Skocz do zawartości

Virago 535

Gość jarson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

to blyskawiczna strata przyczepnosci z byle powodu
Nie rozumiem... moze masz gumki beznadziejne. Tak sie sklada ze obecnie mam oponki juz do wymiany wiec prawdopodobnie wiem o czym piszesz ale jak zalozysz dobre gumy to jest miodzio. W tym sezonie to nawet na namiastce toru crossowego jezdzilem ;) a moja Virazka nie obraza sie jak w polna drozke jedziemy -> przecie nad jeziorko z fajnym plecaczkiem jechac sama frajda :D

duzo myslałam o virago 535 [...]ale sama nie wiem co tym mysleć
Nie ma co sie zastanawiac. Jesli juz raz spodobala CI sie Virazka to ja kupisz :twisted: Motorek jest na prawde godny polecenia. Masa sie nie przejmuj - uwazaj tylko na parkingach (tam latwo o taka smieszna nieszkodliwa wywrotke ;)).

Pozdro

Nie rozumiem... moze masz gumki beznadziejne. Tak sie sklada ze obecnie mam oponki juz do wymiany wiec prawdopodobnie wiem o czym piszesz ale jak zalozysz dobre gumy to jest miodzio. W tym sezonie to nawet na namiastce toru crossowego jezdzilem Razz a moja Virazka nie obraza sie jak w polna drozke jedziemy -> przecie nad jeziorko z fajnym plecaczkiem jechac sama frajda Very Happy

Przednia mam do wymiany na poczatku sezonu wymienie, tylna jest OK, a wydaje mi sie ze to tyl raczej "chybocze",ale jak zmienie owa przednia to sie przekonam. Z drugiej strony Virowka ma srodek ciezkosci dosc nisko,ze stsounkowo latwo jest ja wyprowadzic z "zachybotania".

A ze nad jeziorko z plecaczkiem to sama przyjemnosc to wiem doskonale :) Nawet jak trzeba przez trud i znoj przejsc :)

Nawet jak trzeba przez trud i znoj przejsc
A nawet przeniesc... plecaczek oczywiscie :lol: bo 200kg to ciezko bedzie przeniesc :)
i jak bedziesz wymienial to kup jakas dobra bo duzo na rynku roznego rodzaju oponek ktore z opona maja wspolna tylko nazwe...
a to sie zgadza. Kusza naprzykad cena Haidenau'y ale to chyba nie jest najlepsze wyjscie. Podobno lepiej kupic mloda i w dobrym stanie urzywke a lepszej firmy jak Dunlop, Metzeler itp.

Pozdro

Konik ja wlasnie tak zrobilem i do mojes Virazki kupilem uzywki Dunlopa - jestem bardzo zadowolony!!! Przyczepnosc super nawet na mokrej nawierzchni :)

Naprawde polecam - nie dosc,ze dobra to i tania, wczesniej mialem nowe, tanie i do bani - prowadzalo mi MOTO jak na lodzie... jednak firma musi byc sprawdzona :)

POZDRAWIAM!!!!

Ja jestem bardzo zadowolany - ale wszystko zalezy jaki typ opony bo nie ma opon uniwersalnych - sprawdze symbol i napisze - moje sprawdzily sie doskonale!!! :)

POZDRAWIAM!!!

O wlasnie Przemek, jesli mozesz to zapodaj dokladnie jaki typ masz i nie pogardzilbym tez info gdzie dorwales uzywki Dunlopa :)

Pozdro

HEJKA mam 535xv 94 mam pytanie do was jakie ciśnienie zapodac do oponek? i jaki :?: olej do silnika zaliczyłem ostatnio szlifa bo mi sie zachcialo zimą jezdzic ,fakt oponka nowa ale i tak tył mnie wyprzedzil,moze dalem zadużo luftu?

Przy kiepskich oponach jak dojdzie kiepska droga to na prawdę jest do d...y. Najgorsze są "skrobanki" i oczywiście koleiny. Nie raz wydawało mi się że z motocyklem jest coś nie tak, dopiero po wjechaniu na przyzwoity asfalt okazywało się,że to przez jezdnię są problemy.

To może i ja sie wypowiem na temat virażki.Smigalem nia tylko jeden sezon ale wiele mogę na jej temat powiedzieć.Jak na 1 motocykl jest idealna nie za cięzka dobrze sie prowadzi średnie zużycie paliwa też w normie i nie zrobi większych szkód w kieszeni.Co do czesci też świetny dostęp i akcesoria róznego typu i rodzaju za średnią kase.Dlaczego tylko jeden sezon spytacie ano dlatego iż że tak powiem uczyłem sie jazdy na motorku od nowa.Mialem lat kilka przerwy..... wydatki <dzieciaki, mieszkanie utrzymanie rodziny stąd brak kasy na zakup motorka.Trafla mi sie virażka z niemiec z 1 reki i kupiłem nie żałuje co prawda do dalekich wypraw jest nieco za mala na 2 osoby ale idzie sie przyzwyczaić.Coż mogę dodać ....należy uwazac na naszych kochanych drogach (kolejny) szczegolnie przy wyprzedzaniu i mokrej nawierzchni.Motorek ma swój charakter.Moze dodam tak na marginesie ;) że mam ją jeszcze w garażu jest do sprzedania.Stan bardzo dobry duzo dodatkow sprzedaje poniewaz kupilem vulkana 1500 teraz stoja 2 :D zostawilem ją dla żonki ale ta woli wozić doope ;) jako pasażer pozdrawiam Rafał ( ale sie rozpisałem :mrgreen: )

• 1 miesiąc temu...

Tak sobie czytam i czytam wasze posty Panowie i sie zastanawiam na co ja zamienie moją virówke 750 , no bo na 1100 niema sensu bo to prawie zadna roznica w osiagach a wizualnie zadna wiec co mi pozostaje ...........?? pozdro.