kudlaty_bytom Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Obowiązkowo na paradę przyjadę :!: Nie ma co. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Ja tyz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Barthazz i pete zerknijcie do linku, który podałem gdzieś na początku tematu. To jest strona organizatora i tam powinniście znaleźć interesujące Was informacje odnośnie MBS w Warszawie. Jeżeli nie bedą podane godziny rozpoczęcia imprezy, to zadzwońcie pod numer telefonu organizatora, on z pewnoscią jest w tym najlepiej obeznany :) Obowiązkowo na paradę przyjadę Nie ma co. Jak mi sie uda, to też się pojawię na paradzie i może juz na własnym moto ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchela Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 kupa czasu do tej imprezy ...za jakis czas bedzie o tym wiecej na forum Śląskich Motocyklistów 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Ja bede na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 Ja bede na bank. Ja też, chociaż od biedy mógłbym spokojnie piechotką przez park sobie dojść :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Stary przez park to trza uważa bo można zaliczyc zrzut od jakiegos ptaszka i potem bedziesz mial nowa ksywe na forum :) Kurde nie wiem co z tym Bike Show bo 9 kwietnia pijemy w rybniku na zlocie wiec chyba sie nam nie uda polaczyc tych dwoch imprez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 PGR-ku ;) MBS w Zabrzu jest w dniach 15-17 kwietnia, więc domysłam się, że do tego czasu zdążysz wytrzeźwieć, albo przynajmniej przestaniesz pić :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Hmmm.... co tydzień na ślunsku :?: nie wiem czy finansowo wyrobie ale dzięki wicherku za rade 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 PGR damy rade :-)a co do MBS to oczywiscie tez sie tam wybieram jak co roku a tu znajdziecie info na ten temat www.cardinall.com.pl w sumie to mozna by było zrobic jakis punkt zbiorczy i razem w kupie bys podjechali na MOSiR :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Punkt zbiorczy podobno jest u Szpili w Rybniku. Parada jest z Rybnika aż do Zabrza, ale jak narazie są to informacje niepotwierdzone. Tak podobno było zawsze, ale nie miałem okazji się przekonać :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 a moze ktos wie cos na temat godziny zbornej czy cos kole tego?? Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Jeżeli chodzi o godziny otwarcia targów w Zabrzu to wygląda to tak: 15 kwietnia - piątek 12.00-18.00 16-17 kwietnia - sobota-niedziela 10.00-18.00 Natomiast co do samej parady, to trzeba będzie chyba jeszcze trochę poczekać, bo wieść rozniesie się zapewne pocztą pantoflową :) DODANE: 16.04 parada motocykli w Zabrzu.Nie wiem, czy chodzi o paradę jadącą ze Szpili aż do hali MOSiR, czy będzie to jakaś parada wyjeżdżająca z hali na ulice miasta. Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Ludzie! Do MBS został miesiąc, a na dworze zaspy śniegu :cry: Czy ta pogoda się wreszcie opamięta i przygrzeje nam tak, zeby wyschły ulice :?: Doszła do mnie ta myśl jak wracałem z uczelni i się lekko wystraszyłem :D To niemożliwe, żeby ta impreza nie odbyła się w słoneczny i ciepły dzień :!: Proszę zatem wszystkich o mobilizację i pełen optymizm 8) , bo inaczej, to na nartach się spotkamy ha ha ha :D3mcie się ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 no to zbierzmy sie i chchajmy ostro :D chociaz trase parady odsniezymy hahaha Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi