Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Jako, że jest to mój pierwszy post chciałbym się przywitać... Dzieńdoberek :) W zwązku, że przymierzam się do kupna maszyny... a bdzie to Yamaha Drag Star 650 lub Honda Shadow 750 mam pytanko:- Jak kształtować się mogą ceny nowych sprzętów w 2005r. (może ktoś zna :D ) ?- Jak z kredytowaniem nowych a jak starych moto?... jaki bank wybrać?... na jakich warunkach (możliwy leasing)? Wiem... wiem... temat rzeka ale jeśli komuśby chciało się skrobnąć coś na temat to się ucieszę...Mam więcej pytań ale na początek starczy :D Ogólnie moto ma być nowe lub góra 3-letnie...Chciałbym aby moje marzenie się spełniło i wkońcu dołączył do was Bracia i Siostry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 VT750 C5 sprzedana za 36.400 zł. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLO Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam Miałem ten sam problem w zeszłym roku . wybrałem Shadowa c4 za 36400zldragstar 650 był za 39000 więc przegrał z kretesem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam, tu się nie ma co zastanawiać: pojemności skokowej niczym nie zastąpisz :) , a bezawaryjność Hondy i wytrzymałość to nie tylko mit. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Jeśli yamaha vs honda to zawsze honda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 w tym roku VT750 C5 to 32.900zł.i już niedługo będzie od ręki do brania. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Ze względu na wszystko - Honda :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Witam serdecznie! :) Nie jestem pewien, ale chyba w hondach nie ma wału - a to zaleta yamaszki.Ja szukam czegoś do 12 tys. Viraszki 750 lub czegoś podobnego. Przymierzałem się do Viraszki 535 ale jak to stwierdził mój kolega - wyglądałem jak na psie - 185 cm swoje robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 W shadolkach chyba od modelu z 2004 (a od 2005 juz na pewno) juz jest wal zamiast lancucha.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi