PGR Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 bwoj długo już jeździsz na moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 bwoj długo już jeździsz na moto? zaliczając wszystkie "sprzęty kaskaderskie" to trochę będzie, a czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 nie pytalem o kaskaderstwo podwórkowe, a pytam z czystej ciekawości... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Czy ktoś dzisiaj się wybiera na Orle? Żyje ktoś w tym wątku?Ja jeszcze tam nie byłem i nie wiem dlaczego ale dzisiaj mam wyjątkową ochotę się tam wybrać. Do końca sezonu jeszcze z miesiąc chyba :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 W sobotę impreza w Oławie, wypada się pojawićpozdro bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 jest jakas ogolna wroclawska ustawka???????? pozdro kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 czyżby na początku miesiąca temat zdechł... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 chyba zdechł :icon_mrgreen: jakoś to kiepsko zintegrowane miasto - a dziwne, bo w polskiej stolicy ciepla powinno kupe motongów latać ...ciekawe.. pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja jeno tylko czekam do jutra, mam nadzieje, ze w Orlim ktos sie znajdzie :buttrock: O wiekszym polataniu przy tych korkach i temperaturze raczej nie ma mowy :icon_mrgreen: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja jeno tylko czekam do jutra, mam nadzieje, ze w Orlim ktos sie znajdzie :D O wiekszym polataniu przy tych korkach i temperaturze raczej nie ma mowy :icon_mrgreen: Pozdro! oj, imperator, imperator... upomnienie, następnym razem nagana wzrokowa! :buttrock: widać nie czytamy wrocławskich wypocin... nie dobrze...od zmierzchu do świtu, godz. 20.00znak rozpoznawczy: kask albo kapelusz (jeszcze nieustalone) do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 znak rozpoznawsczy - motur przed wejsciem, nie? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Przepraszam, przepraszam - czuje wzrok na sobie - sooooryyyyyy :icon_mrgreen: Doczytalem/doksztalcilem sie/dam rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Przepraszam, przepraszam - czuje wzrok na sobie - sooooryyyyyy :bigrazz: Doczytalem/doksztalcilem sie/dam rade! wzorowa postawa!!! w takim razie cofam upomnienie :wink: widzimy się jutro wiecie co, urodziła mi się w głowie pewna koncepcja, co to nie daje mi spać już jakiś czas. jutro zrobimy naradę. pomysł zyska aprobatę albo upadnie (jak upadnie, to się potnę :buttrock: )myślę, że mądre i zdolne chłopaki (i dziewczęta) z wrocławia podłapią i pomogą :crossy: bo sam jeden to się najwyżej upić mogę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Tydzien temu byłem na spotkaniu w Zmierzchu. Daliśmy ostro w palnik:D Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtero Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Tydzien temu byłem na spotkaniu w Zmierzchu. Daliśmy ostro w palnik:D Tydzien temu i teraz tez damy w palnik :bigrazz: albo sie rozluzniamy dzisiaj i bez auta :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi