PGR Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Nie mówie nie :mrgreen: Michał w sobote Twoje miasto spłonie :!: :mrgreen: I jak dobrze pójdzie to zabieramy zdobycze ze sobą... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 MICHAL - KRYJ SIĘ - ONI SERIO TAM JADĄ !!!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Te Kaśka - Drogowiec jest ze Zduńskiej ... :mrgreen: Spać jest gdzie ... może by tak mały nalot :twisted: Taaa... cóś widzę, że mało nalewki nastawiłem. A co do nalota... Sam mieszkam, mieszkanie nie przyprawia o klaustrofobię... Czemu nie? PGR cyrograf? Ja już chyba cośtam podpisałem tu i ówdzie, to co mi tam jakiś cyrograf... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 PGR - a może mała wizyta u Michała Kaczmara w Bydgoszczy W Bydgoszczy co piatek spotyka sie grupa motocyklistow w bardzo milej i przytulnej kotlowni. To takie niepubliczne miejsce spotkan dla motocyklistow. Spotkania sa regularne o 20 adres- Kosciuszki 27. Moze dzisiaj nie zdazycie ale we wszystkie kolejne piatki bedziecie mile widziani. Biedronka jest zaraz obok wiec mozna sie zaopatrzyc, a spirytus trzeba wziac ze soba z akademika T2 p. 213.Jutro (sobota) bede w szpitalu wiec jesli uslysze ze gdzies w Bydgoszczy jest pozar to pojdedo Was na spotkanie. Szpitale oszczedzcie bo z kim bedziecie sie spotykac we Wrocku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Michał to my do Ciebie z sercem a Ty nie chcesz z nami sie w Twoim rodzinnym mieście spotkać :D Specjalnie idziesz do szpitalka, żeby uniknąć spotkania z nami :mrgreen: Drogowiec, trzymaj się twardo - wpadamy na małe pifko do Ciebie, może w przyszłym tygodniu, muszę to jeszcze obgadać z Dziadzią Protem, konkrety na telefon :P :roll: :evil: :mrgreen: :split: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 konkrety na telefon Sie wie :D Numerek masz.... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Michał to my do Ciebie z sercem a Ty nie chcesz z nami sie w Twoim rodzinnym mieście spotkać Specjalnie idziesz do szpitalka' date=' żeby uniknąć spotkania z nami [/quote']Jak tylko dacie znac ze dotarliscie to wyjde !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooSu Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam.Z racji tego, ze przenioslem sie do Wrocka, poszukuje jakiejs miejscowki na moto w okolicy pl Bema. Macie jakis namiar albo info ile wynajecie garazu moze mieciesznie kosztowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Z racji tego, ze przenioslem sie do Wrocka, poszukuje jakiejs miejscowki na moto w okolicy pl Bema. Macie jakis namiar albo info ile wynajecie garazu moze mieciesznie kosztowac?? Z garażem koło placu Bema może być problem, ale mogę się popytać. Wynajęcie garażu kosztuje w granicach +/- 200 PLN/ miesięcznie PS. daj znać na priv to pogadamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Czesc, ja też zaczynam śmigać po Wrocławiu motorem (miesiąc temu spełniłem swoje marzenie), więc napewno się spotkamy. Może zorganizujemy spotkanie w któryś weekend?Sprawdźcie, obok dealera Skody, wydaje mi się że tam jest parking strzeżony.PozdrawiamPaweł Edytowane 26 Marca 2006 przez PawelP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Parking strzeżony jest również k. Kredki i ołówka ale to już kawałek od Bema. Co do ustawki to chetnie ale po swietach dopiero moge przybyc na swoich 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Pasuje wam piatek 31.03 :) przyjade do Wrocka moto na uczelnie 1,5godz i jestem wolny! co Ty na to? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 weekend weekendemmm.. :unsure: mozna poleciec w dlasza traske :) a w tygodniu latamy jak jest tylko cieplo i jest czas.. pozdro :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 JAK TYLKO NIE PADA ZA MOCNO I JEST POWYZEJ 5 STOPNI LATAMY CODZIENNIE :notworthy: Mario i Sosna sa zawsze na zawołanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 JAK TYLKO NIE PADA ZA MOCNO I JEST POWYZEJ 5 STOPNI LATAMY CODZIENNIE :icon_mrgreen: Mario i Sosna sa zawsze na zawołanie:)No tak, bo do mnie to już nikt nie zadzwonił :D Za wolno jeżdżę jak dla Was :notworthy: :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi