drogowiec Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 A gdzie to Lubsko?? Może też bym zajrzał?? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 A gdzie to Lubsko?? Może też bym zajrzał??Pozdrówka20km od niemieckiej granicy na wysokości Zielonej Góry :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 właśnie do mnie dotarło, że do Lubska mam 620 kilosów w jedną stronę. Nie pekaj Prot, tez mam cos kolo 600 z Radomia :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 nieno, do lubska to nie mam czasu jechac... ale maly wypadzik nad bajkal bylby w sam raz. no moze innym razem sie zorganizujemy, miłej zabawy w Lubsku. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 A nie macie przypadkiem ochoty na jakiś zlot egzotyczny?week 26 maja jest zlot w czechach, w Brodaku niedaleko granicy, bylismy w tamtym roku, i powiem że było całkiem całkiem. Co prawda na 2 noc czesi nie chcieli już z nami pić i oddalali sie pośpiesznie na nasz widok, ale impreza świetna. Polecam do namysłu, jedźcie z nami, póki jeszcze nas wpuszczją. Jak znajdę link do stronki to wrzucę. PA ... i nie macant tematy, tylko baczny obserwowator, i gdzie sie podziało zdjęcie mojej pięknej marudy?? ok, już jestem. Adres stronki http://www.vecnajizda.wz.cz/ i nie śmiać sie z sąsiadów i ich języka, taką polewkę zostawcie na zlot... miejsce nad jeziorkiem, są domki - ale po co. zlot dość tani, dużo sie dzieje. Co prawda to nie Jicin, ale podobny. Macie tam parę fot z tamtego roku ze zlotu, i nie ślinić sie za bardzo, tak to wygląda za granicą, polecam. Będziemy sie napewno organizować w tym tygodniu, bo w piątek rano startujemy. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Z tego co wiem to sporo osób z Wrocławia się wybiera na ten Brodak. Może trzeba założyć temat ... Mnie nie wypada, bo jako wrocławiak przebywam pod Rzeszowem ... więc umawiuanie się ze mną jest bez sensu. Jerry - namieszałeś rzuć temacikiem nt Brodaka - co, gdzie, kiedy ... sam wiesz najlepiej :icon_rolleyes:P.S. Szukam na mapie tego Brodaka i dupa ... może mi ktoś przybliżyć lokalizację ? Edytowane 20 Maja 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Z tego co wiem to sporo osób z Wrocławia się wybiera na ten Brodak. Może trzeba założyć temat ... Mnie nie wypada, bo jako wrocławiak przebywam pod Rzeszowem ... więc umawiuanie się ze mną jest bez sensu. Jerry - namieszałeś rzuć temacikiem nt Brodaka - co, gdzie, kiedy ... sam wiesz najlepiej :biggrin:P.S. Szukam na mapie tego Brodaka i dupa ... może mi ktoś przybliżyć lokalizację ? Prot wsio under control. Bo nie znajdziesz. Poszukaj Cerveny Kostelec :bigrazz:. Wiesz ja się nie znam na zakladaniu tematów. :icon_rolleyes: Poza tym ostatnio trochę śmigam po Polsce i nie będę miał czasu odpisywać. Kto jest zainteresowany szczegółami proszę o mailaOlo sporo osób juz wie. Wyślij mi swojego maila na adres:[email protected]pozdrojerry vel. kirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Ok. Znaleziono. Zaraz za przejściem granicznym Kudowa/Nachod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 To może zróbmy tak, jeśli ktoś jest zainteresowany wyjazdem na Brodak, niech wpadnie w czwartek ok 19 do Orlego Gniazda (bar między Nowym Dworem a lotniskiem), tam jest zawsze spęd i tam też dopniemy szczegóły. a wrrrrrrr........ wciąż nie ma foty mojej marudy, Aha, i wrażliwych na strzelanie i ognie piekielne z góry przepraszamy, razem z Kapiszonem... bo zapewne znow zjawią się tacy, którym ryk V2 n apustych wydechach o 4 nad ranem przeszkadza, prawda Jerry? to do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 To może zróbmy tak, jeśli ktoś jest zainteresowany wyjazdem na Brodak, niech wpadnie w czwartek ok 19 do Orlego Gniazda (bar między Nowym Dworem a lotniskiem), tam jest zawsze spęd i tam też dopniemy szczegóły. a wrrrrrrr........ wciąż nie ma foty mojej marudy, Aha, i wrażliwych na strzelanie i ognie piekielne z góry przepraszamy, razem z Kapiszonem... bo zapewne znow zjawią się tacy, którym ryk V2 n apustych wydechach o 4 nad ranem przeszkadza, prawda Jerry? to do usłyszenia Olo o przepraszam na Brodaku nic mi nie przeszkadzało, hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Witam.Taki OT: Moglby ktos porzyczyc mi kask (najlepiej Jet'a jakiegos ale nie bede wybrzydzal) na weekend (sob-nie). Potrzebuje drugi garnek.Oczywiscie jakis browar jest przewidziany za pomoc :buttrock: Z gory dziekiPozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 spoko Jerry, wiemy o co chodzi, zrób "zapasy...." i wszyscy będą happy, nikomu nic nie będzie przeszkadzać, nawet robienie prostej ścieżki do namiotu gorącym żelazem o świcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GianMarco r1 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Pozdrawiam wszystkich :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No to lecimy na Brodak. Widzimy się w czwartek w Orlim. A dzisiaj było pięęękne latanko :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 spoko Jerry, wiemy o co chodzi, zrób "zapasy...." i wszyscy będą happy, nikomu nic nie będzie przeszkadzać, nawet robienie prostej ścieżki do namiotu gorącym żelazem o świcie. Olo w czwartek pogaworim ale nie wiem czy się uda z zapasami :buttrock: cosik się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi