ResoR Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Ja nie wiedziałem czy tylko w sobotę odbywa się targ - więc się dowiedziałem ..że tylko w sobotę..... piszę to dla tych co też nie wiedzą .... chyba że to tylko ja taki nie uświadomiony.... :)... http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=276807#276807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Czy ktos z was albo waszych znojomych wybiera sie na bajzel motocyklem? Bo ja bede z kumplem na Mz :? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 ja bede fiatem 126p :? 8O z dwoma kumplami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Gościu napisał:Czy ktos z was albo waszych znojomych wybiera sie na bajzel motocyklem? Bo ja bede z kumplem na Mz Twardziele, właśnie wyglądam przez okno a tam zima:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 ja bede na MZ Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Greedo napisał:ja bede na MZ Widziałem cię na Al. KEN , stałem na przystanku autobusowym a ty stałeś na światłach przy Belgradzkiej.Moto stało przy wejściu na bajzel.Ogólnie ludzi i stoisk było sporo, trochę zimno ale w hali można było się rozgrzać.Udało mi się kupić oponki, więcej nic dla siebie nie znalazłem ale dobre i to :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 a ja kupilem owiewke i gogle scott, plus w bonusie do nich dostalem dwie szybki ciemna i zielona ;) osobiscie zadowolony jestem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja wybrałem się z moimi małymi adeptkami motocyklizmu (7 i 9 lat) - trochę narzekały na zimno i błoto - ale przy Goldwingu stały jak zaczarowane (che, jeszcze nie wiedzą co dobre :lol: ).Udało mi się zakupić nową zębatkę zdawczą i spray do łańcucha za rozsądne pieniądze.W sumie fajna impreza - ale przyjemniej byłoby gdzieś w kwietniu... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 nie no motobazar byl spoko... :P ale gdyby nie bylo tak zimno to bym dluzej posiedzial:P:twisted: JA osobiscie kupilem bluze ktm:twisted: i manetki:P(po okazyjnej cenie;)) ale glownie mielismy zamiar z kolegami kupic wal do MZ 250 i ***** nie bylo :P;) ale coz bywa...(gdyby ktos mial do sprzedania niech da znac na pw) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 a propo ;) jesli kogos interesuje to wstawilem wlasnie fotorelacje z tejze imprezy ;) http://www.scigacz.pl/index.php?document=552 a jak juz spamuje to jako nowy rednacz obiecuje, ze w tym tygodniu beda nowe artykuly o IoM TT, testy nowej crb600rr, nowy temat tygodnia i _codziennie_ w beda newsy , Zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 troche skąpa ta fotorelacja :cry: Chcemy wiecej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 tym razem nie bylo o czym wiecej ;) ale po wiosennych na pewno bedzie o czym pisac jak sie sezon rozpocznie i bedzie 2 x wiecej firm i 3 x wiecej bikow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi