Skocz do zawartości

!!!POMÓŻCIE WSZYSTKIM W ZAKUPACH!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem z Zielonej Góry ... nie ma tu duzo miejsc gdzie mozna kupic moto ... jak kupowalem moj to to bylo jedyne ogloszenie w gazecie :)

Aparacik jest ... jakosc zdjec nie zapiera tchu w piersiach ... ale powinna wystarczyc ;)

Mechanika ... tylko MZ i to tez nie specjalnie ;) ...

Pozdrowka

• 4 tygodnie później...

Extra pomysł z tą pomocą w zakupie Ostatnio z kumplem pojechaliśmy oglądać CBR1000 z uszkodzonym silnikiem Jak się okazało silnik faktycznie miał uszkodzone dwie panewki (to wiedzieliśmy ) ale poza tym pęknięty karter no i w ogóle był w opłakanym stanie Jakiś kat go eksploatował Na marne zrobiliśmy 500 km i nic nie kupiliśmy

Jeśli ktoś chce to moge obejżeć jakieś motocykle w okolicach Opatowa w świętokrzyskim

• 1 miesiąc temu...

Mam do was wielką prośbę.Otóż Jest Yamaha DT 80 LC II z Nowego Sącza.Jeśli ktoś jest z tamtąd, albo z okolic i mógłby go obejrzeć to niech da mi jakoś znać...bo szukam już motorka od lutego i nie moge znaleźć bo zawsze coś jest nie tak :P dlatego byłym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł go obejrzeć, z góry dzięki

• 1 miesiąc temu...

Otóż jest do kupienia Yamaha DT 80 LC II jest ona w Bielsku czyli 100km od miejsca gdzie ja mieszkam.A jest to enduro, więc nie wiem w jakim będzie stanie :D Wczoraj bylem ogladać Aprilie Tuareg 125ccm-stan idelany podobno w jakimś tam serwisie była - a zastałem zaszpachlowany bak, urwane 2 migacze, pordzewiałe stopki, pogięta podpórka, stłuczona lampa...Więc nie chce sie znowu natknąć na takie coś i jechać niepotrzebnie te 100km, a jeśli ktoś jest z Bielska to nie problem podejść i obejrzeć.Umieszcze ten post na motorwerach jeszcze i na giełdzie - może ktoś mi pomoże.Jestem już cholernie zdesperowany bo wakacje w połowie, a ja miałęm zamiar na poczatku nich mieć moto :D(( Więc jeśli ktoś będzie chętny mi pomoc to niech napisze, a ja sie umowie z tym gościem kiedy wam bedzie pasowało.Z góry dzięki...

• 1 miesiąc temu...
P.S. W Warszawie w komisie przy BEMA (podobno tam jedyny) stoi KAWASAKI ZRX 1100 rocznik 1999 kolor bordowy po lekkim dzwonie ale z certyfikatem na ramę - cena ok.14000 PLN - czy mółby ktoś z Warszawy co mieszka niedaleko to sprawdzić?

1. O komisie na Bema to juz legendy chodza po miescie jaki jest trefny...

2. W Warszawie i okolicach jest ponad 10 komisow -http://www.motoindex.pl/km/komisy.php3

3. Jeszcze raz spojrzyj na pkt 1 i sie zastanow

Sorry, ale chciałbym wyjaśnić pewną nieścisłość - sa dwa komisy motocyklowe na bema w Warszawiie -

1. Bema 65 - rzeczywiście jest wiele powodów by twierdzić że jest trefny ...

2. Bema 71 - w zasadzie minikomis ale jest w serwisie Kawasaki i tutaj moim zdaniem wcale nie jest tak źle...

Pozdrawiam

download.png

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Cześć Wszystkim!

Znalazłem takie oto moto: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=19821220

Z tego co pamiętam, to widziałem podobną aukcję kilka mies temu - zastanawia mnie czy to nie jest jakas mina. A ponieważ moja wiedza w tym temacie nie jest za duża :roll: to proszę o pomoc - jak ktoś zna ten motocykl tojakby mógł cosik o nim opowiedzieć.

Zawczasu DZIĘKI.

Cześć Wszystkim!

Znalazłem takie oto moto: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=19821220

Z tego co pamiętam, to widziałem podobną aukcję kilka mies temu - zastanawia mnie czy to nie jest jakas mina. A ponieważ moja wiedza w tym temacie nie jest za duża :roll:  to proszę o pomoc - jak ktoś zna ten motocykl tojakby mógł cosik o nim opowiedzieć.

Zawczasu DZIĘKI.

Poszukaj na forum, jest juz duzo o tym wlasnie motorku, Pszu go ogladal, jest on poszlifie i ma obtarte zebra (o ile dobrze pamietam). Poszukaj w archiwum.

pozdrowka