kondorio Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Wrocławska motocyklistka melduje się :D witajcie, czy szykuje się w najbliższym czasie jakiś wypad za miasto? pozdrawiam:) siemanko bede chyba pierwszy jak cie powitam :) a co do wypadow to trzeba obserwowac caly czas co sie dzieje na forum pzdr kondon :) pees. idzie ktos na DZEM 28 lutego?? i czy ma ktos odpsrzedac taka sprezyne do mocowania wydechu z rura od kolektora ? Edytowane 14 Lutego 2008 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 I ja witam na forum. Ja staram się śmigać w każdy weekendy za miastem ale trochę uzależniam o od pogody. Przydało bysię sie z 8 stopni :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Wiem, ze to troche extremalne, ale ma ktos ochote dzis z wieczora sie pobujac... Szlag mnie w domu trafia, Suzi chodzi po glowie... Zlituj sie ktos, samemu... tak troche SZmutno :banghead: Pozdro! Ps Piszcie SMS'y, moge juz byc w drodze, a np. na miescie spotkac sie mozna (dane w karcie pod zdjeciem). Edytowane 14 Lutego 2008 przez ImperatoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVeWroc Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wiem, ze to troche extremalne, ale ma ktos ochote dzis z wieczora sie pobujac... Szlag mnie w domu trafia, Suzi chodzi po glowie... Zlituj sie ktos, samemu... tak troche SZmutno :biggrin: Pozdro! Ps Piszcie SMS'y, moge juz byc w drodze, a np. na miescie spotkac sie mozna (dane w karcie pod zdjeciem). Ja sie z checia wyrwe pojeździć.Prosto z tyry do garażu. Ktoś jeszcze ?? PozdrDaVe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 He he dzisiaj walentynki trza z dziewczyna gdzieś puści, na śmiganie czasu brakło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Bierz "plecaczek" i pośmigajem, takich walentynek gwarantuje, ze nie miala! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 szkoda ze nie zaglądnąłem na forum wczesniej...bym sie zabrał z wami no ale cóż okazji sporo jeszcze bedzie w tym sezonie. Dopiero do domciu wróciłem....i włączyłem kompa. jak tam przejażdżka, napiszcie coś :icon_mrgreen: , bo moja Suzi dzis samotna w garazu cały dzień..ale jak wracałem do domu przed chwila no to zajżałem do niej oczywiście..w końcu dzis walentynki, trzeba było sie przytulić.... :wink: Pozdrawiam. PS. widziałem dzis na mieście pare moto ale pojedyńczo więc to chyba nie wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Bylimy, rządzilimy, jeździlimy :icon_mrgreen: :wink: :biggrin: Temperatura nie doskwierała (+4*C), może za wyjątkiem mojej osoby, bo bez wiatrochronów na kostkach (a w półbutach tylko) te właśnie zawiewało - jednak czym że jest uczucie zimnych kostek, kiedy ma sie za plecami dwóch wspaniałych kompanów MEGA WYPASIONEJ PRZEJAŻDŻKI :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Saska, DaVeWroc jeszcze raz SZACUN :notworthy: Oby więcej takich spontanów w większym gronie rzecz jasna! Pozdro 4 all :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 spoko spoko, imperator, kupuj buty, co by po kostkach nie pizgało i dajesz rade:] musimy na to rondo podskoczyć jeszcze kiedyś pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVeWroc Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 spoko spoko, imperator, kupuj buty, co by po kostkach nie pizgało i dajesz rade:] musimy na to rondo podskoczyć jeszcze kiedyś pozdro251 Dzięki za przejażdżkę , było wszystko co trzeba : dużo jazdy , knajpa , koncert live , winkle , rondo od którego nie można się uwolnić , 5-minutowe czerwone światło, i bardzo urocza Pani na skrzyżowaniu pod FAT'em. Długo by opowiadać.... Jak by co to jutro też śmigam wieczorem. ( chyba ze deszcz , snieg , zaraza ) Pozdrawiam DaVe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Niech tylko dostanę dekiel od wału w swoje ręce i w drogę :buttrock: Po wódkę do Czech jadę ;) ;-) W końcu trzeba opić koniec naprawy Suzi ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 DaVe, o której? Ja kończę tyrkę o 16stej, w domu koło 17stej, gotowość bojowa około 18stej :buttrock: Ehhh ta sympatyczna Babeczka koło FAT'u............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Widzę koledzy twardo jeżdżą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVeWroc Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Widzę koledzy twardo jeżdżą :bigrazz: Nieprzerwanie od listopada. Dzisiaj w okolicach 18 wyjeżdzam. Jak by co kontakt sześć sześć osiem - osiem siedem zero - sześć osiem sześć A teraz koniec pracy i do domu. Pozdrawiam DaVe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Widzę koledzy twardo jeżdżą :P a nie, będziemy sie pierrdolić jak co poniektórzy i strugać jarząbka "yy, bo zimno, bo ciemno, bo głodny jestem i zmeczony. w niedziele moze na rynek pojade.." wielcy, kurrwa, motocykliści.... tam skąd ja pochodzę, moturz jest po to, żeby latać.. pozdro251.. imperator, dave - ja nie wiem czy polatam z wami dzisiaj, ale raczej nie - z uwagi na późną porę końćzenia pracy i krojące się potem jakieś piwko ze znajomymi. ..... po wódkę do Czech jadę :P ;-) W końcu trzeba opić koniec naprawy Suzi ... ;) trzymamy za słowo pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi