Morusek_16 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 A może polecacie coś innego????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Może Jawa 175. Motocykl z lat 50-tych. Jedzie 90 km/h, pali 3 litry, 4 biegi. Gdybyś ładnie ją zrobił i nie szalał a ja byłbym policjantem i zatrzymawszy Ciebie na nim i dowiedziawszy się że nie masz prawka ale ujrzawszy że troszczysz się o motocykl i jeździsz spokojnie a nie wariowawszy jak wariat - nie dałbym mandatu :P No i oczywiście zależy ile masz kasy bo jeżdżące:WSK 400 zł -> Jawa 175 a jakieś 600-700 zł -> Jawa 350 900 zł -> MZ 1500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 WSK 400 zł -> Jawa 175 a jakieś 600-700 zł -> Jawa 350 900 zł -> MZ 1500 złJeszcze update:cz 175 300-500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Sęk w tym że nie jesteś policjaNTEM A JA CHCE COŚWIĘKSZEJ MOCY A NIE 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Sęk w tym że nie jesteś policjaNTEMA co to ma do rzeczy ?Przeciez na 175 tak samo trzeba prawko jak na 350 :lol::lol::lol:Nie goraczkuj sie tak bo Ci jeszcze cos peknie i bedzie problem.Pytales co jeszcze mozna innego to Ci odpowiadam.Pozatym jesli nigdy nie jechales cz 175 to nie mow, ze ma malo mocy :twisted:Jest to dobra alternatywa jesli ktos chce sobie pojezdzic a ma malo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 No dobra sorryNo ale jeżeli 175 ma dużo mocy to co musi być z większym motorwmNo dobra zapytam jeszcze razCzy możecie mi doradzić co mam kupić za małe pieniądze i o dosyć mocnym silniku(nie 175) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 No to bierz Jawę 350 i już. Skończyć gadać, zacząć działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ale mi się ten temat spodobał :-D Produkcja postów gwarantowana. A wystarczy poszperać po archiwum, trudno zliczyć ile razy to już było. Na innych forach również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 przeciez jak an forum sa ludzie ujezdzajacy ETZ i JAwe/CZ to nigdy nie dojda do porozumienia co lepsze bo ZAWSZE kazda sroczka swoj ogonek chwali najbardziej obiektywni sa uzytkownicy ktorzy mieli w swojej karierze i MZ i JAwe/CZ z podkresleniem na "mieli", najlepiej jak maja w tej chwili cos innego a ja jako posiadacz CZ 175 musze ja troszke obronicotoz ona niby ma te swoje 15.5 KM ale oddaje je bardzo zywiolowo i jak dla mnie starcza tej mocy, wiecej mi narazie nie potrzeba :)poprostu mily motorek na poczatek kariery :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Widze, że fajna dyskusja się tu toczy, jak zauważył Zbychoo można nabić pare postów to i ja skorzystam z okazji. :lol: Morusek nic nie piszesz ile masz pieniędzy. Chcąc kupić JAWE trzeba się liczyć z wydatkiem od 500 do 1500zł i rozumiem że tyle możesz wydać. 8O Jesteś jakiś taki nie zdecydowany. JAWY / CZ / MZ -odpadają.Więc może zainteresuje Cię propozycja z allegro: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39120115 Jeżeli Ci się nie podoba, to następna propozycja: może nie nówka, ale po ostrym tuningu. :) http://www.bikepics.com/pictures/274305/ Radzę dobrze i szybko się zastanowić , bo drugiej takiej okazji moż juz nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 jednego w tym nie rozumie ....piszesz morusek ze nie masz kasy i chcesz za nieduze pieniadze sie nauczyc jezdzic a jak sie nauczysz kupic sobie KAWASAKI ??przyzwyczajanie sie do wiekszej pojemnosci nie trwa znowu dlugo za to zbieranie pieniedzy na KAWE napewno DLUZEJ !! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morusek_16 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 czemu wszyscy na tym forum martwią się o moją kaseto mo problem wy mi pomóżcie w wyborze motorka Jesion ta motoryna to wypas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Bierz MZ. Ja miałem podobny problem jak Ty , zdecydowałem sie na MZ ETz i nie załuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Kiedyś miałem dylemat: MZ czy Jawa i wybór padł na ten pierwszy motocykl, głównie dlatego, że nie chciałem za dużo grzebać przy sprzęcie. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Nie wazne co kupisz przygotuj sobie troche cierpliwosci. Jawa i mz to prawie to samo jedno i drugie ma wady i zalety ktore poznasz podczas uzytkowania.Jedno jest pewne predzej czy pozniej bedziesz musial dlubac i w jawie i w mz:) Wybor nalezy do Ciebie to twoja chwila prawdy (hahaha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi