdy, jak zmadrzeje. Niektorzy sami do tego musza dojsc ,a niektorzy musza uzbierac kase... Pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 ja przez caly ostatni sezon jezdzilem w zimowych letnich rekawicach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 ja przez caly ostatni sezon jezdzilem w zimowych letnich rekawicach :Dto w zimowych czy w letnich 8O :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 hehe, zimowych; co mialy wate w srodku; bylem w full-pro; az mi sie dziury na boku porobily od sprzegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 hehe, zimowych; co mialy wate w srodku; bylem w full-pro; az mi sie dziury na boku porobily od sprzegla; obejrzalem twojego sprzeta - powiedz mi jakie masz zarowki w tej owiewce; o ile wiem oryginalnie tam nie ma halogenów raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 hehe, zimowych; co mialy wate w srodku; bylem w full-pro; az mi sie dziury na boku porobily od sprzegla; obejrzalem twojego sprzeta - powiedz mi jakie masz zarowki w tej owiewce; o ile wiem oryginalnie tam nie ma halogenów raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajtek2 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Witam ja mam sprzet na crossa a wiec:kurtka z cordury i protektorami - 150 zetaspodnie "na but" tnt - 250 zeta spodnie "w but" answer - 400 zeta bluza tnt - 120 zeta buty axo - 850 zetakask grex - 400 zetakask lazer - znaleziony nie kradziony:] cena sklaepowa 1000gogle scott - 130 zeta szybki i zrywki do gogli - 200 zetabuzer sinsalo - 350 zetarekawice diadora - 140 zetaochraniacze lokci diadora -110 zetaochraniacze piszczeli i kolan diadora - 100 zetapas nerkowy airow - 80 zetaczapeczka scott - 35 zetakominiarka - 15 zeta Wszystko oprocz kurtki to funkle nowka nie smigane. Chyba to wszystko, ale jak widac to nie jest tanie hobby. Wartosc mojego sprzetu to niecale 4500 tysiaca...... a wiekszosc z tych rzeczy to niestety sprzeta dla amatorow takich jak ja:] Pozdro ENDURO MANIECY ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Mam zamiar wydac na stroj ok 4000 zl Juz poszlo 1500 zl na kurtke i spodnie z Cordury planuje wydac: Jakies 800 zl na buty Jakies 1000 zl na kask (na razie pozyczony) ok 300 zl na rekawice (na razie zwykle zimowe) Jakas kominiarka dodatkowe protektory - wyjdzie te 4000 Na razie jezdze jako plecak, ale na poczatku przyszlego roku kupuje motocykl, wiec juz zaczynam kompletowac stroj :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Kask Lazer Granville - 600Kurtka Modeka Outback II - 900Rękawice Suomy - 200Spodnie Uvex - 450Buty Diadora - 400 To taka konfiguracja turystyczna. Do tego gadżety w stylu kołnierz, kominiara itd. Na jazdę miejską lekka i przewiewna kurtka Uvexa za 550, rękawiczki nie-pamiętam-jakie za 70 (też przewiewne, choć z ochraniaczami) i kask Lazer Tempo za 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 1 .Kask Suomy (nie pamiętam modelu) nówka 750 zł2. Kombinezon Dainese "K" używka 850 zł3. Buty SIDI używka 350 zł4. Rękawice UTIKA nówka 140 zł5 Żółw na plery nówka 150 zł w sumie 2240 (jeżeli dobrze policzyłem) szczęście, że trafiłem tanio używke kombi i papcie, bo jak bym miał nówki kupować to spokojnie o 2000 zł więcej by wyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Cześć Kask Lazer 400Spodnie 400Kurtka Modeka 700 Buty Sidi Vertigo Corsa 1100Kominiarka zima Uvex 90złLetnie kominiarki 32złRękawice 310zł Nie podliczam, nie chcę się gnębić.Jak tylko nie było śniegu jeździłem równieżw trasy przy temp. ujemnych i było świetnie. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 witam kask streetfighter + szyba odblask 500złkombinezon Buse dwuczęściowy 2000złrękawice Streetfighter 140złbuty Daytona 450złkominiarka ucieplacz pas nerkowy 150zł pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasad Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Czy za 1000zł można kupić śrendniej klasy kurtke , kask , rękawice chodzi mi o to czy rzeczy kupione za tą cene nie rozpadną się po 1 sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi