Louis3 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 WitajcieGdzie mozna kupic najtansze buty??Chodzi mi o cos bez zadnych wypasow, tyle tylko zeby mialy wzmocnienia po wewnetrznych stronach bo wlasnie tam najczesciej obrywam kopniakiem :ehz: Slyszeliscie cos o butach produkcji rumunskiej :roll: I co myslicie o takich: Diadora Crossbow?-Znalazlem je w wyprzedazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 Slyszeliscie cos o butach produkcji rumunskiej ... chodzi ci zapewne o glany marki "WOLF" - są produkowane na włoskiej licencji, ja mam takie i nie narzekam - posiadają wszelkie niezbędne wzmocnienia, mimo plastkikowych klamer nie ma problemu z trwałością - choć buty mają już ładnych parę lat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Stycznia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 I co myslicie o takich: Diadora Crossbow?-Znalazlem je w wyprzedazy.Bardzo dobre buty, renomowanej firmy. Jeśli znalazłeś je w dobrej cenie to sie nie zastanawiaj nad mniej znanymi odpowiednikami. Jesli musisz szukać to może tanie Formy, Wind, etc.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 FORMY są w miare tanie i ja na nie nie nażekam, poszukaj gdzieś w archiwum już o nich pisałem.Najlepiej jest kupować na giełdach motocyklowych bo ceny są niższe niż w sklepach a i jeszcze można coś stargować :D Dopisano: :arrow: Temat jest jeszcze na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Chyba sprobuje na najblizszych zawodach motocrosowych.Mozna przynajmniej dobrze pomierzyc, a i ceny nie powinny byc wygorowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUFF Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 A moze NITRO???Nie wiem czy maja w ofercie buty typowo enduro/cross, ale poki co w zwiazku z rozwojem na naszym rynku, ceny maja znacznie nizsze niz konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 A co myślicie o tych butach??? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39602369 Właśnie je znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 Jesli masz jakis znajomych albo wogule znasz kogos kto ma znajomych albo rodzine w usa polecam ci ta strone www.mxbike.com wszystko do crossow mozesz kupic nawet zawieszenie a ceny ubiorów sa smieszne :] buty alpinestar TECH 4 rozmiar od chyba 39 do 51,5 za 161 dolcy czyli niecale 500 zl :] a u nas 800 :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Dzienks stronka konkret :P Teraz musze latwic kogos kto mi je tanio sciagnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ja bym polecal wlasnie kupic cos bardziej firmowego wlasnie.. raz ze sprawdzone, a poza tym chocby z powodu np. pozniejszej potrzeby kupna takiej duperelki jak paski do klamr, ktore niestety wieczne nie sa. A dwa ze butow wysylkowo to ja bym nie kupil. Kupujac buty jakiekolwiek, a wszczegolnosci takie skorupowe to rozmiar niestety rozmiarowi nie rowny. I to chodzi mi o rozmiary tego samego rozmiaru :-) Wiem ze maslo maslane, ale np. dwa komplety 43 potrafia sie miedzy soba roznic. Ja osobiscie, mam totalna psychoze wielkosci buta :-) i jak juz mam 0,5cm luzu w bucie, to nie potrafie w nim chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 no tak tylko jak ja do najblizszego sklepu z akcesoriami do moto mam moze z 100 km i jeszcze takich butow nie maja a jak sa to nie ma rozmiaru :P i tak je musza sciagnac :]no a jak juz wszystko jest to ponad 800 zl + droga kosztuja a jak sobie tam zamowie :] to : jak mi sa nie dobre to je sprzedam :] bo kupie alpinestary tech 4 za niecale 500 zl to na nich zarobie :] i sobie sciagne inne a ja takiej psychozy nie mam :P louis3 jak sciagniesz to powiedz mi ile kosztuje przeyslka bo ja bede po ferjach sciagal (jak kasssssse uzbieram ;) ) chyba ze ja bede 1 to ci powiem :-] [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Wyslalem maila do firmy ktora sie zajmuje sciaganiem rzeczy na zamowienie za stanow zobaczymy co odpisza :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 to jest firma xbike ????? co sciaga samochody i motocykle ???? jesli tak to watpie zeby sciagneli po tez do nich pisalem :] i powiedzieli "bez obrazy ale ciuchow nie sciagamy" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Taka odpowiedz:Polamer jest firma wysylkowa i nie posredniczy w zakupach.Przesylki UPOMINKOWE (tzn. nadawca i odbiorca sa osoby prywatne) nalezywyslac na adres:Polamer, Inc.c/o imie i nazwisko (odbiorcy w Polsce)5480 N. Northwest Hwy.Chicago, IL 60630Prosimy o kierowanie zlecen wraz z informacjami na temat przesylki pod adres[email protected] Niezbedne sa dane:1. Kto jest nadawca np. sklep internetowy.2. Kto i kiedy przesylke doreczy do naszego magazynu np. FEDEX, UPS,poczta itd. (w miare mozliwosci prosze o podanie numeru "trakingowego"przesylki).3 Prosimy o wypelnienie wlasciwego Bill of Lading - na przesylki morskie(www.polamerusa.com/images/morskie.doc) lub lotnicze(www.polamerusa.com/images/lotnicze.doc).4. Bill of Lading prosimy przeslac faksem pod # 773 775-1239 lub jakozalacznik do e-mail. Cennik:- lotnicze - $2.04/lbs + $5.00 oplata doliczana do kazdej paczki, (termindoreczenia do 14 dni roboczych)- morskie - $0.69/lbs + $5.00 oplata doliczana do kazdej paczki, (termindoreczenia ok. 4-6 tyg.)Przesylki objetosciowe - prosimy o kontakt (nalezy podac wage i wymiary).Za przesylke mozna zaplacic przy odbiorze.W sprawie cla pytania prosimy kierowac do polskiego urzedu celnego lub doprzedstawicieli Polamer-u w Warszawie tel.(22) 643-0444. W sprawie przesylek handlowych prosimy kontaktowac sie z Pania AlicjaOstrowski [email protected] 773 685-8222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Wiec troche sie pomylilem ale mozna zrobic to tak:Zamowic ze sklepu towar (ale najpierw trzeba by bylo wplacic im kase na konto i tu jest problem bo nie wiem ile sobie zycza za przelew do stanow) jako odbiorce wpisac adres firmy i firma to sciagnie do Polszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi