MZ-MuszKieTeR Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Ja jestem z Zielonej Góry ... nie ma tu duzo miejsc gdzie mozna kupic moto ... jak kupowalem moj to to bylo jedyne ogloszenie w gazecie :)Aparacik jest ... jakosc zdjec nie zapiera tchu w piersiach ... ale powinna wystarczyc ;)Mechanika ... tylko MZ i to tez nie specjalnie ;) ... Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Extra pomysł z tą pomocą w zakupie Ostatnio z kumplem pojechaliśmy oglądać CBR1000 z uszkodzonym silnikiem Jak się okazało silnik faktycznie miał uszkodzone dwie panewki (to wiedzieliśmy ) ale poza tym pęknięty karter no i w ogóle był w opłakanym stanie Jakiś kat go eksploatował Na marne zrobiliśmy 500 km i nic nie kupiliśmy Jeśli ktoś chce to moge obejżeć jakieś motocykle w okolicach Opatowa w świętokrzyskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotru Opublikowano 16 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2003 Jak widać jestem z KoszałkowaI jestem niewielewiedzącyAle jeśli ktokowliek tylko uzna, żę jestem w stanie mu pomóc, to niech wali jak w dym :-)Zrobię co będę mógł :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 22 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2003 Mam do was wielką prośbę.Otóż Jest Yamaha DT 80 LC II z Nowego Sącza.Jeśli ktoś jest z tamtąd, albo z okolic i mógłby go obejrzeć to niech da mi jakoś znać...bo szukam już motorka od lutego i nie moge znaleźć bo zawsze coś jest nie tak :P dlatego byłym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł go obejrzeć, z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Otóż jest do kupienia Yamaha DT 80 LC II jest ona w Bielsku czyli 100km od miejsca gdzie ja mieszkam.A jest to enduro, więc nie wiem w jakim będzie stanie :D Wczoraj bylem ogladać Aprilie Tuareg 125ccm-stan idelany podobno w jakimś tam serwisie była - a zastałem zaszpachlowany bak, urwane 2 migacze, pordzewiałe stopki, pogięta podpórka, stłuczona lampa...Więc nie chce sie znowu natknąć na takie coś i jechać niepotrzebnie te 100km, a jeśli ktoś jest z Bielska to nie problem podejść i obejrzeć.Umieszcze ten post na motorwerach jeszcze i na giełdzie - może ktoś mi pomoże.Jestem już cholernie zdesperowany bo wakacje w połowie, a ja miałęm zamiar na poczatku nich mieć moto :D(( Więc jeśli ktoś będzie chętny mi pomoc to niech napisze, a ja sie umowie z tym gościem kiedy wam bedzie pasowało.Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Jestem z Łodzi i dysponuję aparatem cyfrowym (starym bo starym, ale zawsze).Chętnie służę pomocą. Pozdrawiam! Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2003 P.S. W Warszawie w komisie przy BEMA (podobno tam jedyny) stoi KAWASAKI ZRX 1100 rocznik 1999 kolor bordowy po lekkim dzwonie ale z certyfikatem na ramę - cena ok.14000 PLN - czy mółby ktoś z Warszawy co mieszka niedaleko to sprawdzić?1. O komisie na Bema to juz legendy chodza po miescie jaki jest trefny...2. W Warszawie i okolicach jest ponad 10 komisow -http://www.motoindex.pl/km/komisy.php33. Jeszcze raz spojrzyj na pkt 1 i sie zastanow Sorry, ale chciałbym wyjaśnić pewną nieścisłość - sa dwa komisy motocyklowe na bema w Warszawiie - 1. Bema 65 - rzeczywiście jest wiele powodów by twierdzić że jest trefny ...2. Bema 71 - w zasadzie minikomis ale jest w serwisie Kawasaki i tutaj moim zdaniem wcale nie jest tak źle...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 28 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Potrzebny mi jest ktoś pilnie z PŁOŃSKA aby obejrzeć moto.bardzo mi zalezy.napiszcie jak ktos bedzie z plnksa i okolic z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 witampotrzebuje fachowego spojrzenia na yamahe xj600n a ktoraz to stoi sobie w salonie pod warszawa w miescie zwanym sulejowek .....moto jest niby w stanie super rocznik 98 kolor czarny.....bedzie ktos tam przejazdem ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Służę pomocą w Białymstoku, posiadam zwykły aparat i skaner więc nie będzie problemów z wysłaniem zdjęć.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 20 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2003 WitamNie wiem czy pasuje tu moje pytanie ale...Chałbym sie Was zapytać na co mam zwrócic uwage przy kupowaniu Smsona s51Co zrobic aby wybrac najlepszy....;-);-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Barney Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 WitamNo szkoda widze że nikt nie chce mi nic doradzić......:banghead::banghead::banghead:: pzdr;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 Kwidzyn, Grudziądz, Sztum, Prabuty te miasta obskoczę bez szemrania. Jak ktoś, coć to walić śmiało 8) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 Cześć Wszystkim!Znalazłem takie oto moto: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=19821220Z tego co pamiętam, to widziałem podobną aukcję kilka mies temu - zastanawia mnie czy to nie jest jakas mina. A ponieważ moja wiedza w tym temacie nie jest za duża :roll: to proszę o pomoc - jak ktoś zna ten motocykl tojakby mógł cosik o nim opowiedzieć. Zawczasu DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 15 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2004 Cześć Wszystkim!Znalazłem takie oto moto: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=19821220Z tego co pamiętam, to widziałem podobną aukcję kilka mies temu - zastanawia mnie czy to nie jest jakas mina. A ponieważ moja wiedza w tym temacie nie jest za duża :roll: to proszę o pomoc - jak ktoś zna ten motocykl tojakby mógł cosik o nim opowiedzieć. Zawczasu DZIĘKI. Poszukaj na forum, jest juz duzo o tym wlasnie motorku, Pszu go ogladal, jest on poszlifie i ma obtarte zebra (o ile dobrze pamietam). Poszukaj w archiwum.pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi