Strzalek Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 A wiecie moze kiedy sie odbedzie jakas impreza dla amatorow enduro?? moze jakas strona organiazatora albo kalendarz z imprezami (tylko enduro) ?? Przeważnie tak jest, że teaki imprezy są organizowane przez kluby i czesto pomysł jest dopiero w trakcie sezonu. Wiec najszybciej beedzie jak ktoś sie dowie u siebie i nspisze na forum lub trzeba sledzić www.enduro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Witam.Koło łodzi jest prywatny tor na którym są organizowane zawody jakoś 3 - 4 razy w roku.Tor ma umiarkowaną trudność i posiada kilka ciekawych (zdradliwych) kawałków. Najbliższe zawody będą chyba w marcu jak się dowiem to poinformuje.Wpisowe od 10 zł dla młodzików i klasy "turist" reszty nie pamiętam ale chyba jakoś do 30zł w cenie wpisowego jest ciepły posiłem (typu karczek z grilla :( ) i oczywiście numer startowy :) Chodzi ci o tor w Strykowie - ten jest ogólno dostępny gdy nie ma zawodów- czy może jeszcze gdzieś jest jakiś inny? chodziło mi o tor w Piątkowisku koło Pabianic (15 km od Konstantynowa)I własnie tam moga startować wszyscy nawet amotorzy wazne żyby była chęć do jazdy i sprawny motocykl który wytrzyma godzinę + jedno okrążenie jazdy ;) SiemaA zeby wystartowac w jakis amatorskich zawodach wystarczy wyslac tylko zgloszenie do organizatora ?? czy byc w jakims klubie zapisanym??:? Tak jak na Piątkowisku to wystarczy przyjechać godzinę - dwie przed, zawodami i się zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 2 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 :) Tak mi się micha cieszy, że temat chwycił. Tylko czekać na pierwsze daty i namiary o planowanych imprezach. Jak tylko się dowiem o jakiejś imprezce dla amatorów i nietylko dam znać! Wiem, że klub TNT z Łomianek też coś planuje, i w Sochaczewie były rundy dla amatorów przy okazji zawodów.(niezły tor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 No, no... jeżeli tylko uda mi sie kupic w tym roku sprzeta, to sie pewnie pościgamy :lol: Moje umiejętności są nikłe albo nawet zerowe, ale w końcu nikt nie każe isć na maksa, a to świetna nauka. Bo np. tak jak w Winowie , to warunki były doskonałe nawet dla początkujących. Tylko jeszcze trzeba się za kondyche wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 A moze by przykleic temat gdzie bysmy sie informowali o organizowanych zawodach enduro:) cross... (gdzie kiedy itd..):):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Wiecie czy w ogole beda jakies zawody enduro&cross w okolicy Rzeszowa, Krosna w tym nadchodzacym sezonie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 wyzej masz link do imprez enduro i do mp a zawody amatosrkie itd beda pokazywane na biezaco narzaie sezon nie ruszyl to cisza ale sie wszysko zacznie w marcu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Widze, że temat sie zdeaktualizował. Kolejny raz o terminie zawodów dowiedziałem się otwierając gazetę dzień przed ich terminem. (ŚM 04/05 Siemiatycze). Koledzy piszcie co tylko wiecie o zawodach dla amatorów i nietylko w całej Polsce. Myśle, że dzieki temu poprawimy nasze umiejętności i ułatwimy możliwość spotkań. P.S. Do Wałbrzycha nie pojade (już mi jest szkoda) Może będzie powtórka w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Zakładajcie nowe tematy o nowych imprezch, zamiast pisać tutaj. Najlepiej żeby w tytule była nazwa zawodów i miasto, w których się odbędą. Przyklejanie takiego tematu ogólnego nie ma sensu. Co impreza to inne miasto, inna ranga itd. Będzie za dużo szukania w jednym temacie. Poza tym po imprezie można o niej pogadać. Lepiej zrobić to w osobnym temacie poświęconym konkretnej imprezie niż w wielkim temacie, w którym niczego nie można się doszukac. Ufff... :P pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 A ja mam takie troche głupie pytanko :clap: ale nie wiem jak to jest. Czy taki numer na np. koszulce moge sobie wymyślić czy to sie dostaje od jakiegoś "urzędu". :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Na koszulce możesz sobie wymyślać co chcesz, bo w enduro się on o tak nie liczy.A numery startowe na motocykl dostajesz od organizatora, chyba że we wcześniejszym zgłoszeniu faxem podasz jaki chcesz mieć numer (zawody amatorskie - trzycyfrowy, zaczynający się od 2 w gorę), i jak nie będzie zajęty to taki dostaniesz (np ja zawsze starałem się jeździć z 256 i często wcześniejsze zgłoszenie ten akurat numerek mi gwarantowało).pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Ok dzięki za informacje. Jak wyjde z długów to nad tym pomyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi