marcysiek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ;) :lapad: :biggrin: no to sie wydalo przyznaj sie, ze po skrzycne na glowe nie bylo?bylo po dwie ;) :biggrin: :wink:Cóś było,ale nie z pierwoszowem, bo un chory cóś bidaka i zaniemógł.Fak je fakiem po lemoniadzie nie wolno czytać foruma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Cześc wszystkim ,mam taki pomysł żeby klub posiadał własna strone i forum tylko dla nas .Nastepny pomysł to jak zrobić fajnie lagi tu są moje foty http://kbm.kb.funpic.org//forum/viewtopic.php?t=48 Edytowane 2 Marca 2007 przez mariuszkalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Cóś było,ale nie z pierwoszowem, bo un chory cóś bidaka i zaniemógł.Fak je fakiem po lemoniadzie nie wolno czytać foruma...oj czytac chyba takinnaczej z wypowiedziami ;) :buttrock: :bigrazz: ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 oj czytac chyba takinnaczej z wypowiedziami ;) :buttrock: :bigrazz: ;) :flesje:Dobrze prawisz.... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) u mnie dzis sloneczko czasami wyglada i jest 7 stopni, wlasnie przyszedlem z chlopakami z garazupare rundek dookoloa bylo :) :) cylindry przesmarowane, wieczorem gardlo trzeba przesmarowac :) :crossy: malysz pokazal niezla szkole jest co opic Edytowane 3 Marca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 mariuszkalisz a czym je polerowałeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 qdlaty2004 w zgierzu bedziemy kolo 12poczekasz na nas?? i raze pojedziemy do kletnapozniej jeszcze dasz nr tel na PW pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 pewnie, że poczekam możemy spotkać się przy McDonaldzie bo jest przy głównej trasie i na 100% procent będziecie obok niego jechać, a co do konkretów to ustalimy bliżej terminu spotkania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Za parę dni będę wiedział jak z moim urlopem - jeśli wszystko zagra tak jak myślę to i ja bym podleciał :crossy: do Zgieża. A może wybiera się ktoś z okolic Piotrkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A może wybiera się ktoś z okolic Piotrkowa?Z okolic Piotrkowa nie... ale jakby ktoś leciał od strony Częstochowy w kierunku Opola i dalej do Kletna - chętnie dołączę. Tylko, że ja raczej dopiero w sobotę... :) Chociaż jest jeszcze iskierka nadziei na piątek... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 przemek3578 liczymy na ciebiepozdr :D przemek3578 liczymy na ciebiepozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 wal śmiało będzie super zabawa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam :biggrin: Czytam sobie temacik i zazdroszczę Wam tego spotkania... ja do tego czasu jeszcze nie przygotuję motorku :banghead: Mam do Was pytanie:mam możliwość zakupu błotnika do Virago (przód). Niestety sprzedawca nie wie z jakiej Virówki pochodzi jego błotnik. Czym różnią się błotniki z XV250, 535, 750 i 1100 ??? Najlepiej jeśli moglibyście podać mi wymiary czy znaki szczególne błotnika do 535, żebym mógł te znaki szczególne przesłać sprzedawcy, żeby on sam mógł to ocenić. Z góry dzięki za pomoc :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Błotnik do 750 i 1100 jest mocowany zupełnie inaczej niż do 535 - przez aluminiowy łącznik nad nim (w błotniku od góry są 4 otwory). Żeby dużo by pisać, wystarczy że wejdziesz na http://www.bikepics.com/ i wybierzesz Yamaha->Virago to sam zobaczysz.Różnic między 250 a 535 nie znam. Edytowane 9 Marca 2007 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Dzięki wielkie za pomoc...Nie sądziłem, że różnice są aż tak duże... po dokładnej analizie fotek okazało się, że błotniki w 250 i 125 są przymocowane na donitowanych uchwytach. Sprawdzę jeszcze dla pewności wymiary i sprawię mojej kobiecie nowy błotniczek :icon_biggrin: Pozdrawiam, Marcin Edytowane 9 Marca 2007 przez kowaleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi