ilek Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam!Mieszkańcy Wrocławia :icon_rolleyes: gdzie moge dobrać kolor do owiewki??? Chodzi mi dobrą mieszalnie farb!!! Byłem w D&W na Borowskiej i niestety ręce rozłozyli:( Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam!Mieszkańcy Wrocławia :icon_mrgreen: gdzie moge dobrać kolor do owiewki??? Chodzi mi dobrą mieszalnie farb!!! Byłem w D&W na Borowskiej i niestety ręce rozłozyli:(Na Rakowej są dobrzy lakiernicy, co prawda drodzy ale dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ale na tej Rakowej tylko maluja czy farby tez mają? Masz konkretny adres? Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Salon/ASO Hondy na ul. Rakowej? Ulica jest krótka a miejsce dobrze oznaczone, nie sposób nie trafić... :D PS. Ktoś tam coś robił? Możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) W salonie hondy nie malują ,ale jak trzeba to wszystko załatwią.Proponuję bezpośrednio uderzyć do lakierników .W virażce malowałem kiedyś przedni błotnik--bardzo dobrze to zrobili.Adresu niestety nie pamiętam. Edytowane 1 Marca 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 gdyby ktoś znalazł mój podnóżek dla pasażera, to byłbym wdzięczny, bo zgubiłem po wczorajszej nocnej jeździe z pgrem po mieście :buttrock: szacuuun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Taki był hardcore, że dobrze że tylko podnóżek zgubił :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek_sz Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam zmienie moze troszku temat - studiuje we Wroclawiu i ciekawi mnie czy jest moze w nim jakis tor, czy to motocrossowy czy dla scigaczy - obojetne byle w trudne dni nauki mozna bylo sie odstresowac i chociazby popatrzec na sprzety i ich posluchac... za wszelkie info bede wdzieczny Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wrocław to jest jeden wielki tor motocrossowy... Gdzie nie wyskoczysz dziury takie że z siedzenia zrzuca. Tutaj nawet na chopperach i ścigach trzeba uprawiać motocross... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Zapraszam RYBOL '666 PozDrO ! :flesje: ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perak250 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Z tego co kojarzę (sprzed 5 8) lat) to w okolicy powinien być jakiś parkig strzeżony - spytaj PGR'a, mieszka w okolicy Grunwaldu. Na jedną noc chyba wystarczy :roll: motory można trzymać podobno w bazie pocztowej na ul.kolejowej za ok 60 zł miesięcznie.tak słyszałem ale znalazłem lokum pod domem i tu trzymam weterana. klub jawa perak wrocław- krzysztof- [email protected] jeżdrzę w grupie motosklerotyków w obstawie młodziezowej.pozdrawiam do zobaczenia pod ślężą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Zapraszam ekipe Wrocław !! PGR poieruj tym ---> Weekend Majowy 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 czy ktoś coś wie na temat tego wypadku we wrocławiu? http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3977595.html smutne to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_CBR Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Jedzie ktos moze z rejenow woj lubelskiego na Wroclaw we wtorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 :/ ciezko sie czyta takie rzeczy jak mieszkasz 200 metrów od tego miejsca.RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi