Pepper Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Hej ludzie! Od jakiegos czasu mieszkam w Kaliszu, śmigam na VL800, wcześniej mieszkałem w Świdnicy ale...zresztą mniejsza o to...Nie znam tu niestety nikogo zkim możnaby pośmigać. Wiem, że w Godzieszach jest jakas ekipa chopperowo kruzerowa podobno. Jest tu jakaś knajpa gdzie można poznac ludzi czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 CZESC JEST NA SKRZYZOWANIU MŁYNARSKIEJ Z CMENTARNA a pozatym zapraszam na moje gg 2451128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 A ja jestem z Ostrowa i szukam kogoś z kim mozna pośmigać, wiem ze kilku motocyklistów z ostrowa i kalisza jezdzi co jakis czas do Psar zeby sobie posiedziec i pogadać.. Czy ktoś z was tam jezdzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 No to jak? Jakieś drugie spotkanko na lotnisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) w czwartek godzinka 19 ta w pubie motocyklowym spotkanie bractwa motocyklowego kalisz.Pub znajduje sie przy ulicach Młynarska a Cmentarna Edytowane 26 Lipca 2006 przez mariuszkalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Siemanko Panowie;) Widze że dwóch nowych chetnych do jazdy przybyło :) Najlepiej jak bysmy sie spotkali gdzies to bysmy sie poznali, tak wiec zaproponujcie jakies fajne miejsce na spotkanie;) Najlepiej teraz w sobote o 18stej, mysle że dzien i godzina każdemu bedzie pasowała. Dawajcie propozycje tylko szybko!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Dobrze Kobuz prawi wina albo paliwa do Wiechy mu dać ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 w czwartek godzinka 19 ta w pubie motocyklowym spotkanie bractwa motocyklowego kalisz.Pub znajduje sie przy ulicach Młynarska a Cmentarna kurna a ja nie wiem gdzie to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Siema, no to gdzie sie spotykamy? moze sero sie spotkac pod tym pubem na Młynarskiej?A tak ogólnie to jade pod namioty ze znajomymi jutro czyli w niedziele i w poniedzialek wracamy, jedzimy do Gołuchowa tam naprzeciwko plazy strzeżonej;) Jest ktos chetny? Dario, może bys wbił? Frycu? Ludziska noo! Dawajcie szybkie odpowiedzi bo to już jutro;) Edytowane 29 Lipca 2006 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 bylem dzis ( to jest w niedziele 30 07 06) w golchowie ok 12 jezdzilem troche tam ale nikogo nie spotkalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 A ja jestem z Ostrowa i szukam kogoś z kim mozna pośmigać, wiem ze kilku motocyklistów z ostrowa i kalisza jezdzi co jakis czas do Psar zeby sobie posiedziec i pogadać.. Czy ktoś z was tam jezdzi? Pozdrawiam No, widzę, że i z Ostrowa ktoś się znalazł :clap: Ostatnio nie mam za wiele czasu (praca - trzeba zarabiać na cebrę hehe... ), więc długie wypady jak dla mnie odpadają, ale możnaby podzidować choćby po mieście ;) A co powiecie na Michałków jeszcze kiedyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Sandra to twój tyłek na zdjęciu?:clap: ;) Kobuz dopiero teraz zajrzałem- nosz ku%wa , za póżno...Mac spotkanko koniecznie i to jak najszybciej bo chcę wreszcie, żeby cos sie działo bo coś ostatnio do głowy z nudów dostaję :(Fryc, gdybym miał te 13 500zł... Edytowane 31 Lipca 2006 przez Dario.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Siema ludziska, dzisiaj (środa) lecimy pod namioty do Gołuchowa ze znajomymi, ja i kumple na motórach a inni autem, ktos sie pisze? Tylko szybko sie zglaszajcie i najlepiej telefonicznie do mnie bo rzadko na forum zagladam;) To mój nowy numer 504150532, te stare juz nie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 dario.g jak dla ciebie to bedzie troche taniej wkoncu lepiej oddac taniej ale w dobre rence a widzac po twojim moto dbasz o niego super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 http://kaliskie-bractwo-motocyklowe.webpark.pl/ zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi