wojtek-rr Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ja też pisałabym sie na taki wyjazd z tym że na jednodniowy;/ jak cos ustalicie to napiszcie na forum O.K. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 ja też pisałabym sie na taki wyjazd z tym że na jednodniowy;/ jak cos ustalicie to napiszcie na forum Nic nie ustaliliśmy,bo kolega Paca nie przyjechał :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrysia22 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nic nie ustaliliśmy,bo kolega Paca nie przyjechał :icon_razz: no to szkoda;( pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Może by zrobić oddzielny temat o wypadach w tygodniu i weekendowych? Można by się spokojnie ustawić, a jednocześnie nie nawalać postów w lokalnej powitalni. Ktoś gdzieś lata popołudniami w tygodniu? Kumpel rozpierdzielił w piątek B12 i chwilowo nie mam z kim pośmigać w tygodniu, po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Na Ostatnim Groszu widziałem dziś ok. 21szej ze 20 motocykli grzejących w dłuuugiej kawalkadzie jakieś 120/h. Co to było, jakieś wyścigi są organizowane? :cool: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Na Ostatnim Groszu widziałem dziś ok. 21szej ze 20 motocykli grzejących w dłuuugiej kawalkadzie jakieś 120/h. Co to było, jakieś wyścigi są organizowane? :cool: Myśle że przejazd z knajpy do knajpy,wyścigi są w mniejszych grupach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 wyścigi są w mniejszych grupach :wink: spotykam czasem takich na mieście. Strasznie zapieralają, niekiedy trudno ich dogonić... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 spotykam czasem takich na mieście. Strasznie zapieralają, niekiedy trudno ich dogonić... Jak lubisz swój motór,to trzymaj się od nich z daleka,ostatnio były trzy wypadki przy dużej szybkości,a i ja muszę prostować fele. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam motocyklistów z Wrocławia :notworthy: Czy ktoś z Was zna właściciela tego pojazdu lub ogladał moto :icon_question: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1555802 Rozglądam się za TDM i zastanawiam się czy warto jechać i oglądać. Z góry dzięki za odpowiedzi :notworthy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Może by zrobić oddzielny temat o wypadach w tygodniu i weekendowych? Można by się spokojnie ustawić, a jednocześnie nie nawalać postów w lokalnej powitalni. Ktoś gdzieś lata popołudniami w tygodniu? Kumpel rozpierdzielił w piątek B12 i chwilowo nie mam z kim pośmigać w tygodniu, po pracy. Powinniście założyć taki temat zbyt mało tu Wrocławia pozdrawiam :icon_twisted: Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Hej od zeszłej środy, spotykamy sie w klubie Madness, jest wiata na motocykle, dobre piwko spoko muzyka. W każdą środę o 19. Blisko centrum a jednak na uboczu. Zapraszam wszystkich na HD, i innych Cruiserach, czoperach;] Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Hej od zeszłej środy, spotykamy sie w klubie Madness, jest wiata na motocykle, dobre piwko spoko muzyka. W każdą środę o 19. Blisko centrum a jednak na uboczu. Zapraszam wszystkich na HD, i innych Cruiserach, czoperach;] To Madness jeszcze istnieje?? Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macblach Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Może by zrobić oddzielny temat o wypadach w tygodniu i weekendowych? Można by się spokojnie ustawić, a jednocześnie nie nawalać postów w lokalnej powitalni. Ktoś gdzieś lata popołudniami w tygodniu? Kumpel rozpierdzielił w piątek B12 i chwilowo nie mam z kim pośmigać w tygodniu, po pracy. Ja dziś śmignąłem do pracy i z pracy tylko niestety, choć powrót przed chwilą przy +5 i we mgle był nawet nawet :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Tak istnieje jak widać heheh Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Tak istnieje jak widać heheh wieeeki tam tam bylam ale podejrzewam że się nic nie zmienilo Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi