Szafir Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Wystawa motocykli we Wrocku:Polibuda, budynek B-4 /nowy, ul.Norwida -albo w tej okolicy :D / od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 20:00.P.S.smutna informacja...nie można śmigać na exponatach :cry: Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 no to proponuje jakis zjazd rodzinny ... na wystawe.. tylko w godzinach wieczornych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit 1200 S Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam Wyprowadziłem dzisiaj swojego bandytę i przejkechałem się z Wrocka do Trzebnicy i z powrotem. Nikomu nie polecam, jest tak przeraźliwie zimno że zamarnąć można na pierwszym zakręcie, ale i tak się przyjemnie jechało. Poniżej 10 nie wsiadać na motocykl. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam Wyprowadziłem dzisiaj swojego bandytę i przejkechałem się z Wrocka do Trzebnicy i z powrotem. Nikomu nie polecam, jest tak przeraźliwie zimno że zamarnąć można na pierwszym zakręcie, ale i tak się przyjemnie jechało. Poniżej 10 nie wsiadać na motocykl. Pozdro"Trza by tfardym a nie miętkim"... :D ja też się przekulałam, ale tylko do Galerii Dominikańskiej i z powrotem - fajnie było :P ps. A co do spotkania to może być wtorek wieczorem, bo mam laborke wtedy koło tego budynku :D (ciekawe co tam będą pokazywać)... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mogie byc wtorek. tak kolo 19????? .. bo robota trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 co do terminu podjechania na wystawę to ja jestem open...a co do wycieczek /dzisiejszych/, to udało mi się zmobilizować jeszcze dwóch kumpli i zrobiliśmy ok 100 km /oława, jelcz, itp/ -było extra! :lol: Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mogie byc wtorek. tak kolo 19????? .. bo robota trzymaJa zobaczę co się tam dzieje, ale pewnie koło 18... jak zobaczycie fioletową bestyje pod budynkiem (A2) to moja :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Nikomu nie polecam, jest tak przeraźliwie zimno że zamarnąć można na pierwszym zakręcie, ale i tak się przyjemnie jechało. Poniżej 10 nie wsiadać na motocykl. Łee no co Ty? :) Godzinę temu z pracy na sprzęcie wróciłem a było ok 5 stopni. Gdyby nie zmęczenie to jeszcze bym pośmigał po mieście ;)Najprawdopodobniej we Wrocku pojawię się albo w piątek autobusem, albo w sobotę na motocyklu. Zależy od pogody, czy będzie padać czy nie. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jesli w sobotni wieczor - 16.04 bedziecie planowali jakies spotkanie to prosze o kontakt.Napiszcie tez wiecej informacji na temat bazaru bo nie wiem jak tam trafic.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 17.04 to niedziela i w niedziele jest bazar.. Ul karmelkowa.. od FATu grabiszyńska do końca i masz karmelkwą a tam sie kogoś spytaj.. trafisz na bank a jak nie to jedź za innymi motocyklami napewno jadą na giełde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam.Na wystawie postaram sie zjawic ok 19 we wtorek - wczesniej nie dam rady :) no i niestety czaly czas tylko na autonogach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 btw: czy ktos z Was mieszka na Jaracza? Co jakis czas widze faceta na solidnym cruiserze... mieszkam naprzeciwko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 coś ciekawego na polibudzie? był ktoś już na tej wystwace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Bylem na wystawie... hmm... no sam nie wiem co powiedziec... jest tak sobie... nie za duza - moze to jest to... Ale...Po pierwsze wielkie uklony w strone organizatorow za pomysl i checi!!! Wspaniala sprawa ze cos sie dzieje :)Po drugie jest okazja zobaczyc pare maszyn rasowo z muzeum: AWO (sportowe), Junak, stary Triumph itp. Stoja tez nowsze maszyny... jest Intruder (jesli dobrze pamietam), pare sportow itp... no i przed budynkiem zawiesilem jeszcze oko na pieknym Drag Starze ;)Ogolnie warto!! I jeszcze raz podziekowania dla organizatorow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam!Jestem Wrocławianką i w ogóle bardzo kocham te miasto chociaz mieszkam x czasu w Szczecinie.W kazdym razie jak sie bede wybierac do rodziny (wujaszek ma sklep z czesciami motorkowymi i pewnie niektórzy u niego cos do sprzecikow kupują)swoim kuniem to dam znac i bardzo chetnie polatam.Pozdrawiam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi