lukaszzzz Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 A ja uwazam ze styczen 2005 to styczen 2005 i koniec a nie tam jakas dluga jesien czy krotka zima pogode mamay jaka mamy.Ja uwazam seson za otwarty dzis pomykalem krotko bo krotko ale bylo warto :lol: .A tak na marginesie skoro jesien sie przedluzyla to czemu swiat nie przelozyli wlasnie na 20.01.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 No moja CBR tez rozpoczeła sezon dnia 02.01.2005. Co prawda nie ja nim jechałem, jechał młodyVFR. Odstawiał go na seris który w sobote zaczynamy robić - fotograficzna relacja w krótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tradasace Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 od polowy stycznia ma przyjsc prawdziwa zima' date=' wiec jeszcze 2 tygodnie, a poniewaz jesien sie przedluza to sklaniam sie aby te wypady zaliczyc do zeszlego sezonu a 2005 uznac jeszcze za nieotwarty - dopiero po 20 01.05[/quote'] taaaa Górale tak mówią :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Spidi to widze że nie tylko ja wyprowadzam machine gdy tylko temperatura jest Oki. A co do pogody to w sobotę na zachodzie i południu ma być ok. 10-12 C, no więc trzebaby POJEŹDZIĆ:twisted::twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 nowy sezon otwarty!!!! a moze zapomnialem zamknac stary? :mrgreen: zapiski z dziennika Młodego: dzien gwiezdny: 02.01.2005, obiekt latajacy: CBR F3 - Szwagradzien gwiezdny: 04.01.2005, obiekt latajacy: GPZ 600R - Qmpla z ridersowdzien gwiezdny: 05.01.2005, obiekt latajacy: VFR rc36 - moja dziewczynka :mrgreen: dzien gwiezdny: 06.01.2005, przewidywany obiekt latajacy: XJ900 - testowac bede nowe oponki w Qmpla maszynie :mrgreen: p.s. dzisiaj latalem po 3 city i spotkalem 5 sprzetow :) moze dlatego, ze sloneczko wyszlo na chwile? :D kto nie jezdzi niech zaluje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam,ja rowniez ostatnio odpaliłem maszyne i ruszylem ulicami Szczecina ludzie jak na mnie patrzyli to pukali sie w głowe mysląc "co za wariat w taka pogode" ale co tam jak szalec to szalec mysle ze nas juz sniegi nie zasypią i dla mnie sezon tez juz jest otwarty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 U mnie niebawem testowanie porzadnej kominiary i nowych porzadnych rekawic zimowych na moto (mam wrazliwe na temp dlonie) - zobaczymy czy sie sprawdzi nowy sprzet. Oby tylko nie padalo i nie bylo sniegu na ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Dzis ja nie wytrzymałem pogoda?SUPER odpaliłem maszyne zanim sie zagrzała ubrałem sie i w komin na miasto jadac ulicami szczecina ludzie pukali sie w głowe mysłąc "co za wariat w taka pogode?"ale jak szalec to szalec dla mnie rowniez sezon jest otwarty :) Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Dzisiaj po Warszawie i okolicach śmigało się całkiem przyjemnie, a na jutro zapowiadają jeszcze ładniejszą pogodę. Taka zima mi odpowiada; pamiętajcie tylko, żeby się ciepło ubierać. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 też sezon rozpocząłem 01. stycznia 2005, pogoda jak na tą porę roku była ok. latało nas trzech a z prognoz nadchodzący weekend zapowiada sie pogodny i przyjazny do latania na moto.Kto ma moc niech już odkurza maszynę pzdr Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 ja przez ta zime nie mam jak sie zabrac za zmiany wizualne w motocyklu bo caly czas jest pogoda i jezdze.... ale zobaczycie komary i inne gowna latem nie dadza nam zyc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Dzisiaj trochę albo i całkiem nielegalnie (moto nie zarejestrowane tylko opłaciłem OC w razie jakby coś) wyjechałem na ulicę i pojechałem zrobić przegląd przed pierwszą rejestracją (pierwszą przejażdżkę zaliczyłem po parkingu 01.01.2005 o 00:30). Co prawda w sumie przejechałem ok 4km ale i tak byłem straaasznie podjarany :mrgreen: tylko wrodzone skąpstwo, żeby nie robić wpłat do budżetu państwa, powstrzymało mnie od dłuższej przejażdżki :) jechałem coś koło 8 rano i widziałem jednego gościa na czoperkupzdr4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja też dzisiaj nie mogłem wytrzymać i z okazji ładne pogody też sobie pośmigałem :) Było bardzo fajnie. jednak mimo że było te 7 stopni to ciągle mi w ręce zimno a mam rekawice zimowe (nie motocyklowe). Jakie Wy polecacie? Jakie są dobre i w miare cenowo przystępny rekawiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Hehehe w ten weekend było zajebiście!!!!!!!!!!! Ja pośmigałem na maxa. Polecam trase SIEWIERZ-DĄBROWA GÓENICZA przebudowali wiadukt i położyli nowy asfalt--->> zajebioza jednym słowemMotorowerzysta ja mam rękawice skórzane (stosunkowo cienkie) dałem za nie 80 zł na oldtimer bazarze w katowicach. A gdy jest zimno to zakladam dodatkowo 2 pary tych cienkich rękawiczek z materiału pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 No dzisiaj sobie troche posmigalem i... malo brakowalo (ok 10 cm) a mialbym pierwsze lusterko na koncie w tym roku :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi