embe Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 To i Dziadzisko też podjedzie, symbolika symboliką, lecz chętnie poznałbym osobiście kolejne osoby z forum... no chyba, że mnie tam nie chcecie... Ja bardzo chciałbym poczuć sę dziadowsko. Znam to uczucie ze szkoły, egzaminów itd. ale w ten sposób zaszkodzić nie powinno :P Sija gajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dungood Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 Rezerwacja zrobiona, 10 osób, w sali na dole, przy barze, od 19:30, bez żadnych wstępnych przygotowań, czyli każdy pije i je co chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 ja się stawię na pewno.no to do zaobaczenia w poniedziałek o 19.30:D:D:D:D a teraz idę patroszyć karpia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus81 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2004 wszystkiego na j i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 25 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2004 Moje zjawienie się staje się coraz bardziej realne. Poznam kolejnych znajomych itdd...Wszystkiego najlepszego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 Greedo,który jest zablokowany za niewinność również zapowiada swoje przybycie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2004 mieliśm i my z Kasia przybyc, ale niestety pracuje do 22 wiec raczej odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus81 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2004 niestety pracuje do 23 :P wiec mnie nie bedzie ale dzieki za zainteresowanie i bawcie sie dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 niestety pracuje do 23 :P wiec mnie nie bedzie ale dzieki za zainteresowanie i bawcie sie dobrze pozdrawiam Żałuj stary, wszyscy się schlali i łazili po ścianach, urządziliśmy orgię na przystanku naprzeciw koscioła i zwinęła nas straż miejska na kolską. Kolejnego spotkania nie możesz przegapić :P Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 No to teraz czekam na zdjęcia , tyle było tych aparatów, błysków lamp że jeszcze w nocy je widziałem Tu jest strona gdzie można wrzucić zdjęcia za free www.imagestation.com a potem można dać nam linka ze stworzoną galerią :Ppzdr. i niech świat w końcu ujrzy polskiego Valentino Rossiego , bo wcale nie wyglądasz jakbyś grał na gitarze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Żałuj stary, wszyscy się schlali i łazili po ścianach, urządziliśmy orgię na przystanku naprzeciw koscioła i zwinęła nas straż miejska na kolską. Kolejnego spotkania nie możesz przegapić hmmm...to ja chyba czegos nie pamietam...na szczęście obudzilam sie w swoim łóżku...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 hihihi.było tyle nie pic Asiu :P spotkanie zaliczone i bardzo udane :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 jednak poczekali wszyscy i na nas. zdążyliśmy, poznaliśmy sympatycznych ludzi i mam nadzieję, że będziemy się widywać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 jednak poczekali wszyscy i na nas. zdążyliśmy, poznaliśmy sympatycznych ludzi i mam nadzieję, że będziemy się widywać częściej Pewnie jak zwykle w 2OO :P Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 ..tutaj troszkę się spłonię :oops: Cóż wypada mi powiedzieć... Peruki chyba nie będzie, ale włoski zakręcę. O resztę nich zadba natura. Na samym początku dostałem burę za cykanie pikczerów, stąd tylko cztery. Ja też jestem zdziwiony...ale tylko cztery. Są tutaj: http://acn.waw.pl/moto/zdjecia/karpielowka...ka/DSCF0084.JPGhttp://acn.waw.pl/moto/zdjecia/karpielowka...ka/DSCF0085.JPGhttp://acn.waw.pl/moto/zdjecia/karpielowka...ka/DSCF0086.JPGhttp://acn.waw.pl/moto/zdjecia/karpielowka...ka/DSCF0087.JPG Dziękuję Wam za spotkanie. Sympatyczna z Was zgraja :P Do następnych razów moi mili. pees: mam troszkę miejsca w sieciowni (200-250MB) Dla chętnych postawię FTP, gdzie aplołdujecie zdjęcia, a następnie inni chętni posciągają je sobie. Hę? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi