p4v3u Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 wie ktos cos o tym?? podobno sie przepisy zmienily i mozna jezdzic normalnym samochodem. plz pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Kuzwa ile jeszcze glupot wymyslicie ?Ja slyszalem, ze sie zminily i na karte rowerowa mozna tirem smigac i to na gumie :lol:Nie wpadles na to, ze jesli cos by sie zmienilo to bylo by to naglosnione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 b1- od 16 lat, mozna kierowac samochodem do 550 kg, bodajze smart sie miesci w tym, popieram przedmowce, mysle ze jakby sie cos zmienilo to by bylo o tym glosno, pozatym wtedy b1 bylo by to samo co b ? don't think sopzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Ja slyszalem, ze sie zminily i na karte rowerowa mozna tirem smigac i to na gumie A ja kupiłem motocykl zamiast Tira ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Na prawo jazdy B1 mozna prowadzic quady,oczywiscie te ktore mozna zarejestrowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Poco robic A1 czy tam B1 :?: :!: Kasa idzie w bloto potem i tak trzeba bedzie robic A ,B,C i zas kasa takze wydaje mi sie to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchela Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 e tam jak dziany jest ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 b1- od 16 lat, mozna kierowac samochodem do 550 kg, bodajze smart sie miesci w tymNiestety nie.Nie ma w polsce auta ktore by sie miescilo.Na prawo jazdy B1 mozna prowadzic quady,oczywiscie te ktore mozna zarejestrowac.Nie wszystkie - zalezy jak sa zarejestrowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 majac B1 mozna prowadzic pojazdy cztero i trojkolowe do 550 kg czyli chyba tylko quady i trojkolowce ale mi sie wydaje ze tego sie nie robi bo czterokolowcem sie po ulicy prawie nie jezdzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 B1 na quada? to jak one sa rejestrowane? jakoko motocykl (jak motocykl to chyba nie bardzo na B1) czy jako co? Czy na B mozna sobie quadem jezdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 roznie mozna go zarejestrowac a na auto to nie wiem bo b1 dotyczy tez pojazdow do przewozu niepelnosprawnych, albo jakos podobnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Można jeszcze kupić sobie kit cara :arrow: www.t-c.pl :-D Quady są rejestrowane albo na A albo na ciągnik (chyba T) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 pomijając fakt że ze względów finansowych zupełnie nie warto zawracac sobie głowy B1, a także to że nawet jak masz takie prawo jazdy to nie bedziesz miał czym jeździc...to przede wszystkim ciężko Ci będzie znaleźc szkołę gdzie będziesz mógł zrobic kurs na B1 (wyposazoną w odpowiedni pojazd) a później WORD gdzie będziesz mógł zdac egzamin... więc jest to raczej martwy przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 b1- od 16 lat' date=' mozna kierowac samochodem do 550 kg, bodajze smart sie miesci w tym[/quote'] Niestety nie.Nie ma w polsce auta ktore by sie miescilo. to dlaczego moj kumpel z klasy ma b1 i jezdzi maluszkiem na to ? ... wywalil zbedne rzeczy z malucha tak aby masa byla ponizej 550 kg i, potem musial zalatwiac papierkową robote, rozne przeglady itd, ale udalo sie ... teraz sobie legalnie nim smiga na swoje b1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 wywalil zbedne rzeczy z malucha tak aby masa byla ponizej 550 kg i, potem musial zalatwiac papierkową robote, rozne przeglady itd, ale udalo sie hihihi zrobił malucha WRC :mrgreen: ma tylko jeden czy dwa fotele??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi