Konik Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 to blyskawiczna strata przyczepnosci z byle powoduNie rozumiem... moze masz gumki beznadziejne. Tak sie sklada ze obecnie mam oponki juz do wymiany wiec prawdopodobnie wiem o czym piszesz ale jak zalozysz dobre gumy to jest miodzio. W tym sezonie to nawet na namiastce toru crossowego jezdzilem ;) a moja Virazka nie obraza sie jak w polna drozke jedziemy -> przecie nad jeziorko z fajnym plecaczkiem jechac sama frajda :D duzo myslałam o virago 535 [...]ale sama nie wiem co tym myslećNie ma co sie zastanawiac. Jesli juz raz spodobala CI sie Virazka to ja kupisz :twisted: Motorek jest na prawde godny polecenia. Masa sie nie przejmuj - uwazaj tylko na parkingach (tam latwo o taka smieszna nieszkodliwa wywrotke ;)).Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usul Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nie rozumiem... moze masz gumki beznadziejne. Tak sie sklada ze obecnie mam oponki juz do wymiany wiec prawdopodobnie wiem o czym piszesz ale jak zalozysz dobre gumy to jest miodzio. W tym sezonie to nawet na namiastce toru crossowego jezdzilem Razz a moja Virazka nie obraza sie jak w polna drozke jedziemy -> przecie nad jeziorko z fajnym plecaczkiem jechac sama frajda Very Happy Przednia mam do wymiany na poczatku sezonu wymienie, tylna jest OK, a wydaje mi sie ze to tyl raczej "chybocze",ale jak zmienie owa przednia to sie przekonam. Z drugiej strony Virowka ma srodek ciezkosci dosc nisko,ze stsounkowo latwo jest ja wyprowadzic z "zachybotania".A ze nad jeziorko z plecaczkiem to sama przyjemnosc to wiem doskonale :) Nawet jak trzeba przez trud i znoj przejsc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Racja sprawdzcie oponki - i jak bedziesz wymienial to kup jakas dobra bo duzo na rynku roznego rodzaju oponek ktore z opona maja wspolna tylko nazwe... 8O.POZDRAWIAM i do zobaczenia w sezonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Nawet jak trzeba przez trud i znoj przejscA nawet przeniesc... plecaczek oczywiscie :lol: bo 200kg to ciezko bedzie przeniesc :) i jak bedziesz wymienial to kup jakas dobra bo duzo na rynku roznego rodzaju oponek ktore z opona maja wspolna tylko nazwe...a to sie zgadza. Kusza naprzykad cena Haidenau'y ale to chyba nie jest najlepsze wyjscie. Podobno lepiej kupic mloda i w dobrym stanie urzywke a lepszej firmy jak Dunlop, Metzeler itp.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Konik ja wlasnie tak zrobilem i do mojes Virazki kupilem uzywki Dunlopa - jestem bardzo zadowolony!!! Przyczepnosc super nawet na mokrej nawierzchni :) Naprawde polecam - nie dosc,ze dobra to i tania, wczesniej mialem nowe, tanie i do bani - prowadzalo mi MOTO jak na lodzie... jednak firma musi byc sprawdzona :) POZDRAWIAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usul Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Tez mam Dunlopy :) Wiec doradzasz wymiane na kolejnego Dunlopa ?? Czy moze z inna kombinowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Tez mam Dunlopy :) Wiec doradzasz wymiane na kolejnego Dunlopa ?? Czy moze z inna kombinowac ?Jak kupisz daj znać, moja tylna gumka jeszcze tylko na trochę wystarczy. Też myślę o Dunlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja jestem bardzo zadowolany - ale wszystko zalezy jaki typ opony bo nie ma opon uniwersalnych - sprawdze symbol i napisze - moje sprawdzily sie doskonale!!! :) POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja jestem bardzo zadowolany - ale wszystko zalezy jaki typ opony bo nie ma opon uniwersalnych - sprawdze symbol i napisze - moje sprawdzily sie doskonale!!! :) POZDRAWIAM!!!O wlasnie Przemek, jesli mozesz to zapodaj dokladnie jaki typ masz i nie pogardzilbym tez info gdzie dorwales uzywki Dunlopa :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 HEJKA mam 535xv 94 mam pytanie do was jakie ciśnienie zapodac do oponek? i jaki :?: olej do silnika zaliczyłem ostatnio szlifa bo mi sie zachcialo zimą jezdzic ,fakt oponka nowa ale i tak tył mnie wyprzedzil,moze dalem zadużo luftu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Przy kiepskich oponach jak dojdzie kiepska droga to na prawdę jest do d...y. Najgorsze są "skrobanki" i oczywiście koleiny. Nie raz wydawało mi się że z motocyklem jest coś nie tak, dopiero po wjechaniu na przyzwoity asfalt okazywało się,że to przez jezdnię są problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 jakie ciśnienie zapodac do oponek?Przód 2,0Tył 2,4 A co do oleju to 20W40 w zupełności wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 To może i ja sie wypowiem na temat virażki.Smigalem nia tylko jeden sezon ale wiele mogę na jej temat powiedzieć.Jak na 1 motocykl jest idealna nie za cięzka dobrze sie prowadzi średnie zużycie paliwa też w normie i nie zrobi większych szkód w kieszeni.Co do czesci też świetny dostęp i akcesoria róznego typu i rodzaju za średnią kase.Dlaczego tylko jeden sezon spytacie ano dlatego iż że tak powiem uczyłem sie jazdy na motorku od nowa.Mialem lat kilka przerwy..... wydatki <dzieciaki, mieszkanie utrzymanie rodziny stąd brak kasy na zakup motorka.Trafla mi sie virażka z niemiec z 1 reki i kupiłem nie żałuje co prawda do dalekich wypraw jest nieco za mala na 2 osoby ale idzie sie przyzwyczaić.Coż mogę dodać ....należy uwazac na naszych kochanych drogach (kolejny) szczegolnie przy wyprzedzaniu i mokrej nawierzchni.Motorek ma swój charakter.Moze dodam tak na marginesie ;) że mam ją jeszcze w garażu jest do sprzedania.Stan bardzo dobry duzo dodatkow sprzedaje poniewaz kupilem vulkana 1500 teraz stoja 2 :D zostawilem ją dla żonki ale ta woli wozić doope ;) jako pasażer pozdrawiam Rafał ( ale sie rozpisałem :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Moze dodam tak na marginesie Very Happy że mam ją jeszcze w garażu jest do sprzedania.Stan bardzo dobry duzo dodatkow A jakies szczegoly? Bo wlasnie jestem na etapie poszukiwania takiego cacka ;) (moze jakies foto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Tak sobie czytam i czytam wasze posty Panowie i sie zastanawiam na co ja zamienie moją virówke 750 , no bo na 1100 niema sensu bo to prawie zadna roznica w osiagach a wizualnie zadna wiec co mi pozostaje ...........?? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi