Agghia Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Hej :P Przyznaję, że było fajowo :P Jak zwykle miło było zobaczyć wasze pysie (tym razem w niecodziennej scenerii :P) i poznać nowych ludzi . Szczególnie pozdrawiam kolejną kobietkę nosząca się z zamiarem kupna motocykla :P Napstrykane wczoraj zdjęcia uploadowałam na stronkę zapodaną przez kritersa, oto link :arrow: http://www.imagestation.com/album/pictures...l?id=2133285017 Przed chwilą kolega Dziadu (który trafił na okładkę albumu 8) ) strasznie mi na gg marudził, że trzeba się logować, aby przejrzeć ów album, więc aby się nie przemęczał, dobrotliwie założyłam mu konto, z którego też możecie skorzystać logując się jako marudnydziadu i podając hasło: abc123 :P PozdrawiamAguś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Przed chwilą kolega Dziadu (który trafił na okładkę albumu 8) ) strasznie mi na gg marudził, że trzeba się logować, aby przejrzeć ów album, więc aby się nie przemęczał, dobrotliwie założyłam mu konto, z którego też możecie skorzystać logując się jako marudnydziadu i podając hasło: abc123 :P PozdrawiamAguś :P Z jakiegoś powodu przecież mam taką a nie inną xywę :lol: A tak przy okazji, czy widzieliście kiedyś modelkę z okładek kororowych magazynow, ktora nie jest marudna????Czuję się podwójnie usprawiedliwiony za moje marudzenie i zrzędzenie :P Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 patrząc na te fotki moznaby pomyśleć,ze to spotkanie forum fotograficznego więc chyba i swoje fotki tam zaraz wrzucę.na potwierdzenie tej tezy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Czy zdjęcia można oglądać jedynie w rozdzielczości "pomniejszonej" ? Kusi podpis pod zdjęciem, że to ponad 1000 na prawie 2000 pikseli. Jak się do tego dobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Czy zdjęcia można oglądać jedynie w rozdzielczości "pomniejszonej" ? Kusi podpis pod zdjęciem, że to ponad 1000 na prawie 2000 pikseli. Jak się do tego dobrać? Embe klikasz na zdjęcie i masz je w pełnej rozdzielczości, Zdjęciówki są spox, tylko tak jakoś to tak wygląda na spotkanie miłośników aparatów cyfrowych :P ps. czekamy na więcej albumów z Karpielówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus81 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 widze ze zabawa byla przednia !!! a ja zawalilem :P ale zemnie baran :P obiecuje jak tylko zrobi sie cieplo robie super ognicho postaram sie to jakos naprawic wybaczcie zblakanej owieczce ale niestety w robocie musialem siedziec jak bedzie tylko jakas imprezka poza tygodniem pracujacym napewno bede. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 31 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2004 Wirusie - wybaczamy :) ...przynajmniej ja. Na ognicho czekam, mogę nawet pomóc. Kriterze Łukaszu drogi..wchodzę do albumu i mam zdjęcia. Po kliknięciu otwiera się osobne okienko i odnośnik do zdjęcia w pełnym formacie. Klikam w ów odnośnik i otwiera się strona zachęcająca do wykupienia członkowstwa itd. - zamiast dużej foty. Nie wiem co robię źle... :? http://acn.waw.pl/moto/zdjecia/karpielowka...owe/zdjecia.htm tutaj w robotniczo-komunistyczny sposób umieszczone zdjęcia Agnieszki. Niedługo pojawią się też Bernowe. pees: cholera, już prawie 3:30 a to nie sylwester... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 Przepraszam Michale ze Cie zjebalem za ten aparat, ale wiesz ze to był żart (wyjasnialismy sobie to na zewnatrz, wybiles mi 2 jednyki, mam nadzieje ze reka Ci sie juz zrosla 8) ) Nastepnym razem nie musisz sie tak wstydzic :mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 http://acn.waw.pl/moto/zdjecia/karpielowka...owe/zdjecia.htm Zdjęcia Bernowe. Uff :D Wybaczcie mało ambitny sposób segregacji. Andrzeju mój drogi. Moja babcia upiecze Ci protezę. Będziesz miał piękne ząbki na przedzie. Z moją ręką gorzej, bo zaczęły wyłazić z niej różne ciekawe stworki jak na Archiwum X. Niewiem co robić :roll: pees: jeszcze raz fenks za garaż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zdjęcia są spoko ( nawet mi ktoś jedną fotkę zrobił, co mi się zresztą bardzo podoba) :) Embe masz racje, nie da się otworzyć w pełnej rozdzielczości tego zdjęcia na stronie imagestation logując sie jako marudnydziadu. Jedka logując się na moje stare konto nie mam problemów z otwieraniem ich w pełnej rozdzielczości , może dlatego że te konto posiadam tam od kilku lat i jak je zakładałem pewnie były inne warunki.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ponieważ w weekend ma byc niezła pogoda moze jakis wypad do 2oo na 2oo? Kto reflektuje? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi