madafuckk Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Witam Mam pytanie czy honda vfr 750 będzie dobra jako pierwszy poważny motorwcześniej jezdziłem cbr1000f brata.Słyszałem że jest to świetny motor służył by mi do szybkiej turystyki.Zastanawiam sie jeszcze nad zx6r i zxr 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 tak idealny ,leprzego niemogłes wybrac ,jeszcze hayabusa jest dobra do "szybkiej " turystykia i niezapomnij wykupić polisy na życie i zapisać na brata,rodziców.. Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jeżeli jechałęs brata moto tylko do końca ulicy i spowrotem to zapomnij o VFR.A jezeli kupisz to zrób to co mówi CI szramer.....ale lepiej pomyśl o innym sprzęcie...NA 1 MOTO ODRADZAM !! z pozdrowieniami BORUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 tak idealny ,leprzego niemogłes wybrac ,jeszcze hayabusa jest dobra do "szybkiej " turystykia i niezapomnij wykupić polisy na życie i zapisać na brata,rodziców.. ROTFL :) :evil: :evil: .Nic + nic - :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 "Ciach Ciach" :lol: :lol: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Witam Mam pytanie czy honda vfr 750 będzie dobra jako pierwszy poważny motorwcześniej jezdziłem cbr1000f Myślę, że nie dość dobra jak na pierwsze moto. Po co Ci taki słaby sprzęt???Spraw sobie CBRa 900, GSX 1200R, albo Hayabuskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 no to dla mnie vx800 tez bedzie za mocny, 3 filar mam wykupiony :). A tak powaznie skoro jezdzil duzo na moto brata to czemu nie? Wszystko zalezy od tego czy bedzie odkrecal na poczatku czy nie. Czytalem tu gdzies o gosciu co mial za 1 moto cbr 600 i sie nie porozbijal. Wszystko zalezy od rozumnego uzywania manetki gazu i hamulca, no i wyczucia predkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Na VXie też można się zabić. Nie jest to dobre moto do nauki, jest ciężki i trochę nieporęczny. Jednak ja sobie chwalę. A VFR do nauki ... szkoda sprzęcika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Na VXie też można się zabić. Nie jest to dobre moto do nauki, jest ciężki i trochę nieporęczny. Jednak ja sobie chwalę. A VFR do nauki ... szkoda sprzęcika.Jesli dobrze pamietam to tez przesiadales sie z ruska odrazu na vx800?ps. ciezki jest to fakt, przy zawracaniu troche sie wali w zakrety. emka miala duzo nizej srodek ciezkosci i byla przez to latwiejsza w prowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zjarek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Co rozumiesz pod pojeciem "szybkiej turystyki"? Do szybkiego przejechania z punktu A do B nadaje sie. Do dlugiego wyjazdu w dwie osoby z bagazem na wakacje lepiej wybrac cos innego. Jako pierwszy matocykl moze byc o ile sporo jezdziles ta CBR, masz prawo jazdy nie od wczoraj i jestes oswojony z ruchem ulicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madafuckk Opublikowano 25 Stycznia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 Nie myślcie że cbr-ką jezdziłem po ulicy w tą i z powrotem.Mam przyjemność Ją dosiadać trzeci sezonz powodu że jest to motor starszego brata nie jeżdze nim codzienniemam na koncie wiele wypadów po pareset km i nie miałem żadnego dzwona.A vfr ma o ponad 30 km mniej i myśle że jakoś se poradze 8) a moto ma mi służyć nie do osiągnięcia Vmax ale chodzi mi o to by ze spokojem można było wyprzedzić rozszalałe tiry.Mam zamia podróżować sam z niewielkim bagarzem.A tak poza tekstem to wielu znajomych zaczynało od naprawde szybkich maszynzxr 750, cbr 600f,i nawet mój brat który zaczął od hondy cbr 1000f i jezdzi już 4 lata i bez szlifu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2003 no i to mi chodzilo wlasnie. jak jezdziles wczesniej japonia to bedzie ok sprzet. vfr - nie do zdarcia, a i kopa ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi